Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Balančné vankúše – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Stormred
(2)
Farba
Čierna
(1)
Strieborná
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné balančné vankúše. Cenových hitov v kategórii balančné vankúše máme v súčasnej dobe 2. Hľadáte najlacnejší balančné vankúše? Potom sa pozrite do kategórie lacné balančné vankúše.
2 položky
Stormred Balance Cushion čierny - Balančný vankúš Varianty
5,0
Stormred Balance Cushion čierny
Balančný vankúš – plastový, masážny, nafukovací, max. nosnosť 200 kg, výška 4 cm, priemer 33 cm, hmotnosť 0,2 kg, čierna farba
Super cena
7,79 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 1. 5. 2024
Objednávací kód: SPTliv065
Stormred Balance Cushion strieborný - Balančný vankúš Varianty
5,0
Stormred Balance Cushion strieborný
Balančný vankúš – plastový, masážny, nafukovací, max. nosnosť 200 kg, výška 4 cm, priemer 33 cm, hmotnosť 0,2 kg, strieborná farba
Super cena
7,69 €
Na objednávku – termín upresníme > 10 ks
Očakávame 1. 5. 2024
Objednávací kód: SPTliv066
článokAko cvičiť doma? Prehľad najlepších športov Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 
​​​​ TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.
Bosu balančné podložky sú veľmi efektívne cvičebné pomôcky, vďaka ktorým dosiahnete rýchlejšie skvelé výsledky. Chcete vedieť, ako správne cvičiť na jednotlivé partie tela? Prečítajte si náš článok. Nájdete v ňom návody, tipy, rady a inštruktážne video.
článokDomáce cvičenie (NÁVOD) Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.
Viac článkov
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií