AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Archív - Vývrtky na víno

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Vývrtka na víno je nenahraditeľným pomocníkom pre každého milovníka tohto nápoja. Jej primárnou funkciou je bezpečné a plynulé otvorenie vína bez poškodenia zátky, čo je dôležité na uchovanie chuti a kvality. Otvárač na víno je dostupný v mnohých vyhotoveniach od klasických ručných modelov až po sofistikované elektrické verzie, ktoré uľahčujú otvorenie fľaše stlačením tlačidla. Pokračujte v čítaní a vyberte si ten pravý otvárač na víno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
Tefal Otvarák Ingenio Premium K2073214
Vývrtka – 2v1, s vstavaným orezávačom fólie vínnych fliaš a nekonečnou skrutkou pre ľahké vybratie korkových zátok, možno umývať v umývačke riadu a je vyrobená z odolných a trvanlivých materiálov, ktoré zaisťujú dlhodobý výkon, s ergonomickým dizajnom na pohodlné používanie, štyri okrúhle hrany pre dokonalý orez fólie na hrdle vínnych fliaš počas milisekúnd, dizajn s víťazným ocenením
Predaj skončil
Objednávací kód: TEFOT699
4,6 10×
ORION Sada na víno nerez/drevo 4 ks
Sada na víno – sada na víno v škatuľke bude skvelý darček nielen pre mužov. Obsahuje skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku a teplomer. Materiál nerez, sklo, drevo. Rozmery: 15×17×4.5cm.
Predaj skončil
Objednávací kód: ORIOT181
CILIO Otvárač na víno
Otvárač otvárač na víno + otvárač na fľaše, chrómovaný kov, veľmi robustný, špirála rýchlo a čisto odstraňuje zátku, vďaka páke je manipulácia s otvorom ľahká
Predaj skončil
Objednávací kód: CILOT305
4,3
BANQUET Standard Culinaria A00070
Otvárač – zo zliatiny zinku, chrómovaný
Predaj skončil
Objednávací kód: VEP032a078
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií