AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Získajte pred letom formu

Zobraziť katalóg

Správne stravovanie a šport sú pri ceste za lepším telom nevyhnutným krokom. Či už je vaším cieľom zhodenie prebytočných kíl, lepšia fyzička či nabratie svalovej hmoty, tréning vás jednoducho musí baviť.

Všetko sa začína aj končí v hlave

Obzvlášť pri tréningu. Nájdite si ciele a motiváciu na ich dosiahnutie. Za úspechy sa pravidelne odmeňujte, napríklad nejakou technologickou vychytávkou. Nebojte sa skúšať nové veci, ktoré vás ešte viac nakopnú, a prekonávajte samých seba. Prihláste sa na niektorý z extrémnych pretekov, zdolajte skalu za mestom, prebehnite polmaratón alebo skrátka len prekonajte svoj osobný rekord. Keď si k tomu nájdete rovnako naladeného spoločníka, bude to oveľa zábavnejšie a navyše sa budete vzájomne hecovať.

Cvičenie s kamarátom

Jedlo, jedlo a zase jedlo

Jedlo je rovnako dôležité ako pohyb a jedno nefunguje bez druhého. Ak si potrebujete osviežiť základy zdravého stravovania, možno čerpať na internete aj v odborných publikáciách. Častou chybou posilňujúcich mužov je, že v strave neprijímajú dostatok bielkovín, ktoré sú základným stavebným kameňom pre svaly. Samozrejmosťou je zaradiť do každodenného jedálnička dostatok zeleniny, obmedziť tučné jedlá, cukor, alkohol a dôsledne dodržiavať pitný režim. Raz za čas sa však nezabudnite aj odmeniť nejakým chutným prehreškom.

Oprite sa do toho

Na spaľovanie tukov budete potrebovať nejaký z aeróbnych druhov pohybu. Najúčinnejšou, a pritom najdostupnejšou voľbou je behanie alebo cyklistika. Aj keď nechcete chudnúť a túžite len po vypracovaných svaloch, tento druh pohybu rozhodne nezabúdajte. Vaše telo bude lepšie spaľovať, zlepšíte si fyzičku a svaly sa budú pod menšou podkožnou vrstvou tuku zreteľnejšie rysovať. Ideálne je 4-krát týždenne behať a minimálne 2-krát týždenne posilňovať. Menej je však niekedy viac – ak so športom začínate, príliš to nepreháňajte. Telo si na zvýšenú aktivitu musí zvykať postupne.

Behanie na páse

Cvičte kedykoľvek a kdekoľvek

Ťahá vás krásne počasie von? Tak cvičte vonku! Môžete tam vykonávať ako aeróbne aktivity, tak aj posilňovanie (napríklad s pomocou závesných TRX systémov). Nepodceňujte však výber športovej obuvi, vyhnete sa tak komplikáciám v podobe zranenia či bolesti nôh. V prípade zlého počasia sa ponúka fitnescentrum. Nie každý má však čas, náladu a financie na pravidelné dochádzanie do posilňovne. Nie je nič ľahšie, než si kúpiť potrebné náčinie domov. Zástancovia klasického posilňovania sa môžu vybaviť činkami, hrazdami a ďalšími užitočnými pomocníkmi. Ak máte doma dostatok miesta, môžete si kúpiť bežecký pás alebo niektorý z posilňovacích strojov.

TRX

Prepojte to s technikou

Milujete technologické vychytávky? Potom budete nadšení zo športtesterov a fitness náramkov, ktoré chudnutie posúvajú na ďalšiu úroveň. Zaznamenávajte svoje úspechy, merajte si časy a kochajte sa svojimi pokrokmi. Využiť môžete aj niektorú z množstva pokročilých mobilných aplikácií.

Ďalšou užitočnou inšpiráciou aj radcom vám môžu byť napríklad časopisy o športe, v ktorých sa dozviete veľa užitočných informácií.

3,6
Spokey Softmat sivá
Podložka na cvičenie – zelená, protišmyková, umývateľná, materiál NBR, hrúbka 1 cm, rozmery 180×60 cm, max. nosnosť 150 kg, hmotnosť 1 kg
Cenová bomba
19,90 € Ušetríte 13,05 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: STP7328
3,9 16×
Samodržiaca závesná hrazda Lifefit Top
Hrazda do dverí – s protišmykovým úchopom, nosnosť 130 kg, samovzperná, rozmery 25 × 105 × 46 cm (V׊×H), priemer úchopu 3 cm, návod na použitie v balení, hmotnosť 3,1 kg, čierna a červená farba
Super cena
31,40 € Ušetríte 2,60 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT4342
Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií