AD homeoffice AD homeoffice

Bombus RAW tyčinky alebo bezlepková strava pre rýchle doplnenie energie

Zobraziť katalóg
Bombus RAW

Práve sme zaradili do predaja Bombus RAW tyčinky od českého výrobcu zdravej výživy. Prekvapia vás množstvom rôznych príchutí aj cenovou dostupnosťou, ktorá zráža mnohých konkurentov. Pozrite sa, čo všetko vám Bombus ponúka a kedy energetické tyčinky najlepšie využijete.

Bombus – RAW tyčinky

Čo je RAW strava?

RAW strava sa teší stále väčšej obľúbenosti u všetkých, ktorí sa rozhodli pre zdravý životný štýl. Zvyčajne ide o vegetariánsku výživu, ktorá je založená na tepelne neupravených potravinách. Hlavné zložky RAW stravy tvorí zelenina, ovocie, semienka, orechy, strukoviny, morské riasy či kokosové mlieko. Základným presvedčením je v RAW strave teória, že sa všetko živé v jedle pri zahriatí nad 45 °C zničí, a tým pádom dôjde k znehodnoteniu dôležitých látok.

RAW tyčinky Bombus – chutná súčasť zdravej výživy

Energetické tyčinky Bombus sú vyrobené z čisto prírodných zdrojov, ktoré doplnia energiu a dodajú telu potrebné vitamíny, vlákninu i minerály. Sú vegánske, bezlepkové a neobsahujú žiadny pridaný cukor. Počas zvýšenej aktivity tak budú vhodným „snackom“ pre každého, kto potrebuje rýchlo doplniť vydané množstvo kalórií a aktivizovať svoje telo na ďalšie hodiny.

Bombus – RAW tyčinky

V prípade Bombus tyčiniek sa môžete tešiť na jedinečnú chuť, ktorú výrobca dosahuje vďaka správne vyváženému množstvu starostlivo vybraných surovín a svojmu know-how. Nečakajte teda žiadne chemické látky ani pridané konzervanty – v každej tyčinke RAW nájdete stopercentne prírodné produkty.

Bombus raw tyčinky majú príchuť pre každého

V pestrej ponuke spoločnosti Bombus nájdete rôzne príchute tyčiniek spájajúce najmä niekoľko druhov orechov a ovocia. Vedľa arašidov sa môžete tešiť na kešu orechy a kokos, ovocne vyladené tyčinky potom prinášajú marhuľku, jablko alebo maracuju. Ďalej si môžete chuť spestriť aj kávou či škoricou. A to všetko aj v rámci bezlepkovej stravy.

Pre zdravé maškrtenie sú tu sezamové tyčinky Halva vo variante s kakaom alebo so sezamom.

Bombus – halva RAW tyčinka Bombus – kávová RAW tyčinka Bombus – RAW tyčinka pre deti

Bombus myslí aj na deti, pre ktoré vyrába RAW tyčinky s upraveným množstvom vitamínov. Tie potom okrem dodanej energie podporujú sústredenie a pomáhajú pri prevencii proti cukrovke. Slúžiť môžu ako olovrant aj „palivo“ pri náročných aktivitách.

Bombus – RAW tyčinka, protein Bombus – RAW tyčinka Bombus – RAW tyčinka, citrón

Proteínové tyčinky Bombus ocenia športovci

Pokiaľ vám chýba energia v posilňovni, kde dávate pravidelne zabrať svojim svalom, vyskúšajte RAW vegánske proteínové tyčinky s príchuťou banánu, kakaových bôbov či arašidového masla. Napomôžete tak okrem iného rýchlejšej svalovej regenerácii. Tyčinky sú totiž zaručeným zdrojom čistých bielkovín v podobe ryžového proteínu, draslíka i vitamínov.

RAW tyčinky Bombus cenou potešia

Cena je pomerne priaznivá aj pri jednotlivých kusoch RAW tyčiniek. Odporúčame ale zakúpiť výhodnejšie balenie po 20 kusoch tyčiniek, ktoré môžete v závislosti od vybraného druhu zaobstarať už od 16,90 €.

RAW tyčinky Bombus úplne napĺňajú parametre zdravej potraviny a hodia sa aj pre tých, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú stravu. Sú skvelou zásobárňou energie ako pri väčšej športovej záťaži, tak aj pri bežnej fyzickej aktivite.

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií