Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Okuliare Oakley sa pýšia revolučnou technológiou PRIZM

Zobraziť katalóg
Okuliare Oakley sa pýšia revolučnou technológiou PRIZM
0

Americká spoločnosť Oakley hrá extraligu v rôznom športovom príslušenstve a občas prekračuje všetky mysliteľné hranice. Ak chcete uvidieť budúcnosť, máte jedinečnú šancu pozrieť sa prostredníctvom nových športových okuliarov Oakley s technológiou PRIZM.

Urobte pre svoj ostrý zrak maximum

Ľudské oko je veľmi citlivý orgán a pri veľmi neobvyklých svetelných kombináciách sa nechá ľahko oklamať. Práve tieto okamihy prináša v hojnej miere aktívny športový život, kde len drobné zaváhanie vedie k veľkým problémom.

Oakley PRIZM

Technológia PRIZM bola vyvinutá pod dohľadom špičkových bioinžineriov. Veľkou mierou zlepšuje viditeľnosť a zvyšuje kontrast v oveľa širšom rozsahu svetelných podmienok, než bolo doteraz možné.

Oakley Valve OO9236-12

Pre všetkých, ktorých životným štýlom je pohyb

V našej ponuke sa nachádza hneď niekoľko slnečných okuliarov určených na neobmedzené športové využitie. Cyklistiku a beh pokojne môžete preložiť zdolávaním horských vrcholov a nakoniec si oddýchnuť pri rybárčení. Všade tam vám okuliare Oakley s technológiou PRIZM pomôžu vidieť aj tie najjemnejšie detaily.

O firme Oakley
Sídlo firmyKalifornia, USA
Založená1975
Webové stránkywww.oakley.com
Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií