AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie XPG INFAREX K20 US

Zobraziť katalóg
XPG INFAREX K20 US - Herná klávesnica

Recenzie XPG INFAREX K20 US

Zaujímajú vás názory a recenzie na XPG INFAREX K20 US? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s XPG INFAREX K20 US. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na XPG INFAREX K20 US aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnotené 20. 11. 2020, variant XPG INFAREX K20 US
Overený nákup
klavesnica je super. trochu mi vadilo viacfarebne podsvietenie osobne by som bol rad za jednofarebne ale zvykol som si. Klavesnbica je primerane tazka ziadna plastova hracka takze na mieste drzi pevne.
jedine kvazi minus by som povedal ze je intenzita osvetlenia. sice sa da regulovat ale rozpatie je minimalne a v noci to svieti dost brutalne
0 ×Nahlásiť
Zdeněk, Prahaflag
Hodnotené 6. 11. 2020, variant XPG INFAREX K20 US
Overený nákup
Velmi dobré designové provedení
Několik modů světla
Výborná funkčnost
Cena
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií