AlzaPlus+ sport AD elektro

Vyskúšali sme pre vás: nutričný ​​nápoj Kendalife Superberry

Zobraziť katalóg
Vyskúšali sme pre vás: nutričný ​​nápoj Kendalife Superberry

Som stále v pohybe. V práci sa nezastavím, mám veľa koníčkov a snažím sa žiť zdravo, aby som sa cítila dobre. Dosť často sa mi ale stávalo, že som nejedla pravidelne. Pretiahla sa schôdzka a nestihla som obed, ponáhľala som sa cvičiť, ale nestihla som desiatu... A keď už som čas našla, pre zmenu mi chýbala tá desiata. Celkom dlho som sa bránila rôznym výživovým nápojom alebo desiatam, pretože som im jednoducho neverila, vždy sa v zložení našlo niečo, čo ma vopred odradilo. Objavila som ale Kendalife a rozhodla som sa ho vyskúšať.

Zloženie nutričného nápoja Kendalife

O značke Kendalife mi povedala kamarátka, ktorá má malé bábätko. Objavila umelé mlieko Kendamil, vyskúšala ho, a perfektne jej dcérke sadlo. Pochvaľovala si hlavne kvalitné zloženie. Keď som pozrela na zloženie pri ich nutričných nápojoch, tiež ma to milo prekvapilo.

V nápoji Kendalife som nenašla konzervačné látky, umelé sladidlá ani farbivá. Na stránkach výrobcu aj na samotnej plechovke sa dozviete, že nápoj neobsahuje ani lepok, sóju alebo geneticky upravované potraviny a je vhodný pre vegetariánov. V jednej porcii do seba navyše dostanete ako bielkoviny, tak vlákninu, vitamíny aj minerálne látky a zároveň má nápoj nízku energetickú hodnotu, a tak nezaťaží trávenie.

Chuť koktailu Kendalife Superberry

Nutričný ​​nápoj Kendalife je dostupný v dvoch príchutiach. Ja som siahla po variante Kendalife Superberry naozaj vyrobenom z lesných plodov, teda z jahôd, malín a čučoriedok.

Príprava KendalifeKendalife v shakeri

Prvýkrát som prášok nechala rozpustiť iba vo vode a bola som veľmi zvedavá na jeho chuť. Kto má rád sladké, asi by nadšený príliš nebol. Koktail Superberry pekne vonia, ale chuť veľmi sladká alebo extra výrazná nebola. Potešilo ma ale, že mi v ústach nezostávala nejaká umelá pachuť. Druhýkrát som skúsila prášok rozpustiť v mlieku a to mi zachutilo viac. Chuť bola jemnejšia a výraznejšia. Na ich stránkach som našla tip, že nápoj ide skombinovať aj s jogurtom alebo tvarohom, pokiaľ niekto potrebuje vyšší príjem bielkovín.

Celkovo sa mi Kendalife koktail osvedčil. Chuť tohto nutričného nápoja mi nevadí, prášok sa krásne rozpúšťa, nerobí hrudky, nezostáva po ňom pachuť v ústach a dávam si ho väčšinou namiesto olovrantu, než vyrazím cvičiť. Nestáva sa mi potom, že by som cvičila hladná. A nemám čierne svedomie z toho, že by som si dávala nejaké umelé výživové doplnky, ktoré okolo ovocia prešli len veľkým oblúkom, a to je pre mňa veľmi dôležité.

Koláž fotiek

Hodnotenie:

Vytlačiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií