AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Súpravy panvíc

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vnútorný povrch
Keramický
(4)
Nepriľnavý
(48)
S prímesou titánu
(2)
Mramorovaný/granitový
(5)
Materiál
Hliník
(39)
Nerez
(6)
Oceľ
(1)
Plsť
(1)
Varná doska
Plynová
(50)
Elektrická
(50)
Indukčná
(34)
Sklokeramická
(50)
Halogénová
(2)
Obsah sady
Panvica
(46)
Hrniec
(1)
Lyžica
(2)
Pokrievka
(6)
Kastról
(19)
Naberačka
(1)
Obracačka na mäso
(3)
Materiál riadu
Hliník
(42)
Nerezová oceľ
(3)
Oceľ
(1)
Počet kusov v súprave
2
13
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Predstavte si, že ste uprostred varenia rodinnej večere. Máte recept, ingrediencie a zápal pre vec, ale chýba vám to najdôležitejšie – správny riad. A práve tu vstupujú na scénu praktické súpravy panvíc. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ktorá sada panvíc bude pre vás tá pravá.

Pokračovať

Sada panvíc sa stane vašim kulinárskym spoločníkom

Sada panvíc je v domácnosti, kde sa často varí, zásadnou výbavou. Jej rôznorodosť a flexibilita vám umožnia ľahko pripraviť akýkoľvek pokrm a vyladiť ho k dokonalosti. Či už ste fanúšikom kameninovej panvice, alebo hľadáte kvalitnú panvicu na pečenie, správna sada panvíc je kľúčom k úspechu vo vašej kuchyni. Vyberte si ten pravý riad a posuňte vaše kulinárske zručnosti na vyššiu úroveň. Podľa akých parametrov sadu panvíc vybrať?

Vnútorný povrch sady panvíc

Pri výbere sa zamerajte na vnútorný povrch sady panvíc. Možností je hneď niekoľko. Keramika je známa svojou schopnosťou rovnomerne rozložiť teplo. Liatinový povrch je zase dlhodobo obľúbený pre jeho schopnosť udržať teplo. Nepriľnavá panvica je favoritom mnohých kuchárov. Sada panvíc s prímesou titánu je silná, odolná a má dlhú životnosť. Mramorovaný alebo granitový povrch panvice prináša krásny dizajn spojený s vynikajúcimi vlastnosťami pri varení.

Materiálom vnútorných povrchov sa však výber nekončí. Vyberte si tiež, z akého materiálu bude sada panvíc vyrobená. Hliník je ľahký a skvele vedie teplo. Liatina je perfektná na pomalé varenie a pečenie. Panvica na pečenie z liatiny je kulinárskym snom. Ďalej môžete zvoliť napríklad nehrdzavejúcu oceľ.

Sada panvíc na indukciu a iné typy varičov

Nie každá sada panvíc je vhodná na všetky typy varičov. Či už máte plynovú, elektrickú, indukčnú, sklokeramickú alebo halogénovú varnú dosku, je potrebné si vybrať správnu panvicu. Napríklad wok panvica na indukciu je špecificky navrhnutá pre indukčné variče a nemusí byť ideálna na plynový sporák.

i

Sada panvíc a jej obsah

Základom je samozrejme panvica, ale mnohé sady môžu obsahovať aj ďalšie užitočné kúsky, ako sú hrnce, pokrievky, rajnice, naberačky a mnoho ďalších. V závislosti od vašich kulinárskych potrieb si môžete vybrať sady s 2 – 13 kusmi.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
51 položiek
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, červená - Sada panvíc Varianty
5,0
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, červená
Sada panvíc – nepriľnavý mramorový povrch, odolné a ľahké telo, antibakteriálne, možné umývať v umývačke riadu, vhodné na zapekanie v rúre
39,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 31. 5. 2024
Objednávací kód: ROYSP797
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, čierna - Sada panvíc Varianty
5,0
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, čierna
Sada panvíc – nepriľnavý mramorový povrch, odolné a ľahké telo, antibakteriálne, možné umývať v umývačke riadu, vhodné na zapekanie v rúre
39,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: ROYSP997
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, strieborná - Sada panvíc Varianty
5,0
Royalty Line Súprava 3 ks panvíc s mramorovým povrchom 20/24/28 cm, strieborná
Sada panvíc – nepriľnavý mramorový povrch, odolné a ľahké telo, antibakteriálne, možné umývať v umývačke riadu, vhodné na zapekanie v rúre
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ROYSP766

Súpravy panvíc

V kategórii Súpravy panvíc máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné súpravy panvíc Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie súpravy panvíc Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie súpravy panvíc Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii súpravy panvíc recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií