AlzaBoxy Q1 AD elektro

Archív - Cyklotrenažéry (Spinningové bicykle)

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
4 položky
SPOKEY Shoto Spinningové koleso/spinner s hrudným pásom
Rotopéd s mechanickou brzdou, plynulá regulácia záťaže, displej, meranie tepovej frekvencie, počítanie spálených kalórií, výškovo nastaviteľné riadidlá, držiak na tablet a uhlovo nastaviteľné riadidlá, hmotnosť 18kg, nosnosť 120kg
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTspo0183
4,0
Capital Sports Aeris Biely
Rotopéd s magnetickou brzdou, hmotnosť zotrvačníka 18kg, 8 stupňov záťaže, displej, meranie tepovej frekvencie, nastavenie sedadla vertikálne, nastavenie sedadla horizontálne a transportné kolieska, hmotnosť 34,5kg, nosnosť 120kg
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTkl009
3,2
Housefit Indiana
Spinningový bicykel – tichý chod, klinový remeň, kvalitný brzdný systém
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTtun0051
3,0
Capital Sports Spinnado
Cyklistický trenažér , mechanická brzda, hmotnosť 47 kg
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTif1506
článokCyklotrenažéry: od tréningu stability po virtuálne preteky. Čo všetko dokážu? A na čo si dať pozor? Pokiaľ premýšľate o kúpe cyklistického trenažéra, prinášame niekoľko rád, aby ste sa v ponuke dobre zorientovali. Tiež sa dozviete, na aký tréning je možné tieto zariadenia využiť, ako si tréning spestriť alebo na čo si dať pri indoorovom tréningu pozor.
Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 
​​​​ TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.
článokDomáce cvičenie (NÁVOD) Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.
Cyklotrenažéry sú verné simulátory bicyklov, ktoré vám pomôžu udržať si kondíciu, aj keď je vonku silný vietor, zima alebo dážď. Skvele poslúži napríklad aj pre intenzívny tréning.
Viac článkov
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií