AP+ nový vizuál MPLA306807

Vlasová kozmetika

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Krásne zdravé vlasy sú snom nielen žien, ale aj mužov. Za oslnivými vlasmi stojí genetická výbava, zdravá životospráva a v neposlednom rade aj kvalitná vlasová kozmetika. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako sa o vlasy starať a aké sú tie najlepšie prípravky na vlasy.

Pokračovať

Kvalitná vlasová kozmetika pre bohatý objem a žiarivý lesk

To, ktorá vlasová kozmetika je práve pre vás tá správna, môže byť občas poriadny oriešok. Ponuka vlasových produktov je obrovská a prípravky často sľubujú účinky, ktoré sa však nikdy neprejavia. Základom je určiť, aký typ vlasov máte, až potom si môžete začať vyberať kvalitné základné aj doplnkové vlasové produkty na mieru.

?

Čo zahŕňa komplexnú starostlivosť o vlasy?

Dobre zvolená vlasová kozmetika pozitívne ovplyvňuje nielen vzhľad, ale aj kvalitu vašich vlasov. Avšak dôležité sú nielen prípravky, ale aj ďalšie starostlivosti o vlasy. V našich článkoch Ako si správne umývať vlasy a Ako sa starať o vlasy sa dozviete všetko potrebné.

Špecializované prípravky na vlasy: Ako ich vyberať?

Prípravky na vlasy síce môžu byť univerzálne, teda pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky, avšak aby mali vybrané produkty požadovaný efekt na vzhľad a kvalitu vašich vlasov, vyberajte si prípravky na vlasy na mieru. Pozrite sa, aké typy vlasov rozlišujeme, aké parametre môžu vašu voľbu ovplyvniť a na čo sa zamerať.

  1. Podľa typu vlasovej pokožky rozdeľujeme produkty pre pokožku normálnu, suchú a mastnú.
  2. Podľa typu vlasov nájdeme prípravky na vlasy poškodené, jemné, slabé, farbené a ďalšie.
  3. Podľa určenia sa kozmetika na vlasy delí na dámsku, pánsku, detskú a unisex.
  4. Zloženie prípravku je ďalším zaujímavým parametrom, stráži sa predovšetkým obsah sulfátov a ďalšej chémie.
  5. Účinky kozmetiky môžu byť pri výbere rozhodujúcim faktorom, ide napríklad o regeneračné pôsobenie.

Šampóny na vlasy: Základná kozmetika na vlasy pre každého

Šampóny sú primárnymi produktmi, ktoré kozmetika na vlasy? zahŕňa. Ich prvotnou funkciou je zbaviť vlasy nečistôt a prebytočného mazu a zároveň maximálne vyživiť a hydratovať pokožku. Šampóny voľte v prvom rade podľa typu a stavu pokožky hlavy, vedľajšími parametrami sú potom účinky či vône.

Šampóny môžete vyberať aj podľa ich konzistencie. Narazíte na klasické tekuté šampóny, tuhé šampónové mydlá či na suché bezoplachové šampóny vo forme spreja či prášku.

Kondicionéry a balzamy ako ďalšia nutná vlasová kozmetika

Nevyhnutná vlasová kozmetika obsahuje tiež kondicionéry a balzamy. Pri šampóne je rozhodujúci stav pokožky hlavy, kondicionéry sa vyberajú priamo podľa typu vlasov a používajú sa po ich umytí. Variantom sú tiež bezoplachové spreje. Kondicionéry a balzamy upravujú a zlepšujú kondíciu vlasov a uľahčujú rozčesávanie.

Kvalitná vlasová kozmetika s vyživujúcimi účinkami

Vlasovú výživu vám poskytne vlasová kozmetika v podobe vlasových masiek, krémov, kúr, olejov, sér alebo balzamov. Výživa poslúži ako na regeneráciu zoslabených farbených vlasov, tak aj ako prevencia pred možnými problémami. Obľúbená je predovšetkým keratínová výživa, ktorá dokáže zachrániť aj veľmi poškodené vlasy.

i

Doplnky stravy: Doprajte vlasom to najlepšie

Nezabúdajte, že základom zdravých vlasov nie sú iba prípravky na vlasy, ale správna životospráva a dostatok vitamínov. Vyskúšajte doplnky stravy, ktoré podporia rast, vitalitu a kvalitu vašich vlasov, aby boli hebké, lesklé a pevné.

Najlepšie profesionálne prípravky na vlasy pre dokonalý vzhľad

Prípravky na vlasy pre vlasový styling vám nielen pomôžu vytvoriť vysnívaný účes a zafixujú neposedné pramienky, ale zároveň dodajú vlasom aj pokožke potrebnú výživu. Vlasová kozmetika pre styling ponúka široký výber produktov a záleží len na type vašich vlasov a na tom, aký účes túžite vytvoriť.

  • Najviac využívané sú univerzálne laky, tužidlá a spreje, ktoré zafixujú, spevnia či uhladia vaše vlasy.
  • Vlasové gély, gumy, púdre, krémy či pasty slúžia na slabšiu fixáciu skôr kratších vlasov.
  • Na vytvorenie dokonalého účesu sa budú hodiť aj kulmy, žehličky a krepovačky.

Kozmetika na vlasy množstvo

Prípravky na vlasy sa musia používať s mierou, a preto to s množstvom stylingových prípravkov nepreháňajte. Nielen že výsledok nebude pôsobiť pekne, ale zároveň škodíte svojim vlasom.

Dbajte vždy na ochranu vlasov. Namáhané vlasy, ktoré sú vystavované vysokým teplotám, či už pri fénovaní, kulmovaní alebo žehlení, alebo pri pobyte na slnku potrebujú perfektnú ochranu.

Farby na vlasy – vlasová kozmetika, s ktorou budete in

Farby na vlasy sú vlasová kozmetika, s ktorou musíte byť pri výbere aj aplikácii nanajvýš opatrní, aby ste sa vyhli prípadným problémom. Farby zakryjú nevyžiadané šediny, ale aj vám dodajú šmrnc a nový štýl. Ten môže byť buď permanentný, polopermanentný alebo len na pár dní, ak zvolíte farbu zmývateľnú.

Kvalitná starostlivosť bez chémie: Prírodná vlasová kozmetika

Prírodná vlasová kozmetika plne nahradí klasické prípravky s pridanou chémiou a dodá vašim vlasom komplexnú a kvalitnú starostlivosť. Prečo zaťažovať vlasy konvenčnými produktmi, ktoré obsahujú nevítané silikóny? Pozrite sa na ponuku čistej prírodnej a bio kozmetiky pre zdravé vlasy. Vyberte si zo širokej palety šampónov, olejov alebo farieb.

i

Bojujete s nepríjemnými parazitmi, ktorí sa usídlili vo vašich vlasoch? Prípravky proti všiam predstavujú rýchle a účinné riešenie a fungujú aj ako prevencia.

Šetrná starostlivosť o vlasy s dermo kozmetikou

Dermo vlasová kozmetika sa šetrne postará o citlivú pokožku hlavy aj choré vlasy a pomôže vám vyriešiť problémy, ako je vypadávanie vlasov alebo boj proti lupinám. Všetky prípravky sú spoľahlivé, účinné a spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky. Za kvalitu dermatologicky testovaných vlasových produktov zodpovedajú odborníci.

Vlasy nemusia iba krásne vyzerať, vyskúšajte parfumy na vlasy a dodajte vašej hrive sviežu vôňu.

Prípravky na vlasy pre mužov pre upravený vzhľad

Prípravky na vlasy pre mužov so širokou paletou vlasových produktov i doplnkov dokazuje, že aj páni chcú (a môžu) dbať o svoj zovňajšok. Vyberať je možné z kvalitných parfumovaných šampónov a kondicionérov, ale zaujať môžu aj produkty pre ľahký a rýchly vlasový styling. Navyše gentlemanov nadchne príjemná kozmetika pre starostlivosť o fúzy.

Doprajte vlasom komplexnú starostlivosť

Veľkú časť starostlivosti o vlasy a fúzy obstará kozmetika na vlasy, ale aby ste docielili požadovaný vzhľad, potrebovať budete tiež vlasové doplnky a ďalšie nástroje. Pozrite sa, čo ďalšie pri starostlivosti o vlasy a fúzy využijete.

  • Hrebene a kefy nájdete rôznych druhov, tvarov a materiálov a sú pri úprave vlasov nenahraditeľné.
  • Nástroje na starostlivosť o vlasy zahŕňajú nevyhnutnosti, ako sú fény, elektrické strojčeky, ale aj kulmy či nátačky.
  • Vlasové doplnky, ktoré vám vykúzlia dokonalý účes, obsahujú gumičky, sponky či kadernícke nožnice.

i

Zaujímajú vás kvalitné prípravky na vlasy za skvelé ceny? Aktuálne cenové bomby vám pomôžu pri nákupe ušetriť. Novinky zase prezradia, čo vo svete vlasovej módy práve frčí.

Vlasová kozmetika – výber podľa typu vlasov

Vlasová kozmetika sa dá vyberať aj podľa typu vlasov, vďaka čomu úplne ulahodíte vašej hrive a poskytnete jej čo najlepšiu možnú výživu. Nech už máte jemné, poškodené, kučeravé či farbené vlasy, pripravili sme pre vás krátky prehľad, na čo sa pri výbere sústrediť.

Vlasová kozmetika na jemné vlasy

Vlasová kozmetika na jemné vlasy neobsahuje žiadne zložky, ktoré by mohli vaše vlasy poškodiť, prípadne podráždiť pokožku hlavy. Naopak, bežne obsahujú kombináciu aminokyselín, bielkovín či antioxidantov, ktoré vaše vlasy krásne vyživia, ošetria, zhydratujú a spevnia. Podporujú tiež rast vlasov v krásnej dĺžke a pri skvelej kondícii.

Vlasová kozmetika na kučeravé vlasy

Vlasová kozmetika na kučeravé vlasy dopraje vašej bujnej hrive všetko, čo potrebuje. Škodlivé parabény, sulfáty a silikóny v nej nenájdete, vaším vlasom poskytne prvotriednu starostlivosť kokosové mlieko, bambucké maslo či makadamový olej. Tie vaše vlnité a krepaté vlasy skrotia a navyše ich hydratujú a vyživia po celej dĺžke a dodajú im mimoriadny lesk.

Vlasová kozmetika na poškodené vlasy

Vlasová kozmetika na poškodené vlasy zaistí vašim vlasom maximálnu hydratáciu, výživu a regeneráciu. Kozmetika na poškodené vlasy často obsahuje výlučne prírodné zložky, nemusíte tak mať strach o podráždenie vlasovej pokožky či znehodnotenie vašich poškodených vlasov. Šampóny na poškodené vlasy napríklad vaše vlasy dôkladne umyjú, ale aj zosilnia a presvetlia.

Vlasová kozmetika na farbené vlasy

Vlasová kozmetika na farbené vlasy ponúka všetky benefity vyššie spomínaných prípravkov. Ani s farbenými vlasmi sa tak v starostlivosti o ne nemusíte nijako obmedzovať. Je všeobecne známe, že farbenie vlasov znižuje ich kvalitu, vitalitu a krásny lesk im však môžete prinavrátiť aj pomocou vlasovej kozmetiky pre ne určenej, ktorá ich vyživí, zregeneruje, uľahčí ich rozčesávanie a dokonca poskytne UV ochranu.

Vlasová kozmetika ako perfektný darček

Darčekové súpravy pre mužov, ženy aj deti, v ktorých sa skrýva kvalitná vlasová kozmetika, sú vhodný a funkčný darček na každú príležitosť. Sady môžu obsahovať základné univerzálne prípravky ako šampóny a kondicionéry, tí odvážnejší môžu zvoliť špecializované darčekové sady napríklad v podobe stylingových prípravkov.

Darčekové poukazy sú skvelým riešením, ak si nie ste istí, aká vlasová kozmetika by bola najlepším darom. Poukazy poskytnú obdarovanému slobodnú voľbu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
HEAD&SHOULDERS Citrus 900 ml Na sklade > 10 ks
Šampón pre mužov, typ vlasov: mastné a normálne, účinok: proti lupinám
9,89 €

2.
HEAD&SHOULDERS Classic 900 ml Na sklade > 10 ks
Šampón pre ženy a pre mužov, typ vlasov: normálne, účinok: proti lupinám, zloženie: s prírodnými olejmi
9,89 €

3.
Púder na vlasy
9,89 €

Ďalšie najpredávanejšie
3 115 položiek
4,8 122×
HEAD&SHOULDERS Citrus 900 ml
Šampón pre mužov, typ vlasov: mastné a normálne, účinok: proti lupinám - 10,99 €/1 l
Super cena
9,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1041
4,9 95×
HEAD&SHOULDERS Classic 900 ml
Šampón pre ženy a pre mužov, typ vlasov: normálne, účinok: proti lupinám, zloženie: s prírodnými olejmi - 10,99 €/1 l
Cenová bomba
9,89 € Ušetríte 2,14 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1038
4,8 68×
HEAD&SHOULDERS Menthol 900 ml
Šampón pre mužov, typ vlasov: mastné a normálne, účinok: proti lupinám, zloženie: s prírodnými olejmi - 10,99 €/1 l
Cenová bomba
9,89 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1040
5,0 53×
HEAD&SHOULDERS Apple 900 ml
Šampón pre mužov, typ vlasov: všetky typy vlasov, účinok: proti lupinám - 10,99 €/1 l
Cenová bomba
9,89 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1039
5,0 18×
NOBERU Tobacco Vanilla Pomade 80 ml
Pomáda na vlasy pre mužov, silná fixácia, účinok: fixácia - 223,75 €/1 l
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4409
DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo 205 ml - Šampón Varianty
4,4 20×
DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Shampoo 205 ml
Šampón pre ženy a pre mužov, typ vlasov: všetky typy vlasov, jemné a slabé a rednúce, účinok: proti vypadávaniu vlasov a podpora rastu vlasov, zloženie: bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov - 136,10 €/1 l
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4395
4,7 78×
ALPECIN Double-Effect Shampoo 200 ml
Pánsky šampón na normálne a poškodené vlasy, účinok: proti lupinám, proti vypadávaniu vlasov, podpora rastu vlasov, hydratácia, regenerácia a proti svrbeniu, zloženie: s vitamínmi - 41 €/1 l
8,20 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL2519
4,9 19×
OLAPLEX No. 7 Bonding Oil
Olej na vlasy – vegánsky, na všetky typy vlasov, bezoplachová starostlivosť, s prírodnými olejmi, objem 30 ml, pre ženy - 730 €/1 l
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1205
4,4 26×
TIERRA VERDE Šampón Žihľavový s vôňou rozmarínu a pomaranča 1000 ml
Prírodný šampón tekutý (klasický), pre ženy a pre mužov, na vlasy: mastné, bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov, účinok: proti lupinám, objem 1000 ml - 11,90 €/1 l
Super cena
11,90 € Ušetríte 1 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4701
3,8
VOONO Sea salt spray 100 ml
Sprej na vlasy – na kučeravé a vlnité vlasy, ochranný, pre ženy a pre mužov na všetky typy vlasov, fixačný, vyživujúci, zvlňujúci účinok, pre väčší lesk, chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi, objem 100 ml - 58,90 €/1 l
5,89 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1068
4,8 126×
VOONO Copper 500 g
Henna na vlasy vegánska a prírodná farba na vlasy, bez amoniaku a peroxidu - 0,05 €/1 g
24,79 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS1067
4,9 312×
OLD SPICE Citron 400 ml
Sprchový gél – pánsky, vyhotovenie: dermo, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný, bez alkoholu, aktívne látky: kyselina citrónová, objem 400ml - Od 7,63 €/1 l
Od  3,05 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SG390
4,8
Vlasové hnojivo šampón 150 ml
Šampón pre ženy, typ vlasov: jemné, účinok: proti vypadávaniu vlasov, podpora rastu vlasov a výživa, zloženie: s kofeínom - 72,67 €/1 l
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMVLA748
4,9
ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Cream 200 ml
Krém na vlasy – pre ženy, na poškodené a suché vlasy, bez fixácie, vyživujúci účinok, chráni vlasy pred fénovaním, objem 200 ml - 19,45 €/1 l
3,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL3721
4,8 126×
VOONO Copper 100 g
Henna na vlasy vegánska a prírodná farba na vlasy, bez amoniaku a peroxidu - 0,11 €/1 g
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL3322
4,4 18×
OLAPLEX No. 6 Bond Smoother 100 ml
Krém na vlasy – pre ženy, na všetky typy vlasov, bez fixácie, hydratačný, vyživujúci účinok, termoochrana, pre väčší lesk, objem 100 ml - 239 €/1 l
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL3496a
4,8 13×
AMERICAN CREW Boost Powder 10 g
Púder na vlasy na fixáciu vašich vlasov, na objem vašich vlasov,
9,19 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSMU0335
4,9 312×
OLD SPICE Body & Hair Cooling 400 ml
Sprchový gél – pánsky, vyhotovenie: bez parabénov, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný, bez parabénov, objem 400ml - 8,98 €/1 l
Super cena
3,59 € Ušetríte 0,26 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SG224
4,2
BEVIRO Sea Salt Texturising Spray Medium Hold 250 ml
Sprej na vlasy – ochranný, pre mužov, na všetky typy vlasov, stredná fixácia, zvlňujúci účinok, pre väčší objem, chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi, objem 250 ml - 83,60 €/1 l
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4765
3,5
SCHWARZKOPF Professional BlondMe Premium Lift Bleach 9+ 450 g
Zosvetľovač vlasov na profesionálne použitie
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VLS12820
ZIAJA Family Šampón proti lupinám – žihľava 500 ml - Šampón Varianty
4,6 49×
ZIAJA Family Šampón proti lupinám – žihľava 500 ml
Šampón pre ženy a pre mužov, typ vlasov: všetky typy vlasov, účinok: proti lupinám a regenerácia, zloženie: bez alkoholu, bez parabénov, bez silikónov a s neutrálnym pH - 6,98 €/1 l
Cenová bomba
3,49 € Ušetríte 0,90 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4463
4,8 126×
VOONO Medium brown
Henna na vlasy vegánska a prírodná farba na vlasy, bez amoniaku a peroxidu - 0,11 €/1 g
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL3316
4,8 126×
VOONO Wine red
Henna na vlasy vegánska a prírodná farba na vlasy, bez amoniaku a peroxidu - 0,10 €/1 g
10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL3320
4,6
VOONO Dark brown 500 g
Henna na vlasy vegánska a prírodná farba na vlasy, bez amoniaku a peroxidu - 0,05 €/1 g
24,79 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSVL4392

Vlasová kozmetika

Aký je rozdiel medzi gélom a voskom na vlasy? Gél a vosk na vlasy nie je to isté. Neviete, aký je medzi nimi rozdiel a na čo presne ich používať? V našom článku popíšeme nielen vlastnosti a účel použitia gélov a voskov, dozviete sa tiež, na čo sa používajú menej známe prípravky, ako je guma, hlina na vlasy alebo...
Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad,...
Prírodné oleje sú známe pre svoje blahodarné účinky na pleť a vlasy. Chcete si dopriať zábal či masku, ktoré vaše vlasy dostanú do skvelej formy? Prírodné oleje sú základnou ingredienciou účinných zábalov a masiek na vlasy, ktoré oslavujú úspech už niekoľko tisícročí....
vlasový olejKokosový olej na vlasy ponúka mnoho blahodarných účinkov Kokosový olej na vlasy je čisto prírodná cesta, pomocou ktorej docielite krásnych lesklých a zdravých vlasov. Možností, ako ošetriť vlasy kokosovým olejom je veľa, preto sme vybrali tie osvedčené a jednoduché, ktoré v pohode zvládnete u vás doma. Vytvorte si masku alebo...
Kozmetické súpravy sú vianočnou klasikou, a ani tento rok by nemali chýbať pod vianočným stromčekom. Prečítajte si, prečo sú kozmetické balíčky stále také obľúbené a aké tipy sme pre vás tento rok pripravili pre vašich blízkych, kamarátov alebo napríklad aj kolegov z...
Verte, že starostlivosť o vlasy v zime je náročnejšia ako v lete. Mráz, sneh a časté zmeny teploty, to všetko sa podpisuje na vzhľade našich vlasov. Preto pre vás máme niekoľko tipov, ako si udržať aj v zime vlasy zdravé a krásne.
Viac článkov Všetky články

Vlasová kozmetika

Vlasy sú jednou z najvýraznejších častí nášho vzhľadu, vždy teda upútajú pozornosť ostatných. Skvelý dojem pritom urobíte krásnymi vlasmi, ktoré dosiahnete použitím správnej vlasovej kozmetiky. Vyberajte medzi značkami Kérastase, L'Oréal Professionnel, Wella, L'Oréal, Schwarzkopf, Garnier a ďalšími.

Prípravky na starostlivosť o vlasy

Vlasová kozmetika a všetko pre vlasy patrí medzi najrozšírenejšie druhy kozmetiky. Spadajú sem šampóny, farby na vlasy, kondicionéry, vlasové kúry a masky a prípravky na vlasový styling. Vyberú si tu nielen ženy, ale aj muži. Ako skvelý darček na každú príležitosť poslúžia darčekové súpravy vlasovej kozmetiky.

Šampóny a farby na vlasy

Šampóny existujú na každý typ vlasov, na normálne, mastné, suché a poškodené, vlnité alebo farbené vlasy. Obľúbeným typom je šampón proti lupinám alebo tiež univerzálne šampóny pre všetky typy vlasov. Šampóny sú vhodné na každodenné použitie, pričom vlasy vyživujú, regenerujú a dodávajú im lesk a objem. Farbenie vlasov je vhodné, ak chcete zmeniť svoj štýl a imidž. Farba na vlasy vám dodá nový, neopozeraný vzhľad, ktorým zaujmete. Obľúbené sú napríklad L'oréal farby na vlasy.

Dodajte svojim vlasom lesk a správny tvar!

Kondicionéry a balzamy sú ďalšou súčasťou kategórie vlasová kozmetika. Ich úlohou je chrániť, posilňovať a zamedzovať vypadávaniu vlasov. Ide tiež o prípravok pre starostlivosť o vlasy, ktorý stimuluje ich prirodzený rast a napomáha ľahkému rozčesávaniu. Ošetrujúcou kúrou, ktorá vaše vlasy skrášli, je maska na vlasy. Vosk na vlasy je prípravok, ktorý dodá vašim vlasom prirodzený vzhľad. Vosk na vlasy účes jemne tvaruje, uhladzuje, fixuje a jasne definuje jednotlivé partie účesu. Poskytuje im tiež dlhotrvajúci lesk. Ďalším spôsobom, ako podporiť tvar účesu, je lak na vlasy.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vlasová kozmetika Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vlasová kozmetika Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vlasová kozmetika Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vlasová kozmetika recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií