Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Krokomery – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
HUAWEI
(1)
Kompatibilný OS
IOS
(1)
Android s GMS
(1)
Športové aktivity
Bedminton
(1)
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Chôdza
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Detekcia začatia aktivity
(1)
Vzdialenosť
(1)
Záznam trasy
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné krokomery. Cenových hitov v kategórii krokomery máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší krokomery? Potom sa pozrite do kategórie lacné krokomery.
1 položka
HUAWEI Band 8 Emerald Green - Fitness náramok
Varianty
4,5 78×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, vlastné ciferníky, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, uľahčenie pre hendikepovaných, budík, dátum, kalendár a stopky, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra silikón
Zľavnené -23 %
42,90 € 55,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUB8b3

Krokomery – cenové bomby, akcie

mobilné telefónyOchranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Navigácia na bicykel? Dnes už nič neobvyklé. Zaujímavou možnosťou je napr. Mio Cyclo Discover Connect, ktorá vám ukáže nielen cestu, ale aj zaujímavé miesta pozdĺž trasy.
Tretia generácia populárnych inteligentných hodiniek spoločnosti Fitbit prináša všetko, čo by si bežný používateľ mohol želať. Výnimkou nie je ani rozumná cenovka, ktorá už určite nalákala nejedného zákazníka. Ako ale dopadli reálne testy a v čom výrobca urobil chybu?...
Apple WatchMeranie EKG na Apple Watch Prečítajte si, ako Apple Watch merajú elektrokardiogram (EKG), a pozrite sa na pár rád, ako dosiahnuť presnejšie meranie. Tiež vás v článku zoznámime s tým, ktoré Apple Watch vlastne meranie EKG podporujú. 
Pripravili sme pre vás zoznam najlepších fitness náramkov, ktoré dnes nájdete na trhu. Zaujmú niektoré z nich aj vás?
Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 6, ste na správnej adrese. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 6 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení tohto fitness náramku.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií