AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rodinné stany pre 5 až 6 osôb

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Rodinný
(26)
Expedičný
(1)
Outdoorový
(8)
Moskytiéra
(3)
Úžitkový
(1)
Nafukovací
(3)
Maximálny počet osôb
5
6
-
Tvar
Tunelový
(16)
Iglu
(8)
Típí
(1)
Kompozícia stanu
S apsidou
(1)
S predsienkou
(16)
S dvoma spálňami
(5)
S jedným vchodom
(10)
S dvoma vchodmi
(10)
Hmotnosť
4,7 kg
23,6 kg
-
Počet plášťov
Jednoplášťové
(5)
Dvojplášťové
(20)
Hĺbka
260 cm
630 cm
-
Šírka
235 cm
640 cm
-
Výška
156 cm
225 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Stan pre 5 osôb alebo veľký stan pre 6 osôb predstavuje ideálnu voľbu pre priestranné a pohodlné ubytovanie rodiny počas dovolenky v prírode. Pri jeho výbere je kľúčové zamerať sa na niekoľko základných kritérií, ktoré zaručia, že stan splní všetky vaše potreby. Radi vám poradíme.

Pokračovať

Ako si vybrať stan pre 5 – 6 osôb?

Stan pre 5 – 6 osôb si môžete vyberať podľa rôznych funkčných vlastností, typu alebo rozdelenia vnútorného priestoru. Každý stan pre 5, rovnako ako stan pre 6 osôb, môže mať trochu iné prednosti. Na aké parametre sa pri výbere zamerať a čo môžu rodinné stany pre 6 osôb alebo stany pre 5 osôb ponúknuť vášmu výletníckemu tímu? V nasledujúcom texte vás prevedieme rôznymi typmi stanov, ich konštrukciami, materiálom a ďalšími dôležitými parametrami.

i

Stan pre 5 osôb a viac doplňte o nevyhnutné vybavenie

Premýšľate, čo za užitočné vybavenie si ďalej vziať pod stan pre 5 osôb a viac? Keď sa chystáte na kempovanie s rodinou alebo priateľmi, je veľmi dôležité sa dobre vybaviť. S výberom adekvátnej výstroje vám pomôže náš článok Čo si zobrať na stanovačku.

Stan pre 5 a stan pre 6 osôb v rôznych podobách

V našom obchode predstavuje stan pre 5 osôb a stan pre 6 osôb rozmanitú kategóriu, v ktorej nájdete množstvo modelov líšiacich sa svojimi vlastnosťami a určením. Niektoré stany sa môžu pochváliť premyslenou skladnosťou, ktorá uľahčuje ich transport aj skladovanie. Odolnosť je ďalším kľúčovým parametrom, obzvlášť pri výbere stanu do náročnejších podmienok, kde je potrebné spoľahnúť sa na pevnú konštrukciu a materiály odolné proti vetru a dažďu. Okrem toho sa ale stany pre 6 alebo 5 osôb líšia aj v ďalších aspektoch. Na tie sa spoločne pozrieme v nasledujúcom texte, aby ste pri kúpe zbytočne neurobili chybu.

Čo ponúkajú rodinné stany pre 5 alebo 6 osôb?

Rodinné stany pre 5 alebo 6 osôb predstavujú kľúčový prvok nášho sortimentu. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali dostatok miesta na pohodlný pobyt väčšej rodiny alebo skupiny priateľov. Tieto stany majú často viacero oddelených spální, ktoré poskytujú každému členovi skupiny svoj vlastný osobný priestor.

S ohľadom na pohodlie rodinné stany pre 6 a 5 osôb zvyčajne ponúkajú napríklad odolnú podlahu. Pre čo najšpecifickejší výber všetkých dôležitých vlastností, ktoré sú pre vás dôležité, nezabudnite použiť parametrický filter v ľavej časti rozhrania obchodu.

Chcete maximálne pohodlie? Vyberte si nafukovací stan pre 5 osôb

Nafukovací stan pre 5 osôb ponúkne vysokú efektivitu a pohodlie pri kempovaní. Jeho inštalácia trvá chvíľu a zaobíde sa bez tradičných stanových tyčí. Stačí pripojiť pumpičku a stan pre 6 alebo 5 osôb sa samovoľne vztýči vďaka vnútorným nafukovacím tubusom, ktoré zaisťujú jeho pevnosť a stabilitu. Napriek absencii obvyklých konštrukčných prvkov je tento stan pre 5 alebo 6 osôb odolný voči poveternostným vplyvom. Bude tak spoľahlivým útočiskom pre vašu outdoorovú dovolenku.

Rodinný stan pre 5 osôb
Rodinný stan pre 5 osôb

Rodinný stan pre 6 osôb
Nafukovací stan pre 6 osôb

i

V ponuke máme aj expedičný stan pre 6 alebo 5 osôb

Ak hľadáte spoľahlivého partnera do najväčších extrémov, vyberte si expedičný stan pre 6 alebo 5 osôb. Tieto stany sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu a bezpečnosť aj v náročných horských podmienkach. Ich robustná konštrukcia a použité materiály zaručujú odolnosť voči silnému vetru, snehu a dažďu.

Do prírody zvoľte outdoorový stan pre 5 – 6 osôb

Outdoorový stan pre 5 – 6 osôb je ideálny na viacdňové výlety do prírody, ale využijete ho aj na záhrade. Zvyčajne disponuje kopulovitou konštrukciou, ktorá je stabilná a zaisťuje väčšiu odolnosť voči náporu vetra. Navyše lepšie zvláda aj prívalové dažde, čo oceníte v prípade nečakaných letných búrok. Tento typ stanu je cenený pre svoju pevnú štruktúru a schopnosť odolávať premenlivým podmienkam, čo z neho robí ideálnu voľbu na kempovanie v náročnejšom prostredí.

Mnohé rodinné stany pre 6 osôb alebo tie pre 5 osôb disponujú aj moskytiérou. Svojimi vlastnosťami sa ale stany všetkých typov môžu prekrývať. Napríklad outdoorový stan pre 6 osôb môže ako súčasť svojej výbavy ponúknuť práve moskytiéru a podobne.

Rodinný stan pre 5 osôb
Expedičný stan pre 5 osôb

Rodinné stany pre 6 osôb
Outdoorový 6-miestny stan

5-miestny stan a stan pre 6 osôb: jednoplášťový alebo dvojplášťový?

5-miestny stan, rovnako ako aj stan pre 6 osôb, je v rámci rôznych typov vyrábaný v dvoch podobách: jednoplášťový a dvojplášťový. Dvojplášťové stany pre 5 alebo 6 osôb bývajú zložené z vonkajšieho stanu a vnútornej časti. Aké sú najvýznamnejšie prednosti dvojplášťových stanov a na čo si dať pri ich výbere naopak pozor?

  • V dvojplášťovom stane sa vám dostane lepšia cirkulácia vzduchu.
  • Vodné pary sa vďaka dvojplášťovému vyhotoveniu nezrážajú vo vnútri stanu.
  • Dvojplášťový 6-miestny stan ponúka komfort v každom počasí.
  • Tieto stany majú zvyčajne predsienku, do ktorej si môžete odložiť batoh.
  • V našom internetovom obchode ich nájdete oveľa viac.
  • Disponuje väčšou hmotnosťou ako jednoplášťový stan pre 5 ľudí.
  • Stavba stanu môže byť časovo náročnejšia a viac sa zapotíte.

Láka vás zaplatiť menej za nový stan pre 5 alebo stan pre 6 osôb? Lacné rodinné stany pre 5 až 6 osôb ponúkame tiež.

Stan pre 6 osôb vyberajte aj podľa materiálu

Stan pre 6 osôb vyberajte aj podľa materiálu, z ktorého je vyrobený. Vonkajší plášť stanu je zvyčajne vyrobený z polyesteru, ktorý je cenený pre svoju odolnosť proti UV žiareniu a schopnosť odolávať dažďu, ale tam nie je veľmi z čoho vyberať. Pokiaľ ide o konštrukciu stanu, materiál tyčí môže výrazne ovplyvniť celkovú stabilitu a odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Z čoho sú vyrobené tyče pre nami ponúkané stany pre 5 osôb aj stany pre 6 osôb a aké sú medzi nimi rozdiely?

  • Duralové tyče sú preferovanou voľbou pri častejšom používaní a do náročnejších podmienok. Vďaka svojej ľahkosti a vysokej pevnosti poskytujú potrebnú stabilitu a odolnosť bez toho, aby značne zvyšovali celkovú hmotnosť. Sú ideálne pre všetkých, ktorí vyžadujú odolné vybavenie, ale nechcú niesť príliš veľkú záťaž.
  • Sklolaminátové tyče sú cenené pre svoju dostupnosť a flexibilitu, vďaka čomu sú vhodné na nenáročné kempovanie a krátkodobé výlety. Ich odolnosť voči mechanickému poškodeniu však nie je v porovnaní s duralom taká vysoká a pri silnom zaťažení alebo neopatrnom zachádzaní môžu prasknúť.
  • Oceľové tyče sa hodia do extrémnych podmienok a pre stany, ktoré sa neprenášajú na dlhé vzdialenosti. Napriek ich odolnosti je však potrebné pamätať na to, že konštrukcia z ocele je ťažká. Oceľové tyče sú preto vhodné predovšetkým tam, kde je hmotnosť stanu menej dôležitá ako jeho stabilita.
  • Nafukovacie tubusy bývajú predovšetkým súčasťou nafukovacích stanov, o ktorých sme písali už vyššie v texte. Práve tieto nafukovacie tubusy robia z nafukovacích stanov rýchlu a modernú alternatívu, kedy postavenie samotného stanu zvládne aj jedna osoba v priebehu niekoľkých minút.

i

Vodný stĺpec a stan pre 5 osôb

Stan pre 5 osôb vyberajte aj podľa vlastnosti zvanej vodný stĺpec. Tá hovorí o tom, ako dokáže vonkajší plášť (tropiko) a podlaha odolávať daždivým podmienkam. Pri silnejších dažďoch zvyčajne postačí aj tropiko s vodným stĺpcom do 3 000 mm. U nás zoženiete až do 5 000 mm.

Akú konštrukciu má päťmiestny alebo 6-miestny stan?

Päťmiestny, ale aj 6-miestny stan sa vyznačuje rôznorodosťou konštrukcií, ľahko tak nájdete ideálny model pre špecifické potreby každého dobrodruha alebo rodiny. Existujú jednoduché stany, ktoré poskytujú základné prístrešie, až po zložité viackomorové stany, ktoré ponúkajú rozdelené obytné priestory pre väčšie súkromie a pohodlie. Konštrukčné typy sa líšia aj rýchlosťou a jednoduchosťou zostavenia, čo je kľúčové pre rodiny s malými deťmi alebo pre tých, ktorí čelia výzvam pri zostavovaní v náročných podmienkach. Akými typmi konštrukcie nami ponúkané stany pre 6 alebo stany pre 5 osôb disponujú a ktorý z nich by ste si mali vybrať?

  1. Tunelový stan pre 5 alebo 6 osôb, ktorý je charakteristický svojou predĺženou klenutou konštrukciou, predstavuje dominantnú kategóriu v našom sortimente. Táto konštrukcia umožňuje efektívne využitie vnútorného priestoru a poskytuje dostatok miesta na pohodlné spoločné sedenie, skladovanie vybavenia a spánok.
  2. Iglu je častou voľbou na outdoorové aktivity. Tento stan pre 6 či 5 osôb je dizajnovaný tak, aby odolal náročným podmienkam, navyše ponúka útulný priestor na spanie a relaxáciu. Iglu stany poskytujú vynikajúcu stabilitu, okrem toho kompaktné rozmery jeho konštrukcie uľahčujú transport a rýchle zostavenie v teréne.
  3. Teepee (típí) stany pre 5 a 6 osôb, inšpirované tradičnými indiánskymi obydliami, v sebe kombinujú historický vzhľad s modernými materiálmi a technológiami. Konštrukcia típí sa vyznačuje centrálnym stožiarom a širokou základňou, čo poskytuje veľkorysý vnútorný priestor na pohodlné sedenie alebo spanie.

Rodinný stan pre 5 osôb
Tunel

Rodinný 5-miestny stan
Iglu

6-miestny stan
Teepee

Stan pre 6 osôb a 5 osôb: rozdelenie priestoru

Hoci každý stan pre 6 osôb alebo 5 osôb ponúka dostatočný priestor na spanie aj odloženie výbavy, aj napriek tomu sa jednotlivé z nich od seba líšia. Rozdiely nájdeme často v počte spální. Môžete naraziť na stany s dvoma alebo tromi spálňami, ktoré ponúknu používateľom najväčšie súkromie. Predsieň na odloženie batohu, topánok a ďalšieho vybavenia je už prakticky štandardom. Okrem toho sa môžete zamerať aj na počet vstupov, pričom najčastejšie narazíte na stany s dvoma vstupmi.

Chcete si vybrať nový stan pre 6 osôb alebo 5-miestny stan podľa hodnotenia? Pozrite sa na Rodinné stany pre 5 až 6 osôb: recenzie a testy.

Rodinný stan pre 8 osôb ubytuje všetkých

Rodinný stan pre 8 osôb je určite ten správny stan, ktorý využijete, keď sa vám rozrastie počet výletníkov a aj 5-miestny stan vám bude nedostatočne veľký. Do týchto stanov sa zmestí oveľa viac osôb aj materiálu, taká predsieň alebo vyšší počet spální je pri stanoch tejto veľkosti už samozrejmosťou. Veľmi často ponúknu aj moskytiéru, do tepla teda budete náležite vybavení. Väčšinou u nás narazíte na tunelové, súčasťou ponuky sú však aj stany iglu.

Stan pre 5 osôb nie je všetko

Počas kempovania budete potrebovať viac než len stan pre 5 osôb. Okrem priestranného rodinného stanu by ste si na výlet do prírody mali pribaliť aj ďalšie nevyhnutné vybavenie, aby ste mali čo najpríjemnejší zážitok. Aké je ďalšie dôležité vybavenie na kempovanie, na ktoré by ste rozhodne nemali zabudnúť?

  • Spacie vaky sú základnou súčasťou kempingovej výbavy, ktorá vám zaručí pohodlie a tepelný komfort počas nocí v stane. Pri výbere správneho spacieho vaku by ste mali zvážiť izolačné vlastnosti a vhodnosť pre dané ročné obdobie. Spacie vaky sa líšia nielen materiálmi a hmotnosťou, ale napríklad aj strihom.
  • Karimatky pomáhajú izolovať od chladného a často nerovného terénu. Pri výbere karimatky je dôležité zohľadniť jej izolačné schopnosti a hrúbku, ktorá prispieva k pohodlnému spánku. Existujú nafukovacie modely pre väčšie pohodlie alebo penové karimatky pre lepšiu odolnosť a ľahšiu manipuláciu.
  • Kempingové svetlá sú neoceniteľnými pomocníkmi pri nočných kempingových aktivitách. Poskytujú nevyhnutné osvetlenie pri vašich večerných činnostiach, či už ide o hľadanie vecí v stane, nočnú návštevu toalety alebo prípravu večere v táborisku. Vybrať správne svetlo znamená zaistiť si bezpečnosť a pohodlie aj po zotmení.
  • Turistické batohy predstavujú esenciálny prvok vybavenia pre každého, kto sa chystá na výlety do prírody alebo dlhé túry mimo kempu. Kvalitný turistický batoh poskytuje dostatočný priestor na všetky nevyhnutnosti, ako sú potraviny, voda, prvá pomoc a ďalšie turistické vybavenie.

Rodinné stany pre 6 a 5 osôb – príslušenstvo
Spací vak

Rodinné stany pre 6 osôb a stany pre 5 osôb – príslušenstvo
Karimatka

Rodinné stany pre 6 osôb – príslušenstvo 
Kempingové svetlo

Stany pre 5 osôb – príslušenstvo
Turistický batoh

i

Použitý stan pre 5 osôb aj 6-miestny stan poslúži tiež

Je váš rozpočet obmedzený a chcete cenovo dostupnejšie riešenie? Nájdete u nás aj mnoho použitých stanov, ktoré môžu byť stále vo výbornom stave. Ak hľadáte lacný stan pre 5 osôb – bazár vám určite pomôže.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 6, jednoplášťový, hmotnosť 7.5kg
188,90 €

26 položiek
4,0
Vango Skye 500
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 9.3kg
199,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTvng0046
5,0
High Peak Tessin 5.0
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 7.6kg
198,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPThip006
5,0
Vango Avington Flow Air 500 Herbal
Stan rodinný a nafukovací, tvar: tunel s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, nafukovacia konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 18.1kg
637,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTvng0368
4,5
Coleman Polygon 5
Stan rodinný, tvar: iglu s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, oceľová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 2000 mm, samonosný, hmotnosť 11kg
193,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTcmg0124
Husky Caravan 12 New Dural zelený
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 5, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 16.5kg
526,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPThusk076
2,0
Husky Boston 6 New zelený
Stan rodinný, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 6, durawrapová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 15.5kg
349,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPThusk071
Husky Boston 5 New dural zelený
Stan rodinný, pre max. počet osôb: 5, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 13.5kg
366,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPThusk246
Coleman Vail 6
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 6, sklolaminátová konštrukcia, nepremokavý, vodný stĺpec 4000 mm, hmotnosť 18.8kg
616,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcmg0110
High Peak Ancona 5.0
Stan rodinný, tvar: tunel s dvoma spálňami a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 10.3kg
312,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPThip021
Vango Solaris II Air 500 Sky Blue
Stan rodinný a nafukovací, tvar: tunel s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 5, nafukovacia konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 18.3kg
588,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPTvng0379
Vango Harris 500 Mineral Green
Stan rodinný, tvar: tunel s apsidou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 16.7kg
532,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTvng0436
Regatta Karuna 6 Nautic/Laser
Stan rodinný, tvar: tunel s dvoma spálňami a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 6, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 5000 mm, hmotnosť 19.5kg
485,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTrgt139
Naturehike bavlnený stan na glamping Pyramida 12.3 - Stan Doručenie na
predajňu zadarmo
Naturehike bavlnený stan na glamping Pyramida 12.3
Stan rodinný, outdoorový a úžitkový, tvar: típí s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 6, hliníková konštrukcia, jednoplášťový, hmotnosť 23.6kg
Cenová bomba
921,90 € Ušetríte 160,10 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTnatur001
KingCamp Albano 5
Stan rodinný, expedičný a outdoorový, tvar: iglu s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 5, laminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 5.7kg
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTking68
Husky Boston 6 New Dural zelený
Stan rodinný, tvar: iglu s predsienkou a s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 6, duralová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 14.5kg
406,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPThusk073
4,5
Coleman Polygon 5
Stan rodinný, tvar: iglu s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, oceľová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 2000 mm, samonosný, hmotnosť 11kg
183,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTcmg0124
TecTake Tunelový stan Roskilde pre 6 osôb – svetlosivý/tmavosivý
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 6, jednoplášťový, hmotnosť 7.5kg
188,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTaaa0502
Stan pre 6 osôb sivý
Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglu s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 6, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, nepremokavý, hmotnosť 4.7kg
130,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTshu010b3
Ferrino Fenix 5
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou a s dvoma spálňami, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 13kg
569,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTferr0271
Kempingový stan pre 6 osôb modrý a svetlomodrý
Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s dvoma spálňami a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 6, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, nepremokavý, hmotnosť 9.13kg
148,73 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTshu015e1
Stan pre 6 osôb sivý
Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglu s dvoma vchodmi, pre max. počet osôb: 6, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, nepremokavý, hmotnosť 4.7kg
123,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTshu010b3
Husky Boston 5 New zelený
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 5, durawrapová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 16kg
318,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPThusk245
Vango Harris Air 500 Mineral Green
Stan rodinný a nafukovací, tvar: tunel s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, nafukovacia konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 19.15kg
697,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTvng0444
Vango Skye 500 Deep Blue
Stan rodinný a outdoorový, tvar: tunel s predsienkou a s jedným vchodom, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 9.4kg
262,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTvng0457
svietidláSvietidlá Wuben: brutálny výkon v odolnom vyhotovení Dobrá baterka sa vždy hodí. Tie od čínskej spoločnosti Wuben predstavujú technologickú špičku, ktorá ponúka kombináciu vysokej odolnosti, vysokého jasu a dlhého dosvitu s ďalšími praktickými vlastnosťami.
Karimatka je nevyhnutnou súčasťou výbavy na kempovanie. V našom sprievodcovi poradíme, akú vybrať, aby boli vaše noci v prírode čo najpohodlnejšie.
Plánujete outdoorový trip a počítate každý gram vo svojom batohu? Vyskúšajte špeciálne odľahčené a univerzálne stany, karimatky, variče, alebo dokonca jedlo! Cestovanie naľahko je totiž oveľa väčšia zábava.

Rodinné stany pre 5 až 6 osôb

V kategórii Rodinné stany pre 5 až 6 osôb máme práve teraz na Alza.sk celkom 26 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rodinné stany pre 5 až 6 osôb Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rodinné stany pre 5 až 6 osôb Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rodinné stany pre 5 až 6 osôb Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rodinné stany pre 5 až 6 osôb recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií