AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Zjazdové lyže

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určené pre
Dieťa
(11)
Muža
(6)
Ženu
(17)
Typ lyží
Na zjazdovku
(16)
Freeride
(1)
Skialpinistické
(6)
Rádius
0,01 m
20,5 m
-
Dĺžka lyží
62 cm
175 cm
-
Najnovšie objednávky

Plánujete si zaobstarať nové zjazdové lyže a plne si užívať upravenú zjazdovku či náročnejší terén? V ponuke máte k dispozícii rôzne typy. Ten pravý model nájdete podľa vašej výšky, lyžiarskych schopností, obľúbeného štýlu a ďalších parametrov. Nepodceňte výber a prečítajte si, ako vybrať zjazdové lyže a lyžiarky šité priamo pre vás.

Pokračovať

Klasické zjazdové lyže vs. carvingové lyže – v čom je rozdiel?

V minulých desaťročiach pojem carvingové lyže neexistoval a dostupné boli len klasické (rovné) zjazdové lyže. Dnes už v našej ponuke rovné lyže nezoženiete, pretože štandardom sú len a len carvingové lyže. Tie na prvý pohľad spoznáte podľa ich vykrojenia – časť pod topánkou je úzka, zatiaľ čo pri špičke a päte sa výrazne rozširujú. Vďaka tomu sú carving lyže ľahšie točivé a dostanete ich ľahko do oblúka.

Ako si vybrať lyže podľa štýlu jazdy a terénu zjazdovky?

Pokiaľ máte svoj obľúbený lyžiarsky štýl alebo terén, bude pre vás výber jednoduchší. Jednotlivé zjazdové lyže sa totiž líšia práve týmito parametrami. Ak patríte medzi začiatočníkov, nezúfajte, nižšie vám jednotlivé rozdiely popíšeme.

  1. Allround/allmountain lyže dosahujú strednú rýchlosť v strednom oblúku. Ide o univerzálne modely, na ktorých je možné jazdiť na upravenej zjazdovke aj mimo nej. Lyže by mali byť o 15 cm menšie ako lyžiar.
  2. Slalomky sú určené na upravené zjazdovky. Ide o kratšie a výraznejšie vykrojené lyže, s ktorými jazdíte krátke rezané oblúky. Dĺžka slalomových lyží by mala byť o 10 – 20 cm kratšia ako lyžiar.
  3. Obráčky sú tiež vhodné na upravené zjazdovky. Oproti slalomkám sa využívajú na jazdu v strednom či dlhom oblúku. Zjazdár by mal lyže prevyšovať o cca 10 cm, nie viac.
  4. Freestyle/Freeride lyže sú určené do terénu mimo upravené zjazdovky. Sú široké a majú zdvihnutú špičku a pätu. Freestyle lyže majú posunuté ťažisko na použitie nielen na zemi, ale aj vo vzduchu – snowparky.

Vyberajte aj podľa pohlavia – detské aj dámske lyže zjazdové majú svoje špecifiká

Na výber máte buď unisex lyže, ktoré sa hodia pre dámy aj pánov, alebo modely prispôsobené konkrétnemu pohlaviu. Osobitnú pozornosť určite venujte tomu, ako vybrať lyže pre malé deti.

  • Lyže pánske sa vyrábajú v najväčších dĺžkach. Majú tiež najčastejšie tvrdšiu štruktúru ako dámske a detské modely. V kategórii pánskych nájdete najviac lyží prispôsobených na rýchlu a ostrú jazdu.
  • Lyže dámske sú oproti lyžiam unisex ľahšie, ale rovnako výkonné, mäkšie a ľahšie sa ovládajú. Dôraz sa kladie aj na dizajn. K dispozícii sú modely pre začiatočníčky či rekreačné lyžiarky aj pre pokročilé.
  • Lyže detské bývajú veľmi ľahké a s umožnením mäkkého pohybu. Mali by byť aspoň o 10 až 20 cm kratšie ako dieťa, čo uľahčí učenie. Pre deti je dôležitý aj dizajn, preto lyže vyberajte s nimi.

Dámske carvingové lyže
Dámske lyže zjazdové

Detské zjazdové lyže
Detské lyže zjazdové

Lyžiarske topánky detszjazdovéké
Pánske lyže zjazdové

Nebojte sa, že by sme ponúkali modely len pre začínajúce lyžiarky a malých lyžiarov. U nás si vyberiete aj detské a dámske lyže pre pokročilých s väčšou dĺžkou a tvrdším jadrom.

Bigfoot zjazdové lyže vyzerajú ako pre deti, aká je ale pravda?

Bigfoot zjazdové lyže majú špeciálne skrátené a rozšírené rozmery. Pôvodné modely pripomínali nohu Yettiho. Kombinujú techniku jazdy na lyžiach a snowboarde. Vďaka tomu si s nimi užijete rýchly zjazd aj mnoho zábavy v skateparku. Bonusom bude ich jednoduché prenášanie a dobrá skladnosť.

Bigfoot zjazdové lyže nie sú určené len pre malé deti, môžu na nich jazdiť všetky vekové kategórie. Ideálne sú pre dospelákov, ktorí sa ešte len učia lyžovať.

Zjazdové lyže – správna dĺžka závisí od viacerých faktorov

Správna dĺžka zjazdovej lyže závisí od schopností lyžiarov, výšky a váhy. Vďaka určeniu dĺžky podľa viacerých ukazovateľov sa už nemusíte trápiť, kde kúpiť lyže – zvládnete to hravo online. Celý výber vám navyše uľahčí parametrový filter, kde si môžete pohodlne navoliť všetky parametre.

Ako sa líši dĺžka lyže podľa váhy lyžiara?

Ďalším z parametrov je dĺžka lyže podľa váhy. Pre lyžiarov s nižšou hmotnosťou sú vhodné kratšie a ľahšie zjazdové lyže, pretože do nich prenášajú nižšiu silu. Pre ťažších a urastených lyžiarov sú lepšie tvrdšie a dlhšie lyže, ktoré si môžu dovoliť viac zaťažiť.

Ak vyberáte zjazdové carvingové lyže, dĺžka je zásadná. Pokiaľ si stále neviete rady, pomôže vám náš článok Ako vybrať zjazdové lyže, kde nájdete tabuľku odporúčaných dĺžok.

Unisex aj dámske zjazdové lyže vyberajte podľa vašej zdatnosti

Kedysi dávno sa carvingové lyže vyberali tak, aby boli po bradu. Takto zjednodušený výber však nie je celkom správny – dôležité sú skúsenosti lyžiara a jeho výška. Čím menej má lyžiar skúseností a čím je menší, tým kratšie lyže by mal mať. Napríklad unisex aj dámske zjazdové lyže 140 cm dlhé sa hodia pre začiatočníkov a menšie osoby.

  1. Začiatočník by mal zvoliť o 15 – 20 cm kratšie lyže, ako je jeho výška. Nemali by byť však dlhšie ako 170 cm.
  2. Mierne pokročilý by mal zvoliť o 10 – 20 cm kratšie lyže, ako je jeho výška, maximálne však do 180 cm.
  3. Veľmi pokročilý môže zvoliť dĺžku, ktorá sa rovná výške postavy. Lyže by však nemali presiahnuť 190 cm.

i

Podľa pokročilosti rozlišujeme zjazdové lyže na ďalšie druhy.

  • Rekreačné zjazdové lyže sú vhodné pre začiatočníkov a mierne pokročilých.
  • Športové zjazdové lyže ocenia skôr náročnejší či pokročilejší lyžiari.
  • Pretekárske zjazdové lyže sú určené pre perfektných lyžiarov, ktorí zvládajú techniku.

Ako si vybrať lyže podľa šírky?

Ďalším krokom, ako si vybrať lyže, je voľba šírky, ktorá je závislá predovšetkým od terénu. Šírka lyže sa meria v oblasti viazania, teda pod topánkou. Štandardná šírka lyží na upravené trate sa pohybuje medzi 65 – 75 mm. Do terénu môžete zvoliť aj širšie modely v rozmedzí od 80 do 100 mm – širšia plocha lyží sa do snehu toľko nezabára.

Zjazdové lyže so správnym rádiusom zaistia požadovanú rýchlosť lyžovania

Rádius predstavuje polomer oblúka, ktorý zjazdové lyže vyjdú vzhľadom na svoje vykrojenie. Menší rádius predstavuje kratší oblúk, teda ostrejšie zatáčanie, ale menšiu rýchlosť. Vyšší rádius potom predstavuje pomalší nástup do oblúka a zatáčanie vyžaduje lepšiu techniku – dosiahnete však oveľa rýchlejšiu jazdu.

  • Krátky oblúk a živú jazdu zabezpečí rádius v rozmedzí 9 – 12 m.
  • Stredný oblúk je vhodný pre väčšinu lyžiarov, zaistí ho rádius 13 – 17 m.
  • Dlhý oblúk a pokojnú jazdu zaručí rádius v rozmedzí 18 – 25 m.

Záleží tiež na tvare sklznice – mierne vs. značne vykrojené carvingové lyže

Sklznica je časť lyže, ktorou jazdíte po snehu. Jej tvar taktiež priamo súvisí s rádiusom – čím väčšie je vykrojenie, tým menší je rádius. Vďaka tomu vám carvingové lyže umožňujú jednoduchšie zatáčať.

  • Menej vykrojené zjazdové lyže sú vhodnejšie pre skúsených lyžiarov, pretože pri jazde ľahko dosiahnete vyššiu rýchlosť. Rádius sa pohybuje v rozmedzí 13 až 17 metrov.
  • Viac vykrojené lyže ocenia predovšetkým začiatočníci, pretože dosahujú nižšiu rýchlosť. Ľahšie sa s nimi zatáča a oblúk tak vytvoríte s menším úsilím. Rádius je v rozmedzí 9 až 12 metrov.

S vykrojením súvisí aj takzvaný sidecut, ktorý ovplyvňuje vlastnosti zjazdovej lyže

Sidecut je označenie troch rozmerov – šírka zjazdovej lyže na špičke, strede a päte. Čím je špička širšia, tým ľahšie zahájite oblúk. Stred ovplyvňuje univerzálnosť lyže, čo znamená, že širší stred umožňuje lyžovať aj mimo upravené zjazdovky, kde je stabilnejšie a zjazd je pohodlnejší. Užšia päta potom uľahčuje výjazd z oblúka.

Mäkké lyže sú pre začiatočníkov, tvrdšie potom pre pokročilých

S vašimi lyžiarskymi skúsenosťami súvisí tiež tvrdosť, ktorá je daná materiálom jadra. Mäkké lyže, teda lyže pre začiatočníkov majú kompozitové jadro, zatiaľ čo tvrdšie carvingové lyže sú zhotovené z dreveného jadra, ktorý je často zosilnený titánom.

  • Mäkké lyže sú určené pre začiatočníkov a rekreačných lyžiarov, ktorí sa nepohybujú veľkou rýchlosťou a dávajú prednosť opatrnejšej jazde. Ľahšie zatáčajú a sú poddanejšie, avšak vo veľkej rýchlosti môžu začať kmitať.
  • Tvrdé lyže ocenia predovšetkým skúsení lyžiari, ktorí milujú rýchlu jazdu. Sú stabilnejšie vo veľkých rýchlostiach, ale vyžadujú väčšiu silu a koordináciu pohybu – tvrdé lyže totiž horšie zatáčajú.

i

Hľadáte nové, ale cenovo dostupnejšie unisex či dámske zjazdové lyže? Výpredaj posledných kúskov je ideálnym riešením. Pokiaľ sa rozhodnete neutrácať za nové zjazdové lyže, bazár môže byť správnou voľbou – mnohokrát tu totiž nájdete plne funkčný tovar za zlomok ceny.

Správne fungujúce viazanie na zjazdové lyže je zárukou bezpečnosti

Viazanie na zjazdové lyže by malo byť vždy nastavené presne podľa vašich parametrov, ktorými sú vek, hmotnosť, pohlavie a úroveň zdatnosti. Tieto parametre stanovuje ideálne nastavenie vypínacej sily (DIN). Približná hodnota jednej tejto hodnoty DIN je 10 kg. Napríklad teda lyžiar s hmotnosťou 60 kg bude mať nastavené viazanie na 6 DIN.

  • Rekreačné zjazdové lyže sú vybavené viazaním, ktoré má mäkšie nastavenie – dosahuje hodnôt 5 – 10 DIN.
  • Športové zjazdové lyže majú tvrdšie viazanie, ktoré má hodnotu 12 a viac DIN na maximálny prenos sily.
  • Detské zjazdové lyže majú veľmi citlivé viazanie cca 2,5 – 6 DIN, a to z dôvodu nízkej hmotnosti a bezpečnosti.

Kúpte si zjazdové lyže rovno s vyladeným viazaním v jednom balení.

Aké špeciálne vlastnosti môžu mať zjazdové lyže?

Zjazdové lyže nájdete v najrôznejších vyhotoveniach a na to sa viaže aj rôznorodosť ich ideálnych vlastností na jednotlivé spôsoby jazdy. Poďme si predstaviť prvky, ktoré môžu vylepšovať ich jazdné vlastnosti.

  • Grip Walk topánky na lyže majú špeciálnu úpravu podrážky na pohodlné chodenie. Nezapnete ich ale do každých lyží, preto si skontrolujte, či vami vybrané lyže a lyžiarky podporujú úpravu Grip Walk ešte pred kúpou.
  • Servotec Light technológia zvyšuje agilitu a stabilitu lyže, čím uľahčuje jej riadenie.
  • Tip Rocker Profile je označenie na lyže s výraznejším opačným prehnutím prednej špičky. Umožňujú lepšie manévrovanie a hravosť lyže. Ideálne sa hodia napríklad do vysokého prašanu.

Nezabudnite na príslušenstvo! Helma, okuliare či vak na lyže prídu vhod

Zjazdové lyže už máte, pokiaľ ale chcete vyraziť na svah, budete potrebovať veľa ďalšieho vybavenia. Prilba na lyže vám zaistí lepšiu bezpečnosť, vďaka okuliarom na lyže uvidíte lepšie na cestu a praktický vak na lyže vám uľahčí ich prenášanie do auta aj prevoz, po konci sezóny potom aj ich skladovanie.

No a posledná otázka – kam na lyže?

Ak už máte všetko potrebné vybavenie a váhate, kam na lyže, máme pre vás pár tipov. Na popoludňajšie lyžovanie s deťmi môžete pokojne zájsť na malý kopec vo vašom okolí. Na skutočnú lyžiarsku výpravu odporúčame väčšie horské strediská na Pezinskej Babe, v Krkonošiach, Jeseníkoch alebo Beskydách. No a najdlhšie zjazdy s krásnym výhľadom si užijete najviac v Tatrách, alebo potom v zahraničí v Alpách.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 161 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním m 10 GW
408,90 €

43 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
SULOV, veľ. 70 cm, detská, svetlomodrá - Lyžiarska súprava Varianty
4,2
SULOV, veľ. 70 cm, detská, svetlomodrá
Lyžiarska súprava – detská, dĺžka lyží 70cm, pre deti od 5 rokov, súprava obsahuje plastové lyže, pružné nastaviteľné viazanie a palice bez kovových hrotov, nosnosť 30kg
21,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTrul188
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Atomic CLOUD Q8 + M 10 GW Kakhi/Grey 161 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 161 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním m 10 GW
408,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTatm1806
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Atomic REDSTER RX + M 10 GW BLACK/Red 163 cm
Zjazdové lyže unisex, dĺžka 163 cm, určenie: na zjazdovku, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním m 10 GW, sidecut 110.5-71-100, jadro Densolite
Zľavnené -23 %
274,90 € 356,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTatm1822
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Fischer Trinity ws SLR + RS9 SLR veľ. 160 cm - Zjazdové lyže Varianty
Fischer Trinity ws SLR + RS9 SLR veľ. 160 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 160 cm, určenie: na zjazdovku, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním RS 9 GW SLR BRAKE 78 [H], sidecut 118-68-100, jadro Air Tec
432,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTfis0811
STIGA Micro blade, čierne
Zjazdové lyže detské, dĺžka 62 cm, určenie: na zjazdovku a freeride, úroveň lyžiara: začiatočník
27,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPTstg049
Merco Baby Ski 90 ružové - Zjazdové lyže Varianty
Merco Baby Ski 90 ružové
Zjazdové lyže detské, dĺžka 90 cm, určenie: na zjazdovku
24,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrada300
Merco Baby Ski 70 modré - Zjazdové lyže Varianty
Merco Baby Ski 70 modré
Zjazdové lyže detské, dĺžka 70 cm, určenie: na zjazdovku
22,27 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrada297
Merco Baby Ski 90 modré - Zjazdové lyže Varianty
Merco Baby Ski 90 modré
Zjazdové lyže detské, dĺžka 90 cm, určenie: na zjazdovku
24,80 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrada299
Merco Baby Ski 70 ružové - Zjazdové lyže Varianty
Merco Baby Ski 70 ružové
Zjazdové lyže detské, dĺžka 70 cm, určenie: na zjazdovku
22,27 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrada298
Master Baby Ski 90 cm, detské plastové lyže modré
Lyžiarska súprava – plastové, 90 cm, nastaviteľné viazanie na najmenších lyžiarov, dodávané vrátane paličiek, dĺžka paličiek 80 cm, upínanie topánok remienky
21,25 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTlyma007
Master Baby Ski 70 cm, detské plastové lyže modré - Lyžiarska súprava Varianty
Master Baby Ski 70 cm, detské plastové lyže modré
Lyžiarska súprava – plastové, 70 cm, nastaviteľné viazanie pre najmenších lyžiarov, dodávané vrátane paličiek, dĺžka paličiek 70 cm, upínanie topánok remienky
17,30 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTlyma005
Master Baby Ski 60 cm, detské plastové lyže zelené
Lyžiarska súprava – plastové, 60 cm, nastaviteľné viazanie pre najmenších lyžiarov, dodávané vrátane paličiek, dĺžka paličiek 60 cm, upínanie topánok remienky
14,94 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTlyma003
Master Baby Ski 70 cm, detské plastové lyže ružové - Lyžiarska súprava Varianty
Master Baby Ski 70 cm, detské plastové lyže ružové
Lyžiarska súprava – plastové, 70 cm, nastaviteľné viazanie pre najmenších lyžiarov, dodávané vrátane paličiek, dĺžka paličiek 70 cm, upínanie topánok remienky
17,30 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTlyma006
Salomon Stance W 94 White/Black 161 - Zjazdové lyže Varianty
Salomon Stance W 94 White/Black 161
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 161 cm, určenie: volný terén a all mountain, úroveň lyžiara: športová, sidecut 124-94-106, jadro Poplar-Karuba Core
797,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsalo1931
Salomon Stance W 94 White/Black 168 - Zjazdové lyže Varianty
Salomon Stance W 94 White/Black 168
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 168 cm, určenie: volný terén a all mountain, úroveň lyžiara: športová, sidecut 126-94-108, jadro Poplar-Karuba Core
797,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsalo1932
Salomon Stance W 84 Black/Bordeau 175
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 175 cm, určenie: volný terén a all mountain, úroveň lyžiara: športová, sidecut 123-84-106, jadro Poplar-Karuba Core
498,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: SPTsalo1933
Atomic REDSTER J2 100-120 + COLT 5 GW 110 cm
Zjazdové lyže detské, dĺžka 110 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním COLT 5 GW, sidecut 105 - 67 - 86, jadro Densolite
Zľavnené -2 %
151,90 € 154,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTatm1827
Salomon E Stance W80 + M10 GW L80 L 167 cm - Zjazdové lyže Varianty
Salomon E Stance W80 + M10 GW L80 L 167 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 167 cm, určenie: na zjazdovku, all mountain a skialpinistické, úroveň lyžiara: pokročilý, s viazaním m10 GW L80 , jadro Drevené
486,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTsl132
Salomon E S/Max N°10 xt + M11 GW L80 170 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 170 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: pokročilý, s viazaním m11 GW, jadro Drevené
613,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsl118
Salomon E S/Max N°10 xt + M11 GW L80 156 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 156 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: pokročilý, s viazaním m11 GW, sidecut 127/76/107, jadro Drevené
613,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTsl116
Salomon E S/Max N°10 xt + M11 GW L80 163 cm
Zjazdové lyže dámske, dĺžka 163 cm, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: pokročilý, s viazaním m11 GW, jadro Drevené
613,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsl117
Salomon E S/Force Fx.80 + M12 GW F80 156 cm - Zjazdové lyže Varianty
Salomon E S/Force Fx.80 + M12 GW F80 156 cm
Zjazdové lyže unisex, dĺžka 156 cm, určenie: na zjazdovku a all mountain
632,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsl113
Salomon E S/Force Fx.76 + M11 GW L80 156 cm - Zjazdové lyže Varianty
Salomon E S/Force Fx.76 + M11 GW L80 156 cm
Zjazdové lyže unisex, dĺžka 156 cm, určenie: na zjazdovku, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním m11 GW, jadro Drevené
597,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTsl110
Armada Trace 88 veľkosť 172 cm
Skialpové lyže dámske, úroveň lyžiara: športová, dĺžka lyží je 172cm, jadro lyže caruba Core drevené, sidecut 116,5-88-108,5
408,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTarm016

Zjazdové lyže

snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
Priepustnosť zorníkov lyžiarskych okuliarov je parameter, ktorý vám prezradí, ako veľmi budú vaše okuliare filtrovať svetlo z okolia. Miera tejto filtrácie sa z veľkej časti podieľa na tom, ako pohodlná a bezpečná vaša jazda bude.
V čom sa vydať na zasnežené zjazdovky a podľa čoho si vybrať ideálne vybavenie? Vyskúšal som základnú výbavu zjazdového lyžiara – lyže, prilby, okuliare a zjazdové palice – a mám pre vás niekoľko tipov.
zimné športyNosiče lyží ušetria miesto v aute Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
Viac článkov Všetky články

Zjazdové lyže

V kategórii Zjazdové lyže máme práve teraz na Alza.sk celkom 43 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zjazdové lyže Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zjazdové lyže Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zjazdové lyže Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zjazdové lyže recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií