AD homeoffice AD homeoffice

Tréner radí: Úvod roka 2018 patrí nielen Pchjongčchangu

Zobraziť katalóg

Nostalgické spomínanie na uplynulý rok pomaly končí. Ešte zostáva pár posledných gólov, hodov a dramatických zápolení, ktoré zapadnú do archívu roku 2017. Športoví nadšenci, buďme stále v strehu!

V olympijskom roku 2018 nás čaká žiarivá budúcnosť a bohatý program. Blížia sa športové podujatia, ktoré nadchnú. My sa teraz zameriame na január a február. Mesiace, ktoré sa rozhodne neponesú v duchu jednoduchého čakania na štart olympijských hier v juhokórejskom Pchjongčchangu.

Športové udalosti 2018

Novoroční šampióni

Primát získa majster sveta v šípkach. V pondelok 1. januára dopadne na londýnsky terč posledná šípka, ktorá rozhodne o novom vládcovi čoraz viac populárnejšieho športu. Slovenský i český reprezentant bohužiaľ chýba, ale šipkarská elita medzi sebou súperí s takou pompou, že je napriek tomu radosť ich sledovať.

Na svoje si prídu tiež hokejoví nadšenci. Momentálne sa v zámorí preháňajú na korčuliach tí najlepší juniori. Amerika hostí šampionát hráčov pod 20 rokov a vyzerá to, že si českí mladíci priviezli formu a správne hokejky. V prvom zápase skončilo v ruskej bráne päť pukov a môžeme optimisticky vzhliadať aj k medailovému ťaženiu. Tie zlaté sa odovzdávajú 5. januára.

Biatlonová sezóna v plnom prúde

Úspechy českých biatlonistov z posledných rokov vzbudili u českých fanúšikov veľký záujem o tento šport. Než zamieria do Kórey, preženú v januári reprezentanti svojej bežky na troch podujatiach Svetového pohára, aby následne doladili formu na talianskych Majstrovstvách Európy a ich náboje neomylne našli cieľ.

Biatlon

Obdobie halových športov

Loptové športy rozhodne nespia zimným spánkom. Určite sa oplatí sledovať Majstrovstvá Európy v hádzanej mužov, ktoré hostí Chorvátsko. Český tím figuruje v skupine D. Snáď bude našim reprezentantom dobre lepiť lopta na prstoch. Cesta za úspechom povedie cez Maďarsko, Dánsko a Španielsko.

Vo februári sa pre zmenu zídu v susednom Slovinsku najlepší európski futsalisti, tentoraz bez českej účasti. Tešme sa na tradičné technické kúsky produkujúce sálovky portugalských či španielskych kúzelníkov. Futsalové lopty sú svojimi vlastnosťami pre tento štýl hry koniec-koncov ako robené, hlavne v porovnaní s futbalovými.

Rušno po celom svete

Tenisové šialenstvo zavládne na konci januára u protinožcov. Austrálsky Melbourne privíta úvodný grandslam roka 2018. Do akcie pôjdu rakety všetkých hviezd tenisového sveta s výraznou českou stopou. Nechajme sa prekvapiť, ako budú z kraja sezóny lietať loptičky našich hráčov na čele s Karolínou Plíškovou a Tomášom Berdychom.

Prvú februárovú nedeľu sa pre zmenu uprie pozornosť do Minnesoty, kde sa na jeden večer zastaví čas pre fanúšikov amerického futbalu. Reč je o stretnutí Super Bowl FNL. Reálne to znamená sviatok pre väčšinu Američanov. Ktoré tímy 4. februára vyhodia typicky tvarovanú loptu, ešte nie je jasné, každopádne nás tradične čaká veľkolepá show.

Vrcholom zimnej olympijskej hry

V poradí 23. zimné olympijské hry v juhokórejskom Pchjongčchangu budú z pohľadu slovenského fanúšika mimoriadne zaujímavé. Hneď niekoľko želiezok v ohni môže v prípade medailového úspechu potešiť celý národ.

Na očiach budú tradične českí hokejisti, ktorí priviezli cenný kov naposledy pred jedenástimi rokmi. Medzi veľké nádeje zaraďujeme šikovné české dievčatá na snowboardoch, Šárku Pančochovú a Evu Samkovú.

Ester Ledecká môže okrem svojej rýchlosti na doske získať medailu tiež v alpskom lyžovaní. Tradične sa spolieha na korčule so zlatým leskom Martiny Sáblíkovej, ktorá je veľkou osobnosťou rýchlokorčuľovania. Spoločne s Karolínou Erbanovou pocestujú do Kórey ústrety úspechom.

Český prápor ponesú na OH do boja aj ďalší športovci, ktorým budeme držať palce a podporovať ich na ceste za úspechom.

Olympijské hry 2018

Trénerova bilancia

Športový rok 2018

Verte, že takto nabitý začiatok roka je obyčajnou predzvesťou toho, čo nás v roku 2018 ešte čaká. Užite si ho s plnou parádou.

patrik Mazara

Patrik Mažári

Patrik Mažári je absolvent UK FTVS, mládežnícky reprezentant ČR vo futsale, držiteľ UEFA B licencie, držiteľ bronzovej medaily z akademického MS v Brazílii 2016 a futbalový tréner mládeže FK Dukla Praha.

4,4 16×
Tretorn Micro X 4
Tenisová loptička – tréningová, schválené ITF, vhodná na všetky povrchy, materiál guma, balenie tuba, 4 ks v balení
Od  11,05 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTba096
Vytlačiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií