AD elektro AlzaBoxy Q1

Ďalekohľad Olympus PC-I 12x25 oceníte v prírode aj v meste

Zobraziť katalóg
Ďalekohľad Olympus PC-I 12x25 oceníte v prírode aj v meste
0

Spoločnosť Olympus má za sebou takmer 100-ročnú tradíciu a pýši sa povesťou výrobcu inovatívnych a kvalitných optických prístrojov. V dnešnom článku sa pozrieme na ďalekohľad Olympus PC-I 12x25, ktorý poteší všetkých cestovateľov.

Olympus

Olympus PC-I 12x25 – stvorený na turistiku

Ďalekohľad Olympus PC-I 12x25 disponuje 12-násobným priblížením. To z neho robí výbornú voľbou pre všetkých nadšených cestovateľov. Úroveň zväčšenia ďalekohľadu je dostačujúca na pozorovanie prírody a divokých zvierat, pričom ho stále možno pohodlne držať bez toho, aby sa vo významnejšej miere prejavovalo trasenie rúk. Vďaka prvotriednej optike Prisma s viacnásobnými povrchovými vrstvami ďalekohľad navyše vyniká dokonale čistým obrazom.

Ďalekohľady Olympus - pozorovanie prírody

Zmestí sa vám všade a nie je ani ťažký

Každý gram navyše sa pri potulkách prírodou nepríjemne prejaví. Preto poteší, že Olympus PC-I 12x25 váži iba 280 gramov. Oceniť treba aj premyslenú ergonómiu. Ďalekohľad skvele sadne do ruky a zároveň sa nemusíte obávať, že vám z nej pri najbližšej príležitosti vykĺzne. Ďalšou výhodou je jeho skladnosť. Pri maximálnom vysunutí je jeho výška 11,4 cm, takže vám nebude prekážať ani s popruhom na krku pri pešej turistike a bez problému sa zmestí aj do menšieho cyklistického batohu.

UV ochrana a dioptrická korekcia – vychytávky, ktoré stoja za reč

Ďalekohľad Olympus PC-I 12x25 má UV filter Olympus PC-I 12x25 disponuje UV filtrom. Nie všetky ďalekohľady v tejto cenovej triede sú ním vybavené, a tak je jeho prítomnosť milým prekvapením. Ochrana pred UV lúčmi sa hodí obzvlášť počas pozorovania krajiny pri západe slnka alebo na konci leta, kedy je slnko nízko.

Prítomnosť dioptrickej korekcie je skvelou správou pre všetkých tých, ktorí kvôli rôznym očným chybám nosia okuliare. Ďalekohľad ich po nastavení nahradí. Vďaka tomu si môžete dopriať ostrý obraz aj bez nich.

Ako to vidíme my

Olympus PC-I 12x25 je po všetkých stránkach vyladený ďalekohľad pre každého náruživého cestovateľa. Priblíženie je dostatočne veľké na to, aby ste videli detail pozorovaných objektov, na druhú stranu nie je až také veľké, aby dochádzalo k viditeľnému zhoršeniu obrazovej kvality alebo viditeľnému traseniu rúk. Zásluhou kompaktných rozmerov je ďalekohľad priestorovo nenáročný a pohodlne sa drží v ruke. Faktom je, že jeho obstarávacia cena je o niečo vyššia, investícia sa vám však určite oplatí, a to už len vďaka skvelej optike, UV filtru a dioptrickej korekcii.

4,2 32×
Olympus DPC-I 10 x 21 strieborný
Ďalekohľad binokulárny, 10× zväčšenie, skutočné zorné pole 50°, zdanlivé zorné pole 50°, priemer objektívu 21 mm, hmotnosť 170g
52,10 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OL280c
Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií