Alza pre firmy

Solárne lampy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ svetla
Nástenné
(66)
LED reflektor
(39)
Dekoračné
(33)
Zapichovacie
(26)
LED panel
(24)
Svetelný tok
1 lm
28000 lm
-
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(74)
Neutrálna biela
(67)
Studená biela
(52)
Ďalšie vlastnosti
Stmievateľnosť
(20)
Nastavenie chromatickosti
(3)
Nastavenie farby svetla (RGB)
(3)
Senzor pohybu
(80)
Časovač
(4)
Príkon
0,03 W
72 W
-
Štýl
Moderný
(129)
Klasický
(41)
Rustikálny
(1)
Vintage
(1)
Industriálny
(13)
Farba
Čierna
(133)
Biela
(35)
Číra
(21)
Hnedá
(6)
Strieborná
(6)
Materiál
Hliník
(14)
Kov
(38)
Oceľ
(7)
Plast
(147)
Ratan
(10)
Najnovšie objednávky

Solárne lampy sú dobíjané pomocou slnečných lúčov, preto nepotrebujú žiadny prísun elektriny ani náročnú inštaláciu. Ide o ekologické riešenie, ktoré vás zároveň ušetrí naťahovaniu káblov. Solárne svetlo má mnoho výhod, ale vyžaduje správne zaobchádzanie. Poradíme vám, ako vybrať tie najlepšie solárne svetlá do záhrady alebo na váš dom.

Pokračovať

Solárne lampy do záhrady aj na dom majú nespočetné množstvo výhod

Či už si zaobstaráte solárne lampy do záhrady, na príjazdovú cestu alebo dom, určite oceníte ich ekonomickosť a samostatný chod. Poteší vás aj ich jednoduchá inštalácia, možnosť automatického rozsvietenia za šera, ktoré šetrí batériu, či ich vzhľad. Vonkajšie solárne svetlo do záhrady je ideálne na osvetlenie všetkých vonkajších priestorov, aké sú jeho výhody?

  • Solárne svietidlá je možné jednoducho kamkoľvek presunúť. Vďaka rôznym typom upevnenia sa budú vynímať takmer kdekoľvek.
  • Solárna lampa do záhrady slúži ako osvetlenie aj dekorácia. Existuje v mnohých dizajnoch a vytvára pôsobivé efekty.
  • Vďaka zabudovaným LED žiarovkám a praktickej ochrane proti dažďu má solárne osvetlenie záhrady dlhú životnosť.
  • Nepotrebujú elektrinu, teda ušetríte na nákladoch a vaša záhrada bude bezpečnejšia bez nepraktických káblov.
  • Solárne svietidlo s automatickým rozsvietením za šera a pohybovým senzorom šetrí batériu a poskytuje komfort.

Bez slnečných lúčov sa solárne svetlo do záhrady nerozsvieti

Solárne svetlo do záhrady obsahuje batériu a solárny modul, ktorý počas dňa zachytáva slnečný svit. Ten potom premieňa na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v batérii do toho času, než sa za šera vďaka automatickému senzoru lampa rozsvieti. Solárna lampa do záhrady by preto mala byť čo najlepšie vystavená slnečnému žiareniu, aby sa maximálne nabila.

Solárne žiarovky
Solárne žiarovky

Farebné kvapky
Farebné kvapky

Ako vybrať vonkajšie solárne lampy do záhrady

Vonkajšie solárne lampy do záhrady vyberajte predovšetkým podľa spôsobu upevnenia. Vždy záleží na tom, kam by ste ich radi umiestnili a v akom počte. Solárne svetlá do záhrady môžu tiež ponúknuť zopár praktických funkcií, ktoré vám spríjemnia život. Nezabudnite porovnať aj svietivosť a kvalitu integrovanej batérie, aby ste dosiahli čo najlepší účinok.

Solárne lampy do záhrady poslúžia aj ako dekorácia

Ďalšia možnosť, ako solárne lampy do záhrady využiť, je ako dekorácia. V takom prípade ide najčastejšie o reťaze so žiarovkami či kvapkami, ako v čírom, tak vo farebnom variante. Ozdobia exteriér v lete aj počas Vianoc.

Potrebujete silné solárne lampy do záhrady? Zaobstarajte si reflektory

Oproti tomu taký LED reflektor patrí medzi silné solárne lampy do záhrady, ktoré spoľahlivo a riadne osvetlia potrebný priestor. Vyznačujú sa vysokým počtom diód, ktoré dostatok svetla zaistia.

i

Trendom nie sú len solárne lampy, ale aj žiarovky

Solárne žiarovky, či už samostatné alebo v podobe girlandy, poskytnú štýlové osvetlenie v minimalistickom kabátiku. Žiarovky môžu byť priehľadné aj farebné, a sú tak nielen funkčným prvkom, ale plnia aj dekoratívnu funkciu.

Osvetlite cesty, pomôžu záhradné solárne lampy do zeme

Zapichovacie záhradné solárne lampy si podľa ľubovôle vsuniete napríklad do zeme okolo príjazdovej cesty. V tomto štýle môžete vytvárať nielen praktické riešenia ale aj dekoratívne rady svetelných bodov.

Na vstupy do objektu sa hodí nástenné solárne svetlo do záhrady

Nástenné solárne svetlo do záhrady je ideálne ku schodisku, vstupu do domu alebo garáže. Vo výsledku poslúži na osvetlenie všetkých vonkajších priestorov, vyžaduje si však jednoduchú montáž na stenu.

Využiť môžete aj solárne svetielka vo forme LED reťaze, ktorá ozdobí stromčeky na záhrade rovnako ako tá vianočná vo vnútri.

Chcete závesné solárne lampy do záhrady? S tým nebude problém

Vyššie uvedeným zoznamom ale možnosti, ktorými disponujú solárne lampy do záhrady a ich umiestnenie, nekončia. Ďalším možným variantom je závesné solárne vonkajšie osvetlenie, a to nielen na stenu. Umiestniť ho môžete na stromy, trámy aj inam.

Využite plochy a umiestnite na ne stojace solárne lampy do záhrady

A nakoniec sú tu stojace solárne lampy do záhrady, a to ako podlahové, tak stolové. Podlahové solárne svetlá budú dominantným prvkom, naopak stolné solárne lampy poskytnú osvetlenie malej plochy. Solárne svietidlá do záhrady môžu byť umiestnené kdekoľvek.

Nástenné solárne svetlo
Nástenné svetlo

Stĺpik záhradné solárne osvetlenie
Záhradný stĺpik

Zapichovacia solárna lampa
Zapichovacia lampa

Závesné solárne osvetlenie
Závesné osvetlenie

i

Ako správne umiestniť solárne lampy do záhrady alebo na terasu

Solárne lampy na terasu alebo do záhrady by mali mať ideálny prísun priameho slnečného svetla. Preto sa vyhnite tienistým miestam pod strechou a ďalším prekážkam. Vonkajšie solárne svetlo do záhrady so snímačom môže byť totiž ovplyvnené pohybmi rastlín, ale aj inými zdrojmi svetla.

Z akého materiálu môžu byť solárne svetlá do záhrady vyrobené?

Najčastejšie bývajú solárne svetlá do záhrady vyrobené z kovu v kombinácii s plastom, ak však túžite po osobitejšom druhu, máte z čoho vyberať. V ponuke nájdete aj solárne osvetlenie z brúseného skla, ktoré dodá dverám útulný vzhľad. Tieto solárne lampy do záhrady však nie sú vhodné na zapichovanie do zeme a disponujú nízkym stupňom krytia.

Ak si prajete solárne osvetlenie záhrady využívať aj napriek nepriaznivému počasiu, kúpte si kvalitnejšie výrobky s dobrým solárnym panelom, dobíjacou batériou či do siete.

Vonkajšie solárne lampy do záhrady so snímačom pre jednoduché ovládanie

Vonkajšie solárne lampy do záhrady so snímačom môžete rozsvietiť za akýchkoľvek podmienok. Väčšina osvetlení má integrovaný senzor, ktorý ho automaticky spustí až po zotmení, alebo naopak nerozsvieti vďaka rušivým elementom. Naň ale nemusíte čakať. Solárna lampa do záhrady s vypínačom sa dá rozsvietiť aj zhasnúť kedykoľvek, dbajte však na nabitie batérie.

i

Solárne lampy do záhrady so senzorom rozsvietia za vás

Solárne lampy do záhrady so snímačom pohybu sa spustia len vtedy, ak práve prichádzate na príjazdovú cestu alebo stojíte pri dverách. Táto funkcia je nesmierne praktická, prevažne v prípade nástenných solárnych svetiel. Solárne záhradné lampy tak spotrebujú menej energie a šetrí sa aj žiarovka.

Vonkajšie solárne lampy do záhrady rozlišujte podľa intenzity svietenia

Svietivosť, svetelný tok alebo tiež jas, ktorý dokážu vonkajšie solárne lampy do záhrady vyvinúť, vyberajte podľa miesta, ktoré plánujete osvetliť. Hodnoty sú v prípade týchto lámp uvádzané v lúmenoch (lm), vyššia hodnota znamená vyššiu svietivosť. Silné vonkajšie solárne osvetlenie budete potrebovať na steny vášho domu a všetky druhy ciest. Jemnejšie solárne svietidlá do záhrady zasa slúžia ako dekorácia. Tieto modely produkujú iba desiatky lúmenov, zatiaľ čo tie jasnejšie 800 a viac.

V porovnaní s klasickou žiarovkou má LED žiarovka v solárnom svetle pri rovnakej svietivosti oveľa nižší príkon, a tým teda aj spotrebu, a naopak dlhšiu životnosť.

Vonkajšia solárna lampa

Solárna lampa vyžaruje rôzne odtiene svetla. Teplá biela je útulnejšia a studená viac žiari. V ponuke nájdete aj farebné solárne záhradné lampy.

Aké ďalšie praktické funkcie a vlastnosti ponúkajú LED solárne lampy do záhrady?

LED solárne lampy do záhrady majú obyčajne integrovanú LED žiarovku. LED solárne svetlá do záhrady ponúkajú rovnako ako tie bežné mnoho výhod. Ide najmä o ich energetickú nenáročnosť a dlhú životnosť. Solárna lampa do záhrady s LED žiarovkou ponúka aj doplnkové funkcie, ktoré vám jej používanie spríjemnia.

  • LED solárne osvetlenie záhrady s nastaviteľnou farbou svetla umožní nastaviť farbu vo všetkých možných odtieňoch.
  • Vyskúšajte stmievateľné kvalitné solárne svietidlá, ktoré vám umožnia nastaviť intenzitu svetla podľa situácie.
  • Pohodlnejší ako solárna lampa s vypínačom je senzor alebo diaľkové ovládanie

Nastavte si solárne svetlo do záhrady na požadovanú farbu

Nejedno LED solárne svetlo do záhrady má aj tú výhodu, že si môžete zvoliť a nastaviť rôzne odtiene bielej, ale tiež celú škálu farieb. Tzv. chromatickosť určuje teplotu bielej farby – studené biele svetlo je zafarbené do modra a má viac ako 4 500 K, teplé má potom do 4 000 K. Najrôznejšie farby vám potom umožnia nastaviť solárne svetlá s RGB diódami.

Hľadáte cenovo dostupné osvetlenie? Pozrite sa na lacné solárne lampy. Výpredaj je tiež vhodnou alternatívou, kde nájsť lacné solárne svetlá.

Solárne lampy do záhrady by mali byť chránené proti vode aj prachu

Všetky solárne lampy do záhrady majú v popise vždy uvedenú hodnotu IP krytia, ktorá udáva ochranu proti vonkajším vplyvom, ako je prach alebo voda. Čím vyššie číslo v rozmedzí 0 – 8 solárna lampa do záhrady udáva, tým menej sa môžete báť poškodenia lampy striekajúcou vodou pri daždi alebo nárazom pevných častíc. Solárne svietidlá do záhrady tak odolajú napríklad hmyzu a prachu.

Voľte solárne lampy do záhrady podľa typu batérie

Rovnako ako iné spotrebiče využívajú aj solárne lampy do záhrady rôzne druhy batérií. Používajú sa v nich staršie aj nové technológie, ktoré sú cenovo náročnejšie, oproti tomu ale vydržia oveľa dlhšie.

  • NiMH sú jedny z najbežnejších akumulátorov, sú spoľahlivé a majú skvelý pomer cena/výkon.
  • Li-Ion sú tiež často používané, oproti NiMH sú ľahšie a majú dlhšiu životnosť.
  • Li-Pol batérie vám ponúknu maximálny výkon, vysokú kapacitu aj životnosť.

Čo by ste povedali na štýlové solárne lampy do záhrady?

Solárne lampy do záhrady nemusia byť iba funkčné, ale aj estetické. Mrknite na moderné, industriálne alebo klasické štýly. Solárne svetlo do záhrady sa bude krásne vynímať na vašom pozemku, teda môže očariť nielen vás, ale aj všetkých vašich susedov. V ponuke na vás čaká napríklad aj štýlové solárne domové číslo alebo dekoratívne vonkajšie solárne osvetlenie na terasu.

Nenašli ste všetky informácie, ktoré ste hľadali? Mrknite na náš obsiahly článok Ako vybrať vonkajšie osvetlenie. Prevedie vás všetkými náležitosťami pre správny výber.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
IMMAX SIDE s PIR čidlom Na sklade > 10 ks
Lampa na stenu – LED, moderný a industriálny štýl, čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, svetelný tok 300lm, studené svetlo (6000K), výška 9cm, šírka 13.5cm, IP65
12,70 €

2.
IMMAX PETTY s PIR čidlom Na sklade > 10 ks
Lampa na stenu – LED, moderný a industriálny štýl, čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, svetelný tok 132lm, studené svetlo (6000K), výška 11.6cm, šírka 11.4cm, IP65
10,60 €

3.
Lampa na stenu – LED, čierna, výška 15cm, šírka 29.4cm, IP65
27,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
197 položiek
4,3
Immax SOLAR LED reflektor Terrace so senzorom 1,5 W, čierny
LED reflektor – vonkajšie použitie, príkon 1.5W, napájanie: solárne, stupeň krytia IP68, životnosť 50000h
11,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX19106
4,3 10×
Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING M228
Lampa na stenu – LED, so senzorom pohybu, výška 17.5cm, šírka 14.6cm, IP65
24,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGc12
3,9 10×
EXTOL LIGHT 43130
Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, svetelný tok 120lm, studené svetlo, solárne napájanie, IPX4
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MADZ268
5,0
RETLUX RGL 104
Záhradné osvetlenie – zapichovacie, LED, svetelný tok 10lm, teplé svetlo (3000K), výška 46cm, šírka 12.5cm, materiál: plast, sklo a plech, solárne napájanie, IP44
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RETMUL004
4,3
Solight LED solárne osvetlenie so senzorom, 8W, 600lm, Li-on, čierna
Lampa na stenu – LED, čierna, so senzorom pohybu, materiál: kov a plast
Super cena
29,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD2020_30
4,7 30×
IMMAX SIDE s PIR čidlom
Lampa na stenu – LED, moderný a industriálny štýl, čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, svetelný tok 300lm, studené svetlo (6000K), výška 9cm, šírka 13.5cm, IP65
12,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX23_08
4,3
RETLUX RGL 101
Záhradné osvetlenie – zapichovacie, LED, svetelný tok 1.2lm, studené svetlo (7500K), výška 33.9cm, šírka 6.2cm, materiál: oceľ a plast, solárne napájanie, IP44
2,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RETMUL009
4,9
Viking Vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING M328
Lampa na stenu – LED, so senzorom pohybu, IP65
27,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGc20
3,0
RETLUX RGL 102
Záhradné osvetlenie – zapichovacie, LED, svetelný tok 1.2lm, studené svetlo (7500K), výška 40.9cm, šírka 9cm, materiál: oceľ a plast, solárne napájanie, IP44
5,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RETMUL010
5,0
Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom S181
Lampa na stenu – LED, čierna, výška 15cm, šírka 29.4cm, IP65
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGc22
5,0
RETLUX RGL 108
Záhradné osvetlenie – zapichovacie, LED, teplé svetlo (3000K), výška 53cm, šírka 10cm, solárne napájanie, IP44
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RETMUL008
3,0
IMMAX PETTY s PIR čidlom
Lampa na stenu – LED, moderný a industriálny štýl, čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, svetelný tok 132lm, studené svetlo (6000K), výška 11.6cm, šírka 11.4cm, IP65
10,60 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX23_07
4,4
IMMAX WING s PIR senzorom, čierna
Lampa na stenu – LED, moderný a industriálny štýl, s vypínačom, čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, svetelný tok 300lm, studené svetlo (6500K), výška 173cm, šírka 108cm, IP65
18,60 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX23_04
4,7
VELAMP LED solárne nástenné s detektorom pohybu DORY
Lampa na stenu – LED, čierna, so senzorom pohybu, príkon 0.8W, svetelný tok 40lm, IP44
9,59 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VEL18001
5,0
IMMAX Vonkajšie solárne LED osvetlenie TERRA
Záhradné osvetlenie – bodové a podlahové, svetelný tok 10lm, neutrálne svetlo, výška 1.9cm, šírka 8cm, materiál: kov a plast, solárne napájanie, IP68
6,29 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMXX2338
5,0
VELAMP 2 LED solárne stĺpiky SPK59
LED svietidlo – vonkajšie, na baterky, teplé svetlo (2200K) materiál: plast, max. výška 59cm, šírka 9.5cm, IP44 - 11,95 €/ks
23,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Velamp22_19
5,0
VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL362
LED svietidlo – vonkajšie, so senzorom pohybu, príkon 10W, svetelný tok 1150lm, neutrálne svetlo (4000K) materiál: plast, šírka 22cm, IP65
69,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Velamp22_15
MAGG Solárne LED svetlo COLOR
Záhradné osvetlenie – zapichovacie, LED, výška 40cm, šírka 7.5cm, materiál: kov a plast, solárne napájanie
Od  3,50 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHT317
Viking LED svetlo J200W so solárnym panelom
Lampa na stenu – LED, moderný štýl, čierna, materiál: hliník, sklo a polykarbonát, stmievateľná, svetelný tok 28000lm, výška 30.2cm, šírka 35.4cm, IP65
Novinka
137,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGc28
5,0
Tesla LED solárna banka DS21, sklo, 13 cm, teplá biela, IP44
Lampáš - polysilikon 2 V/60 mAh, barevná teplota teplá bílá, vyzařovací úhel 360 °, 15 ks LED
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESab020
VIKING D28 súprava (2 ks) Vonkajšie solárne LED svetlo
Lampa na stenu – LED, čierna a číra, materiál: plast a polykarbonát, stmievateľná, príkon 8W, svetelný tok 650lm, studené svetlo (6000K), výška 25cm, šírka 10cm, IP65
23,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGc23
5,0
VELAMP LED solárne svietidlo SPK14
LED svietidlo – vonkajšie, na baterky, teplé svetlo materiál: plast, max. výška 4.5cm, šírka 7.5cm, IP44
5,59 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Velamp22_20
RABALUX 77006 Brezno
Lampa na stenu – LED, moderný štýl, na baterky, biela a čierna, so senzorom pohybu, materiál: plast, príkon 3.2W, svetelný tok 145lm, neutrálne svetlo (4000K), výška 7.5cm, šírka 8cm, IP44
16,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rab23_011
4,5
VELAMP LED solárna stolná lampa SL2048
Stolová lampa – LED, klasický štýl, strieborná farba, na terasu, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 4000 K, príkon 5 W, s vypínačom, rozmery 28 × 20 × 20 cm (V׊×D)
49,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Velamp22_17

Solárne lampy

Philips HueVonkajšie osvetlenie nikdy nebolo jednoduchšie vďaka Philips Hue Nové nízkonapäťové vonkajšie osvetlenie Philips Hue s označením Low volt slúži na osvetlenie vonkajšieho priestoru úplne inovatívnym spôsobom. Aké sú jeho možnosti, v čom spočívajú jeho výhody a prečo by sa mal práve tento druh osvetlenia stať súčasťou aj vašej záhrady,...
Teplé svetlo, studené svetlo. Ako sa líšia? Pochopiteľne v teplote chromatickosti, to znamená vo farbe. Od teploty svetla sa odvíjajú niektoré jeho vlastnosti, ako je napríklad vplyv na náš cirkadiánny rytmus. Všetko, čo potrebujete vedieť o teplote svetla, sa dozviete...
Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED...
žiarovkaŽiarovky: ako sa v nich vyznať? Žiaroviek je na trhu veľa typov. Líšia sa od seba predovšetkým použitou technológiou a tiež typom pätice, t. j. spôsobom upevnenia žiarovky do svietidla. Na to, aké sú typy pätíc žiaroviek, vám odpovieme v našom článku.
Index podania farieb (CRI) udáva presnosť, s akou svetlo z určitého zdroja zachováva farby povrchov, na ktoré dopadá.
Chcete si nasvietiť upravenú záhradu, nevidíte večer na zámok od dverí alebo si len túžite na svojom pozemku vytvoriť príjemnú svetelnú atmosféru? Poradíme vám, ako správne vybrať vonkajšie svietidlá.
Viac článkov

Solárne lampy

V kategórii Solárne lampy máme práve teraz na Alza.sk celkom 197 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné solárne lampy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie solárne lampy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie solárne lampy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii solárne lampy recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií