Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vodné vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(36)
Vreckový
(28)
Robotický
(10)
Tyčový
(19)
Ručný (samostatný)
(15)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(64)
Koberce
(47)
Tvrdé podlahy
(58)
Mäkké povrchy
(26)
Čalúnenie
(16)
Určenie
Pre alergikov
(10)
Na zvieracie chlpy
(28)
Antibakteriálny
(12)
Typ upratovania
Vysávanie
(21)
Utieranie
(29)
Mokré čistenie
(93)
Suché čistenie
(58)
Typ napájania
Aku
(44)
S káblom
(36)
Typ filtra
Mikrofilter
(12)
HEPA filter
(43)
Vodný filter
(10)
Umývateľný filter
(15)
EPA filter
(2)
Príkon
20 W
2400 W
-
Hlučnosť
59 dB
90 dB
-
Objem
0,4 l
45 l
-
Hmotnosť
1 kg
16 kg
-
Farba
Biela
(24)
Čierna
(26)
Červená
(3)
Champagne
(1)
Modrá
(20)
Antikoro
(3)
Oranžová
(3)
Strieborná
(5)
Sivá
(10)
Tyrkysová
(3)
Vínová
(1)
Zelená
(8)
Žltá
(9)
Najnovšie objednávky

Vodný vysávač sa vyznačuje predovšetkým spôsobom filtrácie. Nasiaknuté nečistoty prechádzajú nádobou s vodou, čím sa zvyšuje efektivita čistenia. Vysávač s vodným filtrom patrí medzi najklasickejšie typy domácich vysávačov. Aké sú jeho výhody a nevýhody a podľa čoho vysávač na vodu vyberať?

Pokračovať

Aké výhody a nevýhody má vysávač na vodu?

Vysávač na vodu prináša rad výhod, vďaka ktorým stojí za používanie. Má však aj nevýhody. Ktoré to sú?

  • Nie je potreba dokupovať vrecká.
  • Stály sací výkon vodného vysávača.
  • Je vhodný pre rodiny s deťmi a alergikov.
  • Možno s ním vykonávať aj mokré vysávanie.
  • Hubice nezanášajú nečistoty; nehrozí ich upchatie.
  • Pri vysatí ostrého predmetu nedôjde k poškodeniu nádoby.
  • Nutnosť vylievania špinavej vody po vysatí.
  • Má vyššiu hmotnosť ako vreckové modely.
  • Je hlučnejší než vreckové modely.

Aký je ten najlepší vodný vysávač?

Vodný vysávač môže byť rôznych typov. Medzi najčastejšie patrí viacúčelový vysávač, avšak v ponuke nájdete aj tyčové či robotické. Aký je medzi nimi rozdiel a aký bude ten najlepší vodný vysávač do vašej domácnosti?

Viacúčelový vysávač s vodným filtrom ako univerzálne riešenie

Viacúčelový vysávač s vodným filtrom je najčastejším typom. Môže mať podobu klasického vysávača alebo profesionálneho, ktorý je vhodný na každodenné upratovanie veľkých plôch. Väčšinou sa využíva na upratovanie kancelárií. Tento typ ponúka mokré aj suché vysávanie, čo ušetrí peniaze a váš čas.

Tyčové vysávače na vodu sú kompaktným pomocníkom do každej domácnosti

Tyčové vysávače na vodu využijete do menších priestorov, sú totiž veľmi skladné. Majú však menší výkon ako viacúčelové vysávače, avšak do domácnosti je takýto vysávač vodný dostačujúci. Väčšina tyčových variantov je akumulátorových, teda fungujú na batérie. Vďaka tomu sa dostanete všade a nemusíte sa starať o pripojenie do zásuvky.

Na menšie plochy či do auta môžete zvoliť ručný vysávač do vody, ktorý ľahko premiestnite a uskladníte. Môže sa hodiť aj v kuchyni, napríklad pri rozliatí nápoja.

Robotické vysávače s vodným filtrom pre milovníkov pohodlia

Robotické vysávače s vodným filtrom sú moderným variantom, ktorý urobí všetku prácu za vás. Vodné vysávače stačí len zapnúť, a potom ich ovládať cez mobilnú aplikáciu či diaľkový ovládač. Aj tento variant ponúka mokré a suché vysávanie, takže ušetríte nielen miesto pri uskladnení, ale aj námahu, čas a peniaze.

Viacúčelový vysávač s vodným filtrom
Viacúčelový vodný vysávač

Tyčový vysávač na vodu
Tyčový vysávač na vodu

Robotický vysávač na vodu
Robotický vysávač na vodu

Ako vybrať vodný vysávač?

Zháňate a neviete, ako vybrať vodný vysávač? Pri jeho výbere sa zamerajte na typ filtra, príkon, objem nádoby na vodu či aké nadstavce k nemu zaobstarať.

Aký príkon by mal mať vysávač s vodným filtrom?

Príkon udáva celkovú vydanú energiu, teda spotrebu, a odvíja sa od neho aj hodnota výkonu. Klasický vysávač s vodným filtrom je silnejší ako tyčový, pri ktorom býva príkon približne 1 500 W. Tyčový vysávač s vodnou filtráciou má príkon o niečo nižší. Väčšinou sa pohybuje okolo 500 W a málokedy je jeho hodnota vyššia ako 1 000 W.

i

Vysávače do vody nemusia mať sací výkon tak vysoký, vzhľadom na vysávanie drobnejších nečistôt. Ich výkon nemožno presne zmerať, ale pohybuje sa v rozmedzí 20 – 35 % z celkového príkonu. Pre viac informácií navštívte náš článok Výkon vs. príkon vysávača.

Aký typ filtra vybrať na vysávače na vodu?

Výber filtra je dôležitý. V ponuke nájdete nielen vodný filter, ktorý slúži na mokré čistenie, ale aj ostatné filtre, ktoré využijete na klasické vysávanie. Aký filter vybrať na vysávače na vodu?

  • HEPA filter je jeden z najúčinnejších. Zachytí najjemnejšie prachové častice, ktoré môžu spôsobovať alergie.
  • Mikrofilter zachytáva jemné mikročastice a alergény. Navyše napomáha správnemu tlaku pri vysávaní.
  • Vodný filter odstraňuje až 99 % nečistôt. Najskôr sa do zásobníka naleje voda a po použití zase vyleje.
  • Umývateľný filter je vhodný pre alergikov. Po použití ho len umyjete, nie je tak potrebné kupovať nové filtre.

Radi dávate na názory druhých? Pozrite sa, čo hovoria na vami vybraný vodný vysávač recenzie našich zákazníkov.

Aký objem zbernej nádoby je na vysávač na vodu ideálny?

Podľa veľkosti vysávanej plochy zvážte tiež objem nádobky na nečistoty. Plocha do 100 m² vyžaduje objem nádobky okolo 3 litrov, čo je bežná miera na mnohé vysávače do vody. Plocha nad 100 m² už vyžaduje vysávač na vodu s objemom zbernej nádoby 4 – 6 litrov.

i

Vysávače na vodu a ich hlučnosť

Vysávače na vodu patria medzi hlučnejšie typy. Hlasitosť ich prevádzky sa pohybuje okolo 70 – 80 dB. Hluk v tomto rozsahu zodpovedá rušnej ulici.

Aké nadstavce môžu vysávače na vodu obsahovať?

Vysávače na vodu môžu mať vo výbave niekoľko nadstavcov, ktoré sa väčšinou hodia na rôzne typy povrchov.

  • Univerzálna hubica je základným typom na bezvreckový vysávač, ktorý sa najviac používa na koberce.
  • Podlahová hubica dokáže vyčistiť bežný typ podlahy. Vďaka vyššej priľnavosti nedochádza k vynechaniu nečistôt.
  • Parketová hubica sa používa na citlivý povrch parkiet, ktoré by mohli iné nadstavce poškriabať.
  • Šampónovacia hubica je určená na namočenie prilepených nečistôt. Ľahko s ňou vyčistíte aj koberce. Vodné vysávače ponúkajú úzke a široké šampónovacie hubice.

Nechcete minúť príliš veľa peňazí za vodný vysávač? Bazár ponúka použitý, zánovný či rozbalený tovar v záruke za zvýhodnenú cenu.

Vodný vysávač na koberce – ako funguje?

Vodný vysávač na koberce používa mokré vysávanie, pri ktorom dochádza k namočeniu prilepených nečistôt, ktoré sa potom oveľa ľahšie uvoľňujú, a nie je potrebné ich odstraňovať mechanicky. Mokrý spôsob vysávania uplatníte mimo koberca tiež na parkety či látkové poťahy.

Vysávač na vodu funguje tiež multifunkčne. To znamená, že zvláda mokré aj suché vysávanie a niektorý z nich navyše dokáže koberce tiež šampónovať.

Vodný vysávač s klepačom vyčistí koberce aj matrace

Vodný vysávač s klepačom ušetrí váš čas s čistením aj tých najhlbších nečistôt. Vibračná kefa čiže klepač čistí prach a špinu z hĺbky koberca, a zároveň ho našuchorí, takže po vysaní vyzerá ako nový. Môžete ho využiť aj na matrace, ktoré zbaví všetkých roztočov a baktérií.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Xiaomi Robot Vacuum X10+ Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, vreckový, viacúčelový a vodný, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, bavlnený filter, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, detekcia znečistených miest, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, indikátor plného koša, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, regulácia výkonu, trojstupňový čistiaci systém a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 3,5 l, plastová zberná nádoba o objeme 2 l, 3 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 5 cm, laserová a kamerová navigácia, AC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 75 dB, automatický oklep, trieda prašnosti L, kompatibilný s Bluetooth, Google Home, Wi-Fi, príkon 1000 W, rozmery 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 8,
621,90 €

2.
Tyčový vysávač – vysávač 2v1 s parným mopom, príkon 1 500 W, cyklónová technológia, sacia hlavica DUAL CLEAN & STEAM na súčasné vysávanie a parné čistenie, odnímateľná nádržka na vodu s objemom 0,47 l, objem zásobníka na prach s objemom 0,4 l, dĺžka zahrievania 30 s, hlučnosť 82 dB(A), eliminuje až 99,9% choroboplodných zárodkov a baktérií, bez použitia chemických čistiacich prípravkov, likviduje prach a pachy, na všetky typy podláh vrátane kobercov, obsahuje nadstavec na koberce Ultra Glider, 4× mop , 3× odvápňovacia kazeta, 20× difuzérová tableta esenciálnych olejov, 15-ročná záruka opraviteľnosti
218,90 €

3.
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 68 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
38,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
94 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 71×
EVOLVEO RoboTrex H6
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na koberce, na mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia proti zamotaniu káblov a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie a nárazník so spomaleným dotykom, ovládanie diaľkovým ovládačom, na tele, objem nádoby na prach 0,3 l, plastová zberná nádoba, 2 bočné kefy, základná navigácia, BLDC motor, Ni-MH batérie, doba chodu 110 min, doba nabíjania 3,5 h, hlučnosť 62 dB, príkon 20 W, rozmery 7 × 30 × 30 cm (V׊×H), hmotnosť 2 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
146,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EVO100b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 38×
Metabo ASR 25 L SC
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, poloautomatický oklep, s káblom, na tvrdé podlahy, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na mokré čistenie a suché čistenie, trieda prašnosti L, mikrofilter, príkon 1400 W, plastová zberná nádoba o objeme 25 l, dĺžka kábla 8 m, akčný rádius 11,5 m, hmotnosť 11 kg, čierna farba
295,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BO184d
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0 23×
BOSCH BWD421POW AquaWash&Clean
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 5 l, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, regulácia výkonu a pogumovaná rukoväť, HEPA filter a vodný filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 9 m, akčný rádius 12 m, teleskopická trubica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 79 dB, čierna a červená farba
266,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOVS411
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,6 48×
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, vreckový, viacúčelový a vodný, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, bavlnený filter, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, detekcia znečistených miest, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, indikátor plného koša, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, regulácia výkonu, trojstupňový čistiaci systém a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 3,5 l, plastová zberná nádoba o objeme 2 l, 3 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 5 cm, laserová a kamerová navigácia, AC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 75 dB, automatický oklep, trieda prašnosti L, kompatibilný s Bluetooth, Google Home, Wi-Fi, príkon 1000 W, rozmery 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 8,
621,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: XIARV070
4,7 51×
Bosch AdvancedVac 20
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 1200 W, plastová zberná nádoba o objeme 20 l, dĺžka kábla 2,5 m, akčný rádius 4,7 m, fúkanie, hmotnosť 7,6 kg, zelená farba
121,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162b3
4,4 37×
BOSCH BWD420HYG AquaWash&Clean
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, vreckový, vodný a tepovač, objem zbernej nádoby 3,5 l, HEPA filter a vodný filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 9 m, akčný rádius 12 m, teleskopická trubica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 85 dB, biela a tyrkysová farba
226,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSVS256
4,6 21×
Sencor SVC 3001 Wet & Dry
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, mikrofilter a umývateľný filter, príkon 1400 W, hlučnosť 77 dB, zberná nádoba s objemom 30 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7,5 m, automatické navíjanie kábla, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 49 × 37,4 × 42,5 cm (V׊×H), hmotnosť 7,9 kg, žltá farba
Cenová bomba
108,90 € Ušetríte 20,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1186
4,2 77×
ETA Verto 7,2 V Li-Ion 1442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 12 × 41,5 × 22,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,03 kg, biela a modrá farba
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV472
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet - Ručný vysávač Varianty
4,4 210×
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV444
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser - Ručný vysávač Varianty
4,4 210×
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser
Ručný vysávač – aku, na mäkké povrchy, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 68 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 1 l, indikátor nabíjania, rozmery 42 × 12,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,08 kg, čierna farba
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV437
4,6 15×
BOSCH BWD41700 AquaWash&Clean
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 3,5 l, automatické navíjanie kábla a indikátor plného koša, HEPA filter, vodný filter, umývateľný filter a EPA filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, teleskopická trubica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 79 dB, modrá farba
225,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOVS428
4,2 77×
ETA Verto 14,4 V Li-Ion 5442 90000 WET & DRY
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s obejmom 0,5 l, ovládanie na tele, rozmery 42,5 × 16 × 14,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,5 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, sivá a zelená farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV496
4,7 52×
Rowenta RY7777WH Clean & Steam Revolution
Tyčový vysávač – vysávač 2v1 s parným mopom, príkon 1 500 W, cyklónová technológia, sacia hlavica DUAL CLEAN & STEAM na súčasné vysávanie a parné čistenie, odnímateľná nádržka na vodu s objemom 0,47 l, objem zásobníka na prach s objemom 0,4 l, dĺžka zahrievania 30 s, hlučnosť 82 dB(A), eliminuje až 99,9% choroboplodných zárodkov a baktérií, bez použitia chemických čistiacich prípravkov, likviduje prach a pachy, na všetky typy podláh vrátane kobercov, obsahuje nadstavec na koberce Ultra Glider, 4× mop , 3× odvápňovacia kazeta, 20× difuzérová tableta esenciálnych olejov, 15-ročná záruka opraviteľnosti
218,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWTV408
4,4 31×
BOSCH GAS 15 PS Professional
Priemyselný vysávač – poloautomatický oklep, s káblom, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie a suché čistenie, mikrofilter, príkon 1100 W, plastová zberná nádoba o objeme 15 l, dĺžka kábla 2,4 m, akčný rádius 5,8 m, fúkanie, s hadicou, rozmery 44 × 36 × 27 cm (V׊×H), hmotnosť 6 kg, čierna a modrá farba
189,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162a
4,1 43×
Kärcher SE 4001
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, antibakteriálny, na mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 4 l, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a fúkanie, penový filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7,5 m, predlžovacia trubica a hadica, filter a filtračné vrecko súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 60 dB, čierna a žltá farba
238,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK007i
4,3 18×
Bosch UniversalVac 15
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, s káblom, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 1000 W, plastová zberná nádoba o objeme 15 l, dĺžka kábla 2,5 m, akčný rádius 4,7 m, fúkanie, hmotnosť 6,9 kg, zelená farba
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162b2
4,3 16×
Hyundai VC 5750
Viacúčelový vysávač – na koberce a čalúnenie, na mokré čistenie a suché čistenie, bezvreckový, vreckový, bezvreckový s káblom a vodný, objem zbernej nádoby 15 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, hadica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 80 dB, červená farba
129,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HYUVV001
4,0
Kärcher Puzzi 8/1 C Adv
Viacúčelový vysávač – na koberce a čalúnenie, na mokré čistenie, priemyselný, vodný a tepovač, objem zbernej nádoby 8 l, mäkčené kolieska, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7,5 m, hadica, nádobka na vodu súčasťou balenia, s káblom, sivá farba
642,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KARVV567
4,0 209×
TESLA RoboStar iQ100
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,2 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1 cm, základná navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 150 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 59 dB, rozmery 8 × 29,5 × 29,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, akumulátor a nabíjací adaptér súčasťou balenia, biela farba
122,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESRV673
3,5
BOSCH GAS 15
Priemyselný vysávač – 1100W, prietok vzduchu 53l/sec, objem zásobníka 10l, objem nádrže 8l, na suché a mokré vysávače, automatické čistenie filtra, hmotnosť 6kg
158,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOFAC10g3
4,8 10×
Kärcher WD 6 P S V-30/6/22/T
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, bavlnený filter, príkon 1300 W, kovová zberná nádoba o objeme 30 l, dĺžka kábla 6 m, fúkanie, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 69,3 × 38,2 × 41,8 cm (V׊×H), hmotnosť 9,3 kg, filter súčasťou balenia
202,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KASK012q2
5,0
BOSCH GAS 35 L SFC+
Priemyselný vysávač – 1380W, prietok vzduchu 74l/sec, objem zásobníka 35l, objem nádrže 19.2l, na suché a mokré vysávanie, poloautomatické čistenie filtra, hmotnosť 11,6kg
525,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BOFAC10e6
4,3 21×
BOSCH BWD41720 AquaWash&Clean
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 5 l, vodný filter a EPA filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, nádobka na vodu súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 85 dB, biela a tyrkysová farba
215,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSVS720
4,4
Bissell MultiClean Wet & Dry Drum 2026M
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, bezvreckový, bezvreckový s káblom a vodný, objem zbernej nádoby 23 l, dvojstupňový čistiaci systém a mäkčené kolieska, umývateľný filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 9 m, teleskopická trubica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 85 dB, čierna a červená farba
163,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BISVY977
recenziaTyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA) V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie...
Otestovali sme pre vás tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua v domácnosti s dvoma deťmi a dvoma dospelými pracujúcimi z domu. Ako sa v priestore, kde je stále živo, osvedčil tyčový vysávač s unikátnou flexibilnou konštrukciou, ktorý zvládne vysávať a...
vysávačAko sa starať o vysávač Ako funguje vysávač a ako správne sa oň starať, aby nám spoľahlivo slúžil dlhé roky? Pokiaľ si aj vy kladiete túto otázku, prejdite si náš článok, v ktorom sa dozviete, akú starostlivosť poskytnúť konkrétnym typom vysávačov, aby nám čo najdlhšie udržiavali domácnosť v...
Robotické a tyčové vysávače Electrolux vám ušetria veľa práce. Teraz vám navyše pri nákupe vybraných modelov vrátime až 90 €. Čo je pre to potrebné urobiť a ktorých modelov sa akcia týka?
Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láka na extrémne nízku konštrukciu poskytujúcu vysoký sací výkon, gyroskopickú navigáciu a kombináciu niekoľkých pohybových senzorov. Jeho zručnosti sme testovali v domácnosti, ktorú obýva tiež domáci miláčik. Ako si...
Viac článkov Všetky články

Vodné vysávače

V kategórii Vodné vysávače máme práve teraz na Alza.sk celkom 94 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vodné vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vodné vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vodné vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vodné vysávače recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií