Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Notebooky 2 v 1

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Uhlopriečka displeja
10,1 "
16 "
-
Typ panela
OLED
(42)
IPS
(164)
LED
(2)
Mini LED
(4)
WVA
(8)
AMOLED
(1)
LTPS
(3)
Typ displeja
Lesklý
(226)
Matný
(4)
Antireflexný
(39)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB
64 GB
-
Typ grafickej karty
Herná
(16)
Dedikovaná
(21)
Integrovaná
(235)
Značka grafickej karty
AMD Radeon
(31)
ARM
(6)
Intel
(188)
NVIDIA GeForce
(34)
NVIDIA Quadro
(2)
Qualcomm
(11)
Model grafickej karty
Iris Xe Graphics
(117)
UHD Graphics
(45)
Graphics
(23)
ARC
(12)
RTX 3050 Ti
(7)
Operačný systém
Windows 11 Home
(99)
Windows 11 Pro
(95)
Windows 11 S
(14)
Bez operačného systému
(4)
Typ úložiska
SSD
(230)
Flash
(35)
UFS
(7)
Kapacita úložiska
64 GB
2000 GB
-
Nabíjanie cez USB-C
Možno nabíjať cez USB-C
(216)
Bez možnosti nabíjania cez USB-C
(53)
Materiál konštrukcie
Celokovový (unibody)
(87)
Kov + plast
(48)
Plastový
(43)
Kov + uhlíkové vlákna
(3)
Kov + sklo
(2)
Kov + horčík
(17)
Plast + sklo
(1)
Konvertibilita
Oddeliteľný
(86)
Preklopiteľný
(186)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(55)
Modrá
(49)
Strieborná
(78)
Sivá
(76)
Zelená
(2)
Zlatá
(5)
Najnovšie objednávky

Notebook 2 v 1 kombinuje výkon tradičného počítača s flexibilitou tabletu. Je ideálny pre tých, ktorí potrebujú výkonné zariadenie na prácu aj zábavu, ale zároveň chcú zachovať mobilitu a ľahkosť. Na trhu existuje široký výber modelov, od základných až po vysokovýkonné, s rôznymi operačnými systémami a funkciami. Vyberte si ten pravý notebook 2 v 1, ktorý splní vaše konkrétne potreby. Neviete si dať rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Čo je vlastne notebook 2 v 1?

Notebook 2 v 1 je unikátne zariadenie, ktoré kombinuje funkčnosť notebooku s pohodlím tabletu. Jeho špeciálny dizajn umožňuje premenu z tradičného laptopu na tablet, často prostredníctvom otočného alebo odnímateľného displeja. Tieto zariadenia sú ideálne pre používateľov, ktorí chcú flexibilitu bez kompromisov v oblasti výkonu a používateľského komfortu. Skrátka univerzálne zariadenie, ktoré vám dobre poslúži najmä na cestách.

  • Jednoduchá transformácia medzi režimami notebooku a tabletu zvyšuje ich všestrannosť na rôzne úlohy.
  • Tieto zariadenia sú zvyčajne ľahšie a tenšie ako štandardné notebooky, čo ich robí ideálnymi na cestovanie a mobilnú prácu.
  • Dotyková obrazovka umožňuje intuitívne ovládanie a zlepšuje interakciu s aplikáciami.
  • Často sú vybavené úspornými komponentmi, ktoré predlžujú výdrž.
  • Výkonovo nemusia zodpovedať špecializovaným notebookom, obzvlášť v oblastiach, ako je grafické spracovanie.
  • Kvôli transformovateľnému dizajnu môžu byť menej robustné ako tradičné notebooky.
  • Často majú menej portov a rozšíriteľnosť môže byť obmedzená.

Vaše oči ocenia notebook 2 v 1 s kvalitným displejom

Displej, ktorým notebook 2 v 1 disponuje, je kľúčovým prvkom, ktorý definuje vizuálnu kvalitu. Bežne sa stretneme s uhlopriečkami od 10 do 15 palcov, pričom niektoré modely ponúkajú aj väčšie displeje. Maximálne rozlíšenie často dosahuje hodnotu 4K, čo zaisťuje ostrý a detailný obraz. Notebooky 2 v 1 využívajú rôzne typy panelov. Od IPS a OLED pre živšie farby a širšie pozorovacie uhly cez TN pre rýchlejšiu odozvu až po moderné Mini LED a WVA pre lepší kontrast a farebné podanie.

Displeje notebookov 2 v 1 často ponúkajú vysoké farebné pokrytie, ako je sRGB a Adobe RGB, čo zaisťuje verné a živé farby. Niektoré notebooky 2 v 1 majú certifikáciu, ako je PANTONE alebo Dolby Vision. Certifikácia a farebné pokrytie vám môžu napovedať o kvalite displeja.

Ako je to s typom displeja a jeho obnovovacou frekvenciou?

Používatelia si môžu vybrať medzi lesklým, matným alebo antireflexným povrchom displeja, v závislosti na preferovanom využití a pracovnom prostredí. Pomer strán obvykle býva 16 : 9, ale niektoré modely ponúkajú aj iné formáty. Obnovovacia frekvencia sa pohybuje od štandardných 60 Hz po vyššiu, čo je ideálne  na hranie hier alebo sledovanie videí. Svietivosť displeja je dôležitá pre pohodlné používanie vonku, s hodnotami často presahujúcimi 300 nitov.

i

Takmer každý konvertibilný notebook beží na operačnom systéme Windows. Nájdete ale aj systém Google Chrome OS. Google Chrome OS je rýchly, jednoduchý a bezpečný operačný systém založený na cloude pre Chromebooky a ďalšie zariadenia.

Čo je to notebook 2 v 1 s preklopiteľnou klávesnicou?

Hľadáte notebook 2 v 1 s preklopiteľnou klávesnicou? Notebooky 2 v 1 s preklopiteľnou klávesnicou sú zariadenia, ktoré je možné používať ako notebooky alebo tablety. Displej je dotykový a je možné ho otočiť o 360 stupňov, takže klávesnica zostane na zadnej strane. Tým sa zvýši pohodlie a flexibilita pri práci alebo zábave. Konvertibilný notebook s preklopiteľnou klávesnicou je ľahký, kompaktný a výkonný.

Notebook 2 v 1 s odnímateľnou klávesnicou je zariadenie, ktoré možno použiť ako notebook alebo tablet. Klávesnicu je možné ľahko odpojiť od displeja, ktorý obsahuje všetok hardvér. Notebook 2 v 1 s odnímateľnou klávesnicou je kompaktný, výkonný a dotykový.

Notebook 2 v 1 potrebuje výkonný procesor

Procesor je srdce každého notebooku 2 v 1, určujúce jeho výkon a efektivitu. Pri týchto zariadeniach je kľúčové nájsť rovnováhu medzi výkonom a energetickou účinnosťou. Vyšší výkon procesora znamená lepšie zvládanie náročných úloh, ako je multitasking alebo graficky náročné aplikácie, zatiaľ čo účinnejšie procesory predlžujú výdrž batérie a znižujú tepelnú záťaž. Výber správneho procesora tak ovplyvňuje celkovú používateľskú skúsenosť a produktivitu zariadenia.

i

Frekvencia procesora udáva, ako rýchlo môže spracovávať dáta, obvykle vyjadrená v gigahertzoch (GHz). Viac jadier znamená, že procesor môže spracovávať viac úloh súčasne, čo zlepšuje multitaskingové schopnosti.

Operačná pamäť poháňa notebook 2 v 1

Operačná pamäť RAM je kľúčová pre efektivitu, ktorú notebook 2 v 1 ponúka. Určuje, koľko úloh a aplikácií môže byť spracovávaných súčasne bez straty rýchlosti. Väčšia RAM znamená lepší multitasking a rýchlejšiu reakciu systému, obzvlášť pri práci s náročnými programami alebo pri prechádzaní viacerými webovými stránkami. Pre bežných používateľov je obvykle dostatočná 8 GB RAM, zatiaľ čo pre náročnejšie úlohy je vhodnejších 16 GB alebo viac. Nájdete notebooky 2 v 1 aj so 64 GB RAM pamäte.

Operačné pamäte RAM sa líšia typom, rýchlosťou a veľkosťou. Bežné typy zahŕňajú DDR4, ktorý ponúka vysokú rýchlosť a efektivitu, a novší DDR5 s ešte vyššou rýchlosťou a kapacitou.

Na krásne vykresľovanie je pre notebook 2 v 1 dôležitá grafická karta

Grafická karta je pre notebook 2 v 1 zásadná kvôli spracovaniu obrazu a vizuálnemu výkonu. Na bežné úlohy, ako je prehliadanie webu alebo práca s dokumentmi, postačí integrovaná grafická karta. Na náročnejšie grafické úlohy, ako je hranie hier, editácia videí alebo grafický dizajn, je však potrebná výkonnejšia dedikovaná grafická karta. Výber adekvátnej grafickej karty tak priamo ovplyvňuje multimediálny zážitok a celkový výkon notebooku.

i

Pamäť grafickej karty, meraná v gigabytoch (GB), určuje jej schopnosť spracovávať grafické úlohy. Väčšia pamäť umožňuje lepšie spracovávať náročný vizuálny obsah. Maximálny grafický príkon indikuje, koľko energie grafická karta spotrebúva, čo je dôležité pre celkovú energetickú efektivitu notebooku.

Notebook 2 v 1

Zvoliť môžete aj veľmi výkonný konvertibilný notebook, ktorý zvládne takmer všetko, čo by ste očakávali od normálneho notebooku, a to všetko v malom tele.

Notebook 2 v 1 – na čo slúži pevný disk?

Notebook 2 v 1 potrebuje kvalitné úložisko. Pevný disk v notebooku 2 v 1 je zásadný pre ukladanie dát a celkový výkon zariadenia. SSD (Solid State Drive) ponúka rýchlejšie čítanie a zápis dát, nižšiu spotrebu energie a vyššiu odolnosť proti nárazom ako tradičný HDD (Hard Disk Drive). Vyššia kapacita disku umožňuje ukladať viac dát a aplikácií. Voľba medzi SSD a HDD, alebo kombináciou oboch, závisí od individuálnych potrieb používateľa a zamýšľaného využitia notebooku.

Veľkosti úložiska pevného disku pre notebooky 2 v 1 sa pohybujú od 128 GB až po 2 TB alebo viac, čo umožňuje používateľom vybrať kapacitu podľa ich potrieb na ukladanie dát, aplikácií a multimediálnych súborov.

Notebook 2 v 1 ponúka zaujímavú výbavu

Notebook 2 v 1 môže medzi ostatnými vynikať svojou výbavou. Notebooky 2 v 1 sú vybavené dotykovým displejom a podporujú použitie stylusu pre interaktívny zážitok. Niektoré modely ponúkajú čítačku odtlačkov prstov pre zvýšenú bezpečnosť, čítačku čipových kariet na profesionálne použitie a ďalšie funkcie, ako sú zadné kamery, klávesnice s podsvietením a porty pre rôzne pripojenia. Okrem toho ponúka dotykový displej, čítačku pamäťových kariet či podsvietenú klávesnicu.

i

Zaujímavý pre vás môže byť aj TrackPoint pre ľahšie ovládanie, GPS pripojenie, či RGB podsvietenú klávesnicu. Pri výbave záleží prevažne na tom, čo od notebooku sami očakávate.

Hľadajte notebook 2 v 1 s dlhou výdržou

Batéria je pre notebook 2 v 1 kľúčová kvôli jeho mobilnému použitiu. Dlhá výdrž batérie umožňuje používateľom pracovať alebo sa baviť bez potreby neustáleho dobíjania, čo je zásadné pre flexibilitu a pohodlie. Výdrž batérie závisí od jej kapacity, typicky vyjadrenej vo watthodinách (Wh), a od energetickej účinnosti procesora a displeja. Notebooky 2 v 1 s optimalizovaným hardvérom a softvérom môžu ponúknuť celodennú výdrž na jedno nabitie.

Napájacie konektory pre konvertibilný notebook sa líšia podľa tvaru, veľkosti a napätia. Medzi najčastejšie patria USB-C, MS Surface 6-pin alebo Lenovo Wall Adapter konektory. Napätie sa pohybuje od 5 V do 20 V. Kapacita sa pohybuje od 26 až po 90 Wh.

Akú môže mať notebook 2 v 1 konštrukciu ?

Konštrukcia, ktorú notebook 2 v 1 má, sa líši podľa materiálu puzdra. Celokovové puzdro zvyšuje odolnosť a kvalitu zariadenia, ale aj jeho cenu a hmotnosť. Kombinácia kovu a plastu znižuje hmotnosť a cenu, ale aj odolnosť a kvalitu. Plastové puzdro je najlacnejšia a najľahšia možnosť, ale aj najmenej odolná a kvalitná. Materiál puzdra ovplyvňuje aj vzhľad a ergonómiu notebookov 2 v 1. Niektoré dokonca kombinujú uhlíkové vlákna pre nižšiu hmotnosť.

i

Notebooky 2 v 1 sa vyrábajú v rôznych farebných vyhotoveniach, napríklad čiernom, sivom, striebornom, bielom, modrom, červenom alebo ružovom. Farba ovplyvní vzhľad a štýl notebooku. Rôznym vyhotovením môžete dobre vyjadriť svoju osobnosť.

Notebook 2 v 1 ponúka rôzne typy rozhrania

Veľmi dôležité je, aké má notebook 2 v 1 rozhranie. Rozhranie notebookov 2 v 1 sú konektory a porty, ktoré umožňujú pripojenie k rôznym zariadeniam alebo sieťam. Medzi najčastejšie rozhrania patrí USB, HDMI, Ethernet, audio jack alebo Thunderbolt. Rozhranie notebookov 2 v 1 ovplyvňuje ich funkčnosť, kompatibilitu a výkon. Niektoré rozhrania sú univerzálne, iné sú špecifické pre určité značky alebo modely notebookov. Veľmi dôležitý je aj počet jednotlivých konektorov.

Ak sa vám notebooky 2 v 1 naozaj páčia, ale neponúkajú dostatok konektorov a portov, vždy môžete dokúpiť dokovaciu stanicu, ktorá rozšíri počet rozhraní. Počítajte s tým, že stanicu musíte k notebooku pripojiť, čo vám zaberie jeden voľný port.

Skontrolujte si hmotnosť a rozmery, ktoré notebook 2 v 1 má

Hmotnosť a rozmery, ktorými notebook 2 v 1 disponuje, sú dôležité faktory, ktoré ovplyvňujú jeho prenosnosť, výdrž batérie a komfort používania. Čím je notebook ľahší a menší, tým je ľahšie ho prenášať a manipulovať s ním. Na druhej strane, menšie notebooky môžu mať menší displej, klávesnicu alebo batériu, čo znižuje ich používateľskú prívetivosť a výkon. Zvážte, či ste ochotní obetovať batériu a výkon za lepšiu prenosnosť.

i

Hľadáte najlepší konvertibilný notebook? Pozrite sa na recenzie, kde sa dočítate, čo hovoria naši zákazníci. U nás nájdete aj lacné notebooky 2 v 1. Ide často o rozbalené zariadenia, ktoré niekomu nevyhovovali.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
HP Spectre x360 14-eu0002nc Slate Blue Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Notebook – Intel Core Ultra 7 155H, dotykový 14" OLED antireflexný 2880 × 1800 120Hz, RAM 32GB LPDDR5x, Intel ARC, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 7, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,44 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro
2 039 €

2.
Tablet PC – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 3840 × 2400, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 1,4 kg, Windows 11 Pro
+Darček Grafický program Lenovo Zoner Photo Studio X – nutná registrácia na www.lenovo.cz/zoner – www.lenovo.sk/zoner v hodnote 53,90 €
1 699 €

3.
Notebook – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,5 kg, Windows 11 Home
+Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
1 589 €

Ďalšie najpredávanejšie
272 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Lenovo Yoga 6 13ABR8 Dark Teal kovový (látkové veko) + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – AMD Ryzen 5 7530U, dotykový 13.3" IPS lesklý 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6, hmotnosť 1,39 kg, bez operačného systému
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
779 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT335l5p4b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Lenovo Yoga 7 14ARP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Lenovo Yoga 7 14ARP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – AMD Ryzen 7 7735U, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon 680M Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,49 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
1 149 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331l2
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Lenovo Yoga 7 14IRL8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Lenovo Yoga 7 14IRL8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,49 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
1 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331l1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
ASUS ROG Flow X16 GV601VV-NEBULA014W Off Black kovový - Herný notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
ASUS ROG Flow X16 GV601VV-NEBULA014W Off Black kovový
Herný notebook – Intel Core i9 13900H Raptor Lake, dotykový 16" Mini LED lesklý 2560 × 1600 240Hz, RAM 16GB DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 120 W (MUX Switch), SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 2,2 kg, Windows 11 Home
+Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
2 289 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NA668t07u4
HP Spectre x360 14-eu0002nc Slate Blue - Notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
HP Spectre x360 14-eu0002nc Slate Blue
Notebook – Intel Core Ultra 7 155H, dotykový 14" OLED antireflexný 2880 × 1800 120Hz, RAM 32GB LPDDR5x, Intel ARC, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 7, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,44 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro
2 039 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HPCN2068r2
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Oatmeal celokovový + aktívny stylus Lenovo + Lenovo Yoga Sleeve - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Oatmeal celokovový + aktívny stylus Lenovo + Lenovo Yoga Sleeve (záruka Premium Care)
Tablet PC – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 3840 × 2400, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 1,4 kg, Windows 11 Pro
+Darček Grafický program Lenovo Zoner Photo Studio X – nutná registrácia na www.lenovo.cz/zoner – www.lenovo.sk/zoner v hodnote 53,90 €
Super cena
1 699 € Ušetríte 79,87 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331p4a
ASUS Zenbook 14 Flip OLED UP3404VA-OLED058W Ponder Blue celokovový - Notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
ASUS Zenbook 14 Flip OLED UP3404VA-OLED058W Ponder Blue celokovový
Notebook – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,5 kg, Windows 11 Home
+Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
1 589 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NA626u26r4n
ASUS Zenbook S 13 Flip OLED UP5302ZA-OLED136W Ponder Blue celokovový - Notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
ASUS Zenbook S 13 Flip OLED UP5302ZA-OLED136W Ponder Blue celokovový
Notebook – Intel Core i7 1260P Alder Lake, dotykový 13.3" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6E, Bluetooth, hmotnosť 1,1 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
Zľavnené -10 %
1 439 € 1 599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NA620j67p1
Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 Stone Blue + aktívny stylus Lenovo (záruka na 3 roky po registrácii)
Tablet PC – AMD Ryzen 7 5700U, dotykový 14" IPS lesklý 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,55 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 118,90 €
Novinka
779 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT383i0i6d
5,0
HP Pro x360 435 G10
Tablet PC – AMD Ryzen 3 7330U, dotykový 13.3" WVA lesklý 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon, SSD 256GB, webkamera, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, hmotnosť 1,45 kg, Windows 11 Pro
669,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPBN1012k3
Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – Intel Core Ultra 5 125H, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800 120Hz, RAM 16GB LPDDR5x, Intel ARC, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,49 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
Novinka
1 219 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331s2
4,1
Umax VisionBook 14Wr Flex
Notebook – Intel Celeron N4120 Gemini Lake, dotykový 14.1" IPS matný 1920 × 1080, RAM 4GB LPDDR4, Intel UHD Graphics 600, Flash 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 5, hmotnosť 1,5 kg, Windows 10 Pro
299,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VB0360k1
Lenovo Yoga 7 14IAL7 Stone Blue celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Lenovo Yoga 7 14IAL7 Stone Blue celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – Intel Core i5 1240P Alder Lake, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,42 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
1 139 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT329l3i
Lenovo IdeaPad Flex 5 14IRU8 Arctic Grey kovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Lenovo IdeaPad Flex 5 14IRU8 Arctic Grey kovový + aktívny stylus Lenovo (záruka na 3 roky po registrácii)
Tablet PC – Intel Core i5 1335U Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR4X, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6, hmotnosť 1,5 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 118,90 €
886,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT383i0i4n
5,0
Acer Aspire 3 Spin Pure Silver + Microsoft 365 Personal na 1 rok zadarmo
Tablet PC – Intel Processor N100, dotykový 14" IPS lesklý 1920 × 1200, RAM 4GB LPDDR5, Intel UHD Graphics, SSD 128GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,5 kg, Windows 11 S
Super cena
393,90 € Ušetríte 25,07 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NC027q0f9
HP Pavilion x360 15-er1020nc Natural Silver
Notebook – Intel Core i3 1215U Alder Lake, dotykový 15.6" IPS lesklý 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6E, hmotnosť 1,79 kg, Windows 11 Home
788,90 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HPCN1011x2a5
Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 Storm Grey + aktívny stylus Lenovo (záruka na 3 roky po registrácii)
Tablet PC – AMD Ryzen 5 5500U, dotykový 14" IPS lesklý 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,55 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 118,90 €
Novinka
699 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT383i0i6c
Microsoft Surface Laptop Studio Platinum - Notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Microsoft Surface Laptop Studio Platinum
Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 32GB LPDDR4X, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, SSD 1000GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Home
2 679 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MCS253o6
Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 Stone Blue + aktívny stylus Lenovo (záruka na 3 roky po registrácii)
Tablet PC – AMD Ryzen 5 5500U, dotykový 14" IPS lesklý 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,55 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 118,90 €
Novinka
659 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT383i0i6b
Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 8 Storm Grey + aktívny stylus Lenovo - Notebook
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 8 Storm Grey + aktívny stylus Lenovo (3 roky NBD ONSITE servis)
Notebook – Intel Core i7 1355U Raptor Lake, dotykový 14" IPS antireflexný 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,38 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro
+3 darčeky v hodnote 119,94 €
2 259 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT302v5s2
4,0
Lenovo IdeaPad Duet 3 11IAN8 Abyss Blue + aktívny stylus Lenovo
Tablet PC – Intel Processor N100, dotykový 11.5" IPS lesklý 2000 × 1200, RAM 8GB LPDDR5, Intel UHD Graphics, SSD 128GB, USB-C, stylus, WiFi 6, hmotnosť 1,14 kg, Windows 11 S
+Darček Grafický program Lenovo Zoner Photo Studio X – nutná registrácia na www.lenovo.cz/zoner – www.lenovo.sk/zoner v hodnote 53,90 €
509 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT420a6e
Lenovo Yoga 9 2-in-1 14IMH9 Luna Grey celokovový + myš Lenovo 600 Bluetooth Silent Mouse + puzdro L - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo Yoga 9 2-in-1 14IMH9 Luna Grey celokovový + myš Lenovo 600 Bluetooth Silent Mouse + puzdro L (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – Intel Core Ultra 7 155H, dotykový 14" OLED lesklý 3840 × 2400, RAM 16GB LPDDR5x, Intel ARC, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,32 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
1 859 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: NT330p8b
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, 14" OLED lesklý 3840 × 2400, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,4 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
1 699 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT330p5c
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Oatmeal celokovový + aktívny stylus Lenovo + Lenovo Yoga Sleeve - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
Lenovo Yoga 9 14IRP8 Oatmeal celokovový + aktívny stylus Lenovo + Lenovo Yoga Sleeve (záruka Premium Care)
Tablet PC – Intel Core i7 1360P Raptor Lake, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 2, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,4 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
+Darček Grafický program Lenovo Zoner Photo Studio X – nutná registrácia na www.lenovo.cz/zoner – www.lenovo.sk/zoner v hodnote 53,90 €
1 639 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331p4

Notebooky 2 v 1

diskyFormátovanie disku (PODROBNÝ NÁVOD) Potrebujete naformátovať disk pre hernú konzolu, vytvoriť externý disk, ktorý bude spolupracovať s Windows aj MacOS, pripraviť flash disk na ďalšie použitie alebo potrebné doplniť nové úložisko do existujúcej zostavy? Podrobný návod, ako na formátovanie a všetko s ním...
Od roku 2024 na mobiloch a tabletoch nájdeme iba konektor USB-C, od roku 2026 bude to isté platiť aj pre notebooky. Čo to znamená pre používateľov a čo pre výrobcov elektroniky?
ASUS ROG Flow X16 je úplne nová séria konvertibilných herných notebookov. Hlavnú úlohu tu hrajú napríklad grafické karty NVIDIA GeForce RTX radu 30 a najnovšie procesory AMD Ryzen zo série 6000. O výkon teda bude postarané ako v režime tabletu, tak notebooku. Čo všetko...
AppleApple sa s novými MacBookmi opäť prekonal Úvodná keynote vývojárskej konferencie WWDC 2022 priniesla do Apple sveta množstvo softvérových noviniek. Došlo však aj na hardvérové vylepšenia v podobe úplne prerobeného MacBooku Air s M2 čipom. Tim Cook nám sľúbil, že sa začne predávať prakticky ihneď. Za koľko?...
Už čoskoro budeme mať na sklade nové produkty z oceňovaného radu Surface od Microsoftu. Pôjde o nabúchaný notebook Laptop Studio, atraktívny tablet Surface Pro 8 alebo o skladací telefón Surface Duo 2. Kedy sa novinky chystajú do predaja?
Dell XPS 13 Plus prichádza a prináša do tohto slávneho radu prémiových ultrabookov nezvyčajné novinky. Čaká na nás nielen upravená klávesnica a touchpad, ale aj celý nový dizajnový podpis. Zmeny vyzerajú zaujímavo, ale možno nebudú pre všetkých.
Viac článkov Všetky články

Notebooky 2 v 1

Dnes veľmi populárne konvertibilné zariadenia spájajú v jednom to najlepšie z dvoch svetov - zo sveta tabletov a notebookov. Tieto zariadenia sú ideálne na cestách aj na obchodné rokovania. Vždy urobia svoju prácu, nech už od nich požadujete čokoľvek. Príťažlivý dizajn a multifunkčné použitie sú odpoveďou na požiadavky dnešného dňa.

Tablet a notebook v jednom zariadení

V tejto kategórii nájdete skvelé cestovné zariadenia pre študentov, ktorí chcú v jednej chvíli sledovať filmy, prehrávať videá z YouTube alebo počúvať hudbu a v druhej zapisovať prednášku. Notebooky 2 v 1 sú aj štýlové a elegantné manažérske notebooky, vďaka ktorým si získate pozornosť na každej porade a zaujmete svojou prezentáciou. Prístroje z tejto kategórie oslovia každého, komu jeho notebooktablet, či netbook niečim nepostačuje. Ponúka totiž všetko v jednom! Navyše môžete 2 v 1 zariadenie doplniť jedným zo štýlových puzdier z našej ponuky.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné notebooky 2 v 1 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie notebooky 2 v 1 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie notebooky 2 v 1 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii notebooky 2 v 1 recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií