AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

To najlepšie pre športovcov: Športové okuliare R2 Hunter

Zobraziť katalóg
To najlepšie pre športovcov: Športové okuliare R2 Hunter
0

Okuliare Hunter sú úžasne dizajnovo vyhotovené a zároveň všestranné okuliare pre veľmi náročných používateľov. Rám je vyrobený z extrémne ľahkého, napriek tomu vysokoelastického a odolného materiálu v čiernom vyhotovení. Tento materiál sa okrem iného vyznačuje nadpriemernou pružnosťou a tvarovou pamäťou.  

Fotochromatické šošovky z nárazuvzdorného a takmer nerozbitného polykarbonátu zaisťujú vyššiu bezpečnosť vašich očí. Šošovky sa automaticky stmavujú/zosvetľujú podľa intenzity slnečného svitu. Doba stmavenia/zosvetlenia je najrýchlejšie technologicky možná a je úplne závislá na miere zmeny intenzity slnečného svitu. Šošovky reagujú na UV žiarenie, nie na umelé svetlo.

Protišmykové nosníky a koncovky bočníc výrazne zlepšujú stabilitu okuliarov a zamedzujú tak ich skĺznutiu, dokonca aj pri extrémnych športových výkonoch. Tento model je navyše vybavený gumičkou okolo hlavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Protišmykové nosníky a koncovky straníc
  • UV filter 400 nm 100 % chráni proti všetkému UV žiareniu
  • Gumička okolo hlavy
  • Fotochromatické šošovky
  • Mikrovláknové čistiace vrecúško a pevné puzdro

R2 okuliare a ich vlastnosti

Výmenné šošovky

Výmenou rôznych šošoviek prispôsobíte okuliare aktuálnym podmienkam. Niektoré modely majú revolučný Easy Clip systém, kedy je výmena naozaj extrémne jednoduchá.

Fotochromatizácia

Šošovky sa automaticky stmavujú/zosvetľujú podľa intenzity slnečného svitu. Doba stmavenia/zosvetlenia je najrýchlejšie technologicky možná a je úplne závislá na miere zmeny intenzity slnečného svitu. Šošovky reagujú na UV žiarenie, nie na umelé svetlo.

Grilamid TR90

Extrémne ľahký, a pritom veľmi odolný high-tec materiál s nadpriemernou pružnosťou a tvarovou pamäťou, zvýšený komfort nosenia.

Polarizácia

Šošovky eliminujú nepríjemné odlesky, vhodné na športovanie, riadenie, aktivity pri vode. Polarizácia uľavuje očiam a znižuje tak ich únavu.

Polykarbonát

Takmer nerozbitný materiál šošoviek zaisťuje vyššiu bezpečnosť očí.

Upraviteľný nosník

Zaisťuje väčšie pohodlie pri nosení, nosník možno prispôsobiť tvaru nosa, tak že perfektne sedí.

Prooptické okuliare

Na dokúpenie odnímateľná dioptrická vložka, do ktorej možno zasadiť dioptrické šošovky. Okuliare možno bez obmedzenia používať aj bez vložky.

Protišmykové plochy

Protišmykové nosníky a stranícka. Zamedzujú sklzu okuliarov, ktoré perfektne držia na tvári.

Potník a záchytná guma

Potník zabraňuje potu stekať až do očí. Záchytná guma zase zamedzuje sklzu okuliarov pri extrémnych športových výkonoch.

Nastaviteľné stranice

Všetkými smermi nastaviteľné koncovky poskytujú komfort pri nosení a zároveň zabezpečujú dobré držanie na hlave.

Bezobrubové okuliare

Umožňujú neobmedzený výhľad všetkými smermi aj v predklone.

O firme R2
Založená1991
Webové stránkywww.r2.cz
Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií