PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-watch5-titulka.jpg

Samsung Galaxy Watch 5 a 5 Pro (RECENZIA) – prvotriedne hodinky v ešte lepšom vyhotovení

Nová generácia smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 5 láka prémiovými materiálmi, mimoriadnou odolnosťou, rýchlonabíjaním aj vyššou výdržou batérie. Bude to ale proti čím ďalej tvrdšej konkurencii stačiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-platby-chytrymi-hodinkami-mini.jpg

Ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Zistite, ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 a Samsung Galaxy Watch4 Classic. Pripravili sme pre vás podrobný návod doplnený názornými fotografiami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doplnky-od-samsung.jpg

Doplnky od Samsungu: Samsung Galaxy Watch 4 a slúchadlá Galaxy Buds2! (PRVÉ DOJMY)

Nedávno sme si predstavili nové telefóny Samsung, dnes prišiel čas pozrieť sa na ich príslušenstvo: Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 4 a Samsung Galaxy Watch 4 Classic a tiež bezdrôtové štuple Samsung Galaxy Buds2! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Smart hodinky s možnosťou telefonovania

Smart hodinky neslúžia len na sledovanie Vašej pohybovej aktivity alebo zobrazovanie oznámení z telefónu, ale môžete ich používať aj na prijímanie telefonických hovorov. Ako môžete telefonovať zo svojich smart hodiniek? Ktoré inteligentné hodinky sú určené len ako verzia hands-free a naopak, ktoré môžu fungovať aj samostatne bez telefónu? Tieto a mnohé ďalšie informácie sa dozviete v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Ako vybrať správnu veľkosť smart hodiniek?

Vyberáte si smart hodinky, ale neviete ako správe zvoliť veľkosť tak, aby sedeli práve vám? V nasledujúcom článku sa pozrieme na základné pojmy pri určovaní veľkosti hodiniek a dáme vám aj pár tipov na konkrétne modely.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-samsung-galaxy-watch-active-obrazek.jpg

K predobjednávkam Samsung Galaxy Watch Active powerbanka zadarmo

Nové Samsung Galaxy Watch Active sú tu. Pokiaľ si ich predobjednáte, dostanete k nim zadarmo originálnu powerbanku Samsung, podporujúcu bezdrôtové nabíjanie. Viac informácií o nových inteligentných hodinkách Samsung i o tejto akcii nájdete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-watch-hlavni-232.jpg

Samsung Galaxy Watch: Štýlové hodinky na každú príležitosť

Chcete si zaobstarať inteligentné hodinky, ale nevyhovuje vám ich moderný vzhľad? Dávate prednosť tradičnému dizajnu? Tak to sa vám budú páčiť nové smartwatch Samsung Galaxy Watch, ktoré v dizajne klasických remienkových hodiniek skrývajú moderné funkcie. Čo všetko ponúkajú? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií