Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

K predobjednávkam Samsung Galaxy Watch Active powerbanka zadarmo

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Nové inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Active sú tu. Okrem nového dizajnu, športovejšieho vyhotovenia a inovovaných funkcií sú tiež dostupné s originálnou power bankou Samsung, podporujúcou bezdrôtové nabíjanie. Čo všetko hodinky dokážu?

i

K predobjednávkam power banka zadarmo!
Keď si Galaxy Watch Active teraz predobjednáte, dostanete power banku úplne zadarmo. Akcia platí do 28. 3. 2019. Viac v článku.

Nové Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active – OBSAH

  1. Dokedy môžete Galaxy Watch Active predobjednávať?
  2. Galaxy Watch Active: Na šport i na meeting
  3. Športové a iné funkcie Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Wireless Battery Pack zadarmo k predobjednávkam

Abyste získali špeciálnu bezdrôtovú powerbanku zadarmo, musíte si nové inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Active predobjednať, čo možno urobiť do 28. 3. 2019. V predaji potom budú od 29. 3. 2019. Hodnotný bonus v podobe bezdrôtovej nabíjačky teda môžete získať zadarmo len v prípade, že stihnete urobiť objednávku pred týmto dátumom.

Galaxy Watch Active
Vzhľad nových Samsung Galaxy Watch Active.

Pokiaľ si Samsung Galaxy Watch Active predobjednáte, získate zdarma powerbanku Samsung Wireless Battery Pack. Tá disponuje moderným USB-C konektorom, kapacitou 10 000 mAh a najmä bezdrôtovým nabíjaním. V praxi tak môžete svoje hodinky Galaxy Watch nabíjať len tým, že ich na powerbanku položíte. Samsung Wireless Battery Pack samozrejme dokáže dobiť aj ďalšie zariadenia podporujúce bezdrôtové nabíjanie, napríklad nové telefóny Samsung Galaxy S10.

Samsung Wireless Battery Pack

Samsung Wireless Battery Pack nie je obyčajnou powerbankou, podporuje totiž bezdrôtové nabíjanie.

Galaxy Watch Active: Na šport i na meeting

Najnovší prírastok do rodiny inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch – Galaxy Watch Active – je podľa svojho názvu smerovaný najmä k zákazníkom z radov športovcov. Má pre nich pripravený rad funkcií, vďaka minimalistickému dizajnu však zapadnú kdekoľvek. Elegantné remienky sú už súčasťou základného balenia. Pokiaľ ste ale zvyknutý na svoje vlastné remienky a chcete ich aj naďalej používať, nič vám v tom nebráni. Hodinky totiž disponujú štandardizovanými 20 mm remienkami.

Galaxy Watch Active
Aplikácie a štýly ukazovateľa času pri Galaxy Watch Active.

Základom tela Galaxy Watch Active je kruhový AMOLED displej s priemerom 1,1" a rozlíšením 360 × 360 px, chránený odolným sklom Gorilla Glass 3. Že sú hodinky vhodné aj do náročnejších podmienok, potvrdzuje certifikácia odolnosti MIL-STD-810G a vodoodolnosti 5 ATM (50 metrov) a IP 68. Vody sa hodinky určite neštítia, mali by zvládnuť aj ponorenie do plytkej vody, takže na sprchovanie a dážď sú pripravené ako na každodennú rutinu.

Galaxy Watch Active budú dostupné v štyroch farebných vyhotoveniach: Black (čierna), Silver (strieborná), Rose Gold (ružovo zlatá) a Green (zelená).

Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Watch Active sú dostupné v štyroch farbách a zvládnu s vami celý deň i noc.

Samsung Galaxy Watch Active: parametere, funkcie a cena

Každé športové hodinky potrebujú funkcie pre športovcov a Galaxy Watch Active ich majú naozaj veľa. Po hardvérovej stránke zabezpečuje beh hodiniek dvojjadrový procesor Samsung Exynos 9110 s frekvenciou 1,15 GHz spoločne so 768 MB operačnej pamäte a 4 GB úložiskom na dáta. Batéria má kapacitu 230 mAh. Na strane softvéru predstavuje základ operačný systém Tizen OS vo verzii 4.0 s rozhraním One UI.

Kolegovia z kanála AlzaTech už mali možnosť vyskúšať nové príslušenstvo od spoločnosti Samsung. Okrem Galaxy Watch Active sa s vami vo videu podelia aj o prvé dojmy z bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds, ktoré môžete mať zadarmo pri predobjednávke telefónu Samsung Galaxy S10 | S10+.

Samsung Galaxy Watch Active odstránili v záujme kompaktnosti a zníženia hmotnosti otočnú lunetu, známu z modelu Galaxy Watch, ponúka však široko prispôsobiteľné prostredie. Medzi jednotlivými aplikáciami prechádzate ťahaním prsta do strany, môžete si prispôsobiť ich poradie i vzhľad. Medzi zariadenia, s ktorými je možné hodinky spárovať, patria telefóny s operačným systémom Android aspoň vo verzii 5.0 a 1,5 GB RAM, alebo iOS vo verzii 9, pričom najstarším spárovateľným telefónom je iPhone 5.

Parameter
Samsung Galaxy Watch Active
Procesor
Exynos 9119, 2× 1,15 GHz
Operačná pamäť
768 MB
Úložisko
4 GB
Kapacita batérie
230 mAh
Operačný systém
Tizen OS 4.0 + One UI
Hmotnosť bez remienka
25 g
Rozmery
39,5 × 39,5 × 10,5 mm
Šírka pásky/pántu
20 mm
Bezdrôtová konektivita
Bluetooth 4.2, WiFi b/g/n, NFC, GPS
Senzory
akcelerometer, barometer, gyroskop, senzor srdcového tepu, senzor okolitého svetla
Nabíjania bezdrôtové WPC, podpora zdielania energie (Samsung Galaxy S10)
Odolnosť 5 ATM + IP 68 / MIL-STD-820G
Kompatibilita Android
min. verzia 5.0 a 1,5 GB RAM
Kompatibilita iOS
min. verzia 9 a iPhone 5
Cena
252,90 €

Športovým hodinkám samozrejme nesmú chýbať senzory, monitorovacie funkcie ani ďalšie hardvérové vybavenie. Samsung Galaxy Watch Active disponujú optickým snímačom tepovej frekvencie, ktorý teraz dokáže rozpoznať aj krvný tlak. Doplnený je o gyroskop, akcelerometer, barometer, snímač okolitého svetla a GPS na zisťovanie aktuálnej polohy. Nad rámec dotykového vybavenia predstavujú ovládacie prvky tiež dve tlačidlá na hliníkovom tele hodiniek.

i V AlzaMagazíne pre vás máme aj ďalšie články:

K novým inteligentný, hodinkám Samsung Galaxy Watch Active, ktoré disponujú bezdrôtovým nabíjaním, môžete teraz získať originálnu bezdrôtovú power banku zadarmo. Neváhajte teda, teraz je na toto výhodné predobjednanie najlepší čas.

Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií