AlzaBoxy Q1 Aplikace

Solis

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Solis

Solis: Švajčiarska kvalita do každej domácnosti

Spoločnosť Solis ukazuje švajčiarsku kvalitu v každom zo svojich produktov. Za viac ako 110 rokov doviedla svoje kuchynské spotrebiče a produkty beauty segmentu k dokonalosti. Dôraz vždy kladie na praktické využitie, moderný dizajn a vysokú kvalitu. Osobitnú pozornosť venuje funkčnosti výrobkov a pohodliu používateľa. Solis vyrába každý spotrebič v spolupráci so skúsenými pracovníkmi a odborníkmi vo svojom odbore, ktorí využívajú najmodernejšie technológie a premýšľajú ako budúci používatelia týchto výrobkov. Všetky spotrebiče dôkladne testuje a zaisťuje tak ich bezpečné použitie.

Elektrické grily Solis

Elektrické grily Solis – grilujte kedykoľvek v pohodlí domova

Nemusí byť sezóna, aby ste mohli grilovať. Či preferujete kontaktný gril, alebo oddelené dosky na pečenie, elektrické grily Solis umožňujú pripravovať jedlo na mnoho spôsobov. Prichystajte si doma prepečený steak, ugrilujte zeleninu alebo syr. Tieto švajčiarske spotrebiče vám pomôžu s prípravou jedla, ku ktorej sa budete s radosťou vracať.

Malé kuchynské spotrebiče Solis – každodenní pomocníci

Máte radi čerstvo namletú kávu a vôňu kávových zŕn? Alebo by ste radi pripravili ryžu, ktorá sa nerozvarí, ani keď si odbehnete od platničky? Vyberte si mlynček na kávu, ryžovar alebo si napríklad pripravte vajíčka vo variči vajec – kuchynské spotrebiče Solis vám prácu v kuchyni značne zjednodušia.

Malé kuchynské spotrebiče Solis
Fény Solis

Fény Solis – ionizácia vynájdená vo Švajčiarsku

Ionizačné fény, ktoré dnes už bežne používame, uzreli svetlo sveta práve vďaka Solis – ich vynálezcom. Ak chcete svojim vlasom dopriať kvalitnú starostlivosť, akú si zaslúžia, stavte na ionizačné fény Solis, jednotku na švajčiarskom trhu. Vlasy tak zbytočne nevysúšajú, neničia ich, a aj po usušení zostávajú prirodzene lesklé a hydratované. Popri tom v ponuke nechýbajú ani klasické a profesionálne fény prispôsobené potrebám rôzne náročných používateľov.

1 položka
5,0
Solis Scala Zero Static 960.88
Mlynček na kávu – elektrický, príkon 135 W, s kónickými kameňmi, 24 možných volieb hrúbky mletia, veľkosť zásobníka 300 g, s priestorom na kábel, s protisklzovými nožičkami, s pulzným spínačom, so vzduchotesným vekom, materiál tela plast, násypka súčasťou balenia, rozmery 28,5 × 13,5 × 17 cm (V׊×H), čierna farba
109 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SOLMK881

Solis

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií