AlzaBoxy Q1 Aplikace

Riad do mikrovlnnej rúry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

V dnešnej rýchlej dobe je mikrovlnná rúra takmer nevyhnutnosťou v každej kuchyni. Aby bolo jej využitie čo najefektívnejšie a bezpečné, je potrebné mať k dispozícii vhodný riad. Doplnky a riad do mikrovlnky vám uľahčia prípravu jedál a rozšíria možnosti využitia tohto spotrebiča. Prečítajte si viac.

Pokračovať

Na čo slúži riad do mikrovlnky?

Mikrovlnná rúra sa stala bežným pomocníkom v mnohých domácnostiach. Aby však jej využitie bolo čo najefektívnejšie, je dôležité mať k dispozícii špecializovaný riad do mikrovlnky. Ten vám umožní využívať mikrovlnnú rúru bezpečnejšie a zároveň multifunkčne.

Riad do mikrovlnky – aké typy sú k dispozícii?

Riad do mikrovlnky si môžete zaobstarať v niekoľkých variantoch. Vyberajte podľa svojich predstáv, očakávaní a nezabudnite zohľadniť aj rozmery vašej mikrovlnnej rúry, aby sa do nej nový riad zmestil.

Ochranný poklop je klasický riad do mikrovlnky

Poklop do mikrovlnky je pri využívaní tohto spotrebiča nevyhnutnosťou. Jeho hlavným účelom je chrániť vnútro mikrovlnnej rúry pred striekajúcim jedlom, ktoré môže spôsobiť neporiadok a komplikovať čistenie. Väčšina poklopov má ventilačné otvory, ktoré umožňujú uvoľnenie pary a zabraňujú nadmernej akumulácii tepla.

i

Poklop je väčšinou súčasťou balenia mikrovlnnej rúry. Časom sa však môže poškodiť, preto sa hodí mať po ruke náhradný. Samostatný poklop je tiež zvyčajne o niečo kvalitnejší ako ten dodávaný so spotrebičom.

Stojanček na jedlo na rovnomernejší ohrev

Stojanček na jedlo je praktickým kúskom riadu do mikrovlnnej rúry. Vytvára priestor medzi dnom mikrovlnnej rúry a jedlom, čo umožňuje rovnomernejší ohrev. Je ideálny na väčšie porcie, ako je pizza alebo zapekané cestoviny. Vďaka stojanu môžete zvyčajne ohrievať aj viac porcií naraz.

Naparovací hrniec (parák) do mikrovlnnej rúry

Naparovací hrniec dodá mikrovlnnej rúre väčšiu variabilitu a umožní vám využívať ju zase o niečo efektívnejšie. Slúži na rýchlu a zdravú prípravu pokrmov na pare priamo v mikrovlnke. Tento spôsob varenia zachováva vitamíny a živiny v pokrmoch, napríklad pri zelenine alebo rybách. Väčšinou obsahuje viacero oddelení, takže môžete variť niekoľko druhov potravín súčasne.

Nádoba na prípravu vajec do mikrovlnnej rúry

Praktická nádoba na prípravu vajec vám umožní rýchlo pripraviť vajcia priamo v mikrovlnke, a to vo forme omelety, miešaných vajec alebo varených vajec. Vajíčka sú pripravené v priebehu niekoľkých minút bez použitia tuku. Niektoré nádoby majú špeciálnu konštrukciu na prípravu vajec natvrdo alebo namäkko.

K dispozícii je tiež riad do mikrovlnky vo forme vrecúška na zemiaky, nádoby na pukance a ďalších. Preskúmajte našu ponuku a užite si jednoduchšiu prípravu pokrmov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
28 položiek
4,4 101×
XAVAX S-Capo
Riad do mikrovlnnej rúry – plastový do mikrovlnnej rúry, priemer 22cm, výška 10.3cm
3,29 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EAN3140q3
4,8 158×
XAVAX M-Capo
Riad do mikrovlnnej rúry – plastový do mikrovlnnej rúry, priemer 26cm, výška 10.3cm
4,60 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EAN3140q2
4,4 101×
XAVAX S-Capo
Riad do mikrovlnnej rúry – plastový do mikrovlnnej rúry, priemer 22cm, výška 10.3cm
2,99 €
Zánovné
Objednávací kód: EAN3140q3
4,5
Alum Varič zemiakov do mikrovlnnej rúry – Potato Express
Riad do mikrovlnnej rúry – vrecko pojme 4 – 5 zemiakov
3,43 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ALMvbr1

Riad do mikrovlnnej rúry

V kategórii Riad do mikrovlnnej rúry máme práve teraz na Alza.sk celkom 28 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné riad do mikrovlnnej rúry Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie riad do mikrovlnnej rúry Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie riad do mikrovlnnej rúry Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii riad do mikrovlnnej rúry recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií