AD elektro Star Wars

Recenzie Zipf Carvingové boby Ghostrider

Zobraziť katalóg
Zipf Carvingové boby Ghostrider - Boby

Recenzie Zipf Carvingové boby Ghostrider

Zaujímajú vás názory a recenzie na Zipf Carvingové boby Ghostrider? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Zipf Carvingové boby Ghostrider. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Zipf Carvingové boby Ghostrider aj vy.

Používateľské recenzie

Vieraflag
Hodnotené 18. 3. 2015, variant Zipf Carvingové boby Ghostrider
Overený nákup
Dizajn
Pred mesiacom som boby testovala na sankarskej drahe,maximalna nespokojnost,celu drahu som sa musela tlacit rukami,vobec nefunguju,dodnes sa liecim z bolaciek.doma mame dva kusy zipfy uz rok a tie su bez problemov.na vyrobku je uvedena special edition,tak sa im vobec nevydarila.ide o drahy vyrobok,tak aj kvalita by mala zodpovedat cene.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií