Zastrihávače obočia

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál čepelí
Titán
(3)
Oceľ
(16)
Nehrdzavejúca oceľ
(13)
Grafit
(2)
Typ nadstavca
Fúzy
(37)
Vlasy
(24)
Telo
(13)
Uši
(25)
Nos
(28)
Funkcie
Umývateľné nadstavce
(28)
Vodoodolný
(20)
Umývateľná hlavica
(17)
Nastavenie dĺžky
(16)
Epilácia namokro
(16)
Min. dĺžka strihu
0 mm
3 mm
-
Max. dĺžka strihu
1 mm
25 mm
-
Určenie
Dámske
(14)
Pánske
(52)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zastrihávač obočia je nevyhnutným pomocníkom pre každého, kto dbá na upravený vzhľad a chce mať obočie v perfektnom stave. Tento praktický nástroj umožňuje precíznu úpravu obočia s minimálnym úsilím a bez bolesti, čo z neho robí ideálneho spoločníka pre domácu starostlivosť o krásu. Zastrihávač obočia je navrhnutý tak, aby bol ľahko ovládateľný a bezpečný. Nie ste si istí, ako vybrať ten správny model? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Zastrihávač obočia nesmie v kúpeľni chýbať

Pre každého, kto si cení upravený vzhľad a hľadá jednoduchý, rýchly a bezbolestný spôsob, ako udržiavať obočie v najlepšom možnom stave je zastrihávač obočia nevyhnutným doplnkom. Jeho univerzálnosť a jednoduchosť použitia z neho robí ideálnu voľbu nielen pre ženy, ale aj pre mužov, ktorí si želajú udržať obočie upravené. Ide o revolučný nástroj v starostlivosti o osobný vzhľad, ktorý ponúka množstvo výhod oproti tradičným metódam úpravy obočia.

  • So zastrihávačom môžete dosiahnuť precízny výsledok, čo je ideálne na definovanie tvaru obočia a odstránenie nežiaducich chĺpkov.
  • Zastrihávač obočia je navrhnutý tak, aby minimalizoval riziko rezných poranení, čo ho robí bezpečnejším ako bežné nožnice alebo britvy.
  • Moderný zastrihávač na obočie je vybavený odnímateľnými a umývateľnými hlavicami, čo zaisťuje ľahké a hygienické čistenie.
  • Na rozdiel od pinziet alebo voskovania umožňuje strojček na obočie úpravu bez bolesti a podráždenia pokožky.
  • Úprava obočia zastrihávačom je rýchla a jednoduchá, čo šetrí čas pri každodennej kozmetickej rutine.

Ako zastrihávač obočia vyberať?

Správny výber zaistí, že zastrihávač obočia bude vyhovovať vašim potrebám a uľahčí dosiahnutie požadovaného vzhľadu obočia. Pri jeho výbere je zásadné zohľadniť kľúčové faktory, ako je nastavenie dĺžky, materiál hlavíc, ergonómia, vodoodolnosť a príslušenstvo, ktoré ovplyvňujú jeho funkčnosť a pohodlie. Tieto aspekty sú rozhodujúce pre dosiahnutie efektívnej a presnej úpravy obočia. Dôležité je aj zhodnotiť pomer ceny a kvality.

Poslúži ako zastrihávač obočia aj chĺpkov

Zastrihávač obočia prekvapuje svojou univerzálnosťou, vďaka ktorej nájde uplatnenie v starostlivosti o celé telo. Je ideálnym nástrojom nielen na precíznu úpravu obočia, ale aj na detailné zastrihávanie fúzov, korekciu účesu, bezpečné odstránenie chĺpkov v nose a ušiach, či dokonca na diskrétnu úpravu chĺpkov v intímnych oblastiach a na chrbte. Jeho multifunkčné použitie robí z tohto nástroja nenahraditeľného pomocníka.


zastrihávač na obočie Babylliss
Zastrihávač s nadstavcami

strojček na obočie Remington
Zastrihávač vlasov

zastrihávač obočia Philips
Zastrihávač s nadstavcom na chĺpky

zastrihávač obočia Wahl
Kompaktný zastrihávač

i

Nadstavce, ktorými disponuje strojček na obočie

Nadstavce, ktorých môže mať strojček na obočie aj viac ako 10, rozširujú funkčnosť, umožňujú precíznu úpravu fúzov, vlasov, tela, uší a nosa. Každý nadstavec je špeciálne navrhnutý pre rôzne oblasti: od definovania fúzov cez úpravu vlasov až po bezpečné zastrihávanie chĺpkov v citlivých oblastiach, ako sú uši a nos.

Hľadáte zastrihávač obočia pre mužov či ženy?

Určenie modelov je rozmanité a zahŕňa špeciálne navrhnutý zastrihávač obočia pre ženy aj mužov, čím reflektuje rozdielne potreby a preferencie v starostlivosti o vzhľad. Výber medzi dámskym a pánskym modelom by mal vychádzať z individuálnych potrieb používateľa, či už hľadáte niečo na jemnú detailnú prácu, alebo potrebujete nástroj schopný zvládnuť hrubšie a hustejšie chĺpky na tvári a tele.

  • Dámsky zastrihávač obočia je často navrhnutý s ohľadom na jemnejšiu a detailnejšiu úpravu, umožňuje precízne tvarovanie obočia, odstránenie chĺpkov v citlivých oblastiach, alebo dokonca styling bikinovej zóny. Ponúka širokú škálu nadstavcov a nastavení pre maximálnu flexibilitu pri úprave.
  • Zastrihávač obočia pre mužov môže byť robustnejší a navrhnutý pre hrubšie chĺpky, ideálny nielen na úpravu obočia, ale aj na zastrihávanie fúzov, nosných a ušných chĺpkov alebo úpravu vlasov. Tieto modely sú často vybavené silnejším motorom a odolnejšími čepieľkami pre efektívnu úpravu.

Z akého materiálu má zastrihávač obočia čepieľky?

Ak chceme dosiahnuť aby bol zastrihávač obočia dlhodobo výkonný a spoľahlivý, materiál čepieľok je zásadný faktor. Medzi používané materiály patrí oceľ, titán či grafit. Každý z týchto materiálov prináša špecifické výhody, či už ide o odolnosť, ostrosť, alebo šetrnosť k pokožke, čo používateľom umožňuje nájsť strojček na obočie, ktorý najlepšie zodpovedá ich individuálnym potrebám a štýlu úpravy ich obočia a chĺpkov.

  • Grafitové čepele, známe svojou hladkosťou a minimálnym trením, poskytujú jemný strih a sú šetrné k pokožke, čo minimalizuje riziko podráždenia.
  • Oceľové čepele sú tiež veľmi populárne vďaka svojej pevnosti a presnosti strihu, zatiaľ čo čepele z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú vynikajúcu odolnosť proti korózii.
  • Titánové čepele sa vyznačujú vysokou odolnosťou a schopnosťou zostať dlhodobo ostré, ponúkajú tak trvanlivosť a kvalitu strihu.

Aké dĺžky strihu zastrihávač obočia ponúka?

Minimálna dĺžka strihu, ktorú zastrihávač obočia umožní, sa pohybuje od 0 do 3 mm, čo je ideálne pre veľmi krátke a detailné úpravy, zatiaľ čo maximálna dĺžka strihu môže byť obvykle nastavená od 5 do 25 mm, čo používateľom poskytuje široký rozsah možností pre modelovanie. Vďaka takej škále môže byť zastrihávač na obočie použitý nielen pre obočie, ale aj pre ďalšie oblasti, ako sú fúzy, vlasy alebo telo, čím sa stáva multifunkčným nástrojom pre osobnú starostlivosť.

i

Strojček na obočie umožňuje nastaviť dĺžku

Počet nastavení strihu, ktorými strojček na obočie disponuje, sa môže výrazne líšiť, často používateľom ponúka rozsah od 2 do 40 rôznych možností, čo umožňuje presnú a individuálnu úpravu podľa osobných preferencií. Táto variabilita je zásadná pre dosiahnutie požadovaného štýlu, či už hľadáte jemné skrátenie, alebo výraznejšiu úpravu dĺžky chĺpkov.

Využijete elektrický zastrihávač obočia alebo iné napájanie?

Elektrický zastrihávač obočia ponúka stály výkon bez nutnosti starať sa o vybité batérie, čo je ideálne pre domáce použitie. Zastrihávače s akumulátorom prinášajú výhodu bezdrôtového používania, čo zvyšuje ich mobilitu a umožňuje jednoduché použitie kdekoľvek, ale vyžadujú pravidelné dobíjanie. Modely na batérie sú často cenovo dostupnejšie a vhodné na občasné alebo cestovné použitie, pričom výmena batérií môže byť potrebná podľa frekvencie používania.

  • Doba prevádzky sa pohybuje od 30 do 180 minút, čo umožňuje efektívnu úpravu na jedno nabitie, či už na krátke alebo dlhodobé použitie.
  • Doba nabíjania môže byť od 25 až do 720 minút (12 hodín), čo ovplyvňuje, ako rýchlo bude zariadenie pripravené na použitie.

Napájanie zastrihávača je kľúčovým aspektom, ktorý ovplyvňuje jeho flexibilitu a pohodlie použitia. Výber typu napájania by mal reflektovať vaše použitie a preferovanú úroveň pohodlia.

Strojček na obočie môžete ovládať dvoma spôsobmi

Ovládanie je kľúčové pre jednoduché a intuitívne používanie. Moderný strojček na obočie ponúka dva hlavné typy ovládania: tlačidlá a otočný volič. Tlačidlá poskytujú jednoduchý spôsob, ako zapnúť zariadenie a prepínať medzi rôznymi nastaveniami. Sú ľahko dostupné a umožňujú rýchlu reakciu. Otočný volič ponúka používateľom možnosť plynulého nastavenia dĺžky strihu s vysokou presnosťou. Tento typ ovládania je často preferovaný na jemné úpravy.


Zastrihávač obočia Babylliss
Zastrihávač s tlačidlami

Zastrihávač obočia Braun
Otočný volič

Strojček na obočie Gillette
Zastrihávač fúzov

Zastrihávač na obočie Orava
Retro zastrihávač

Každá z týchto metód má svoje výhody a je vhodná pre rôzne typy úprav, čo používateľom umožňuje vybrať zastrihávač na obočie, ktorého ovládanie najlepšie vyhovuje ich potrebám a štýlu práce.

Akými vlastnosťami vás zastrihávač obočia poteší?

Zastrihávač obočia sa môže pochváliť širokou škálou vlastností, ktoré zvyšujú jeho funkčnosť, pohodlie a výkon, a to vrátane inovatívnych technológií, ako je rýchle nabitie a vodotesné vyhotovenie. Tieto vlastnosti robia z moderných zastrihávačov vysoko efektívne a používateľsky prívetivé nástroje vhodné pre rôznorodé aplikácie. Sú navrhnuté tak, aby vyhovovali širokému spektru potrieb, či už na profesionálne salónové využitie, alebo na každodennú domácu starostlivosť.

  • LED indikátor nabíjania informuje o stave batérie a rýchle nabitie minimalizuje čakanie na opätovné použitie zariadenia.
  • Samoostriace čepele udržujú ostrie čepelí bez nutnosti častej údržby, čo zvyšuje ich životnosť a efektivitu strihu.
  • Vodoodolné a vodotesné vyhotovenie zaručuje bezpečné použitie v mokrom prostredí a uľahčuje údržbu.
  • Ergonomická protišmyková rukoväť zaisťuje pohodlné a stabilné držanie počas používania.
  • Umývateľné nadstavce a hlavice umožňujú ľahké čistenie pod tečúcou vodou.
  • Vysokorýchlostný motor zaisťuje rýchly a hladký strih.
  • Epilácia namokro ponúka pohodlné použitie aj v sprche.

i

Doma môžete mať aj profi strojček na obočie

Strojček na obočie sa delí na profesionálny typ a model na bežné použitie, čo odráža jeho konštrukcia a funkcie. Profesionálne kusy sú určené na salónové použitie, ponúkajú vlastnosti, ktoré vyhovujú potrebám štylistov. Modely pre bežné použitie sú jednoduchšie, menšie a ideálne pre domácu starostlivosť, s menším počtom nastavení a ľahkým ovládaním.

Ako zastrihávač obočia udržiavať?

Aby zastrihávač obočia slúžil čo najdlhšie a zachoval si svoju výkonnosť, je nevyhnutné dbať na jeho správne používanie a údržbu. Po každom použití je dôležité vyčistiť hlavicu zastrihávača pod teplou tečúcou vodou, pokiaľ to vaše zariadenie umožňuje, a nechať ju riadne vyschnúť. Ďalej sa odporúča pravidelne kontrolovať a čistiť telo zastrihávača, aby sa odstránili všetky nahromadené chĺpky a nečistoty, čo zaisťuje jeho bezproblémové fungovanie.

Stále neviete, ako sa rozhodnúť a aký vybrať zastrihávač obočia? Recenzie našich zákazníkov vám pomôžu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Braun Series 3 MGK3441, 8 v 1 Na sklade > 5 ks
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
35,90 €

2.
Philips Series 3000 NT3650/16 Na sklade > 10 ks
Zastrihávač – na chĺpky v nose, chĺpky v ušiach, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný a nastavenie dĺžky, 2 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, na batérie (súčasťou balenia), ovládanie pomocou tlačidiel
19,90 €

3.
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, 9 nadstavcov, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, ovládanie pomocou tlačidiel
133,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
52 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,3 170×
Remington PG6030
Zastrihávač na fúzy, chĺpky v nose a obočie, umývateľné nadstavce, samoostriace čepele, indikátor nabíjania LED, vymeniteľné nadstavce, nastavenie dĺžky, počet nadstavcov 6, materiál čepielok nerez, min. dĺžka strihu 0.2 mm, max. dĺžka strihu 24 mm, doba chodu 40 min, doba nabíjania 60 min, typ napájania akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
30,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: REMZS004
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 41×
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kúpiť s kódom ALZADNI20 63,12 €
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs77
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7
Braun Series 5 BT5440
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v oblasti slabín, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľné nadstavce, umývateľná hlavica a epilácia namokro, 4 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 20 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou otočného voliča
Kúpiť s kódom ALZADNI20 59,92 €
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs112
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11 v 1 - Zastrihávač Varianty
4,6 140×
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm
Kúpiť s kódom ALZADNI20 79,92 €
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs51
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - Zastrihávač Varianty Doprava
zadarmo
4,6 140×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, 9 nadstavcov, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, ovládanie pomocou tlačidiel
Kúpiť s kódom ALZADNI20 107,12 €
133,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs73
4,3 87×
Philips Series 3000 NT3650/16
Zastrihávač – na chĺpky v nose, chĺpky v ušiach, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný a nastavenie dĺžky, 2 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, na batérie (súčasťou balenia), ovládanie pomocou tlačidiel
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA543
4,2 39×
Philips Series 5000 NT5650/16
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v nose, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný a nastavenie dĺžky, 4 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA482
4,2 55×
Beurer HR2000
Zastrihávač – na chĺpky v nose, chĺpky v ušiach, obočie, profesionálny, pre mužov a ženy, umývateľné nadstavce, vodoodolný a nastavenie dĺžky, 1 nadstavec, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 6 mm, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 4,18 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BEUZA001
4,7 144×
GILLETTE Fusion ProGlide Styler na tvár a telo + hlavica, 1 ks
Holiaci strojček – pánsky, je kombináciou britov Fusion ProGlide a zastrihávača s technológiou od Braun
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HOL102
Braun Series 3 MGK3441, 8 v 1 - Zastrihávač Varianty
4,6 78×
Braun Series 3 MGK3441, 8 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs97
4,5 18×
WAHL Micro Lithium Satin Silver
Zastrihávač – na chĺpky v nose, obočie, pre mužov a ženy, umývateľné nadstavce, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
Kúpiť s kódom ALZADNI15 11,82 €
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WAHZA019
Braun Series 9 BT9441 - Zastrihávač Doprava
zadarmo
4,7 27×
Braun Series 9 BT9441
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, pánsky, indikátor nabíjania LED, epilácia namokro a umývateľná hlavica, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou otočného voliča
Kúpiť s kódom ALZADNI20 106,32 €
132,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs70
4,2 45×
ETA 4341 90000 Luis
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v nose, obočie, pánsky, 3 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, na batérie (nie sú súčasťou balenia), ovládanie pomocou tlačidiel
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETALU942
4,7
Remington PG4000 G4GraphiteSeries Pers Groomer
Zastrihávač na fúzy, chĺpky v nose, telo a obočie, umývateľné nadstavce, indikátor nabíjania LED, vymeniteľné nadstavce, nastavenie dĺžky, počet nadstavcov 6, materiál čepielok grafit, min. dĺžka strihu 0.2 mm, max. dĺžka strihu 20 mm, doba chodu 60 min, doba nabíjania 600 min, typ napájania elektrická sieť a akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
36,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: REMZA877
Braun Series 3 MGK3421, 6 v 1 - Zastrihávač Varianty
4,6 78×
Braun Series 3 MGK3421, 6 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, ovládanie pomocou tlačidiel
Kúpiť s kódom ALZADNI20 39,12 €
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs12
Braun Series 3 BT3430 - Zastrihávač Varianty
4,7 14×
Braun Series 3 BT3430
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs31
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Zastrihávač na fúzy, chĺpky v nose, obočie a chĺpky v ušiach, umývateľnosť, vodotesný, vymeniteľné nadstavce, počet nadstavcov 4, materiál čepielok titán, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, počet nastavení strihov 5, typ napájania batéria, ovládanie otočný volič
34,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: REMZA111
4,1 16×
Braun Series 7 BT7420
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, 4 nadstavce, materiál čepelí nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs71
4,2 11×
BABYLISS 7058PE
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce, 2 nadstavce, max. dĺžka strihu 7 mm, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
19,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABZA271
Braun Series X XT5200 - Zastrihávač Varianty
3,7 38×
Braun Series X XT5200
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, telo, obočie, pánsky, vodoodolný, umývateľná hlavica a epilácia namokro, 6 nadstavcov, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
47,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs28
Braun Series X XT5300 - Zastrihávač Varianty
3,7 38×
Braun Series X XT5300
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kúpiť s kódom ALZADNI20 55,92 €
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs43
4,2
Remington NE3455
Zastrihávač – na chĺpky v nose, chĺpky v ušiach, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce a vodoodolný, 2 nadstavce, na batérie (súčasťou balenia), ovládanie pomocou otočného voliča
19,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: REMZA480
5,0
Ufesa Advanced NT3510
Zastrihávač – na chĺpky v nose, chĺpky v ušiach, obočie, pre mužov a ženy, vodoodolný a indikátor nabíjania LED, 2 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 6 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
25,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UFEZA203
BABYLISS MT890E
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, obočie, pánsky, umývateľné nadstavce a vodoodolný, 5 nadstavcov, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 14 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
234,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABZA286
recenziaPhilips OneBlade Pro (RECENZIA) Ak sú dámy z nejakého pánskeho zostrihu fúzov nadšené, je to bezkonkurenčne strnisko. Na jeho dokonalé vytvorenie budete potrebovať zastrihávač fúzov Philips OneBlade Pro QP6650/61. Vyskúšali sme všetky jeho funkcie na vlastnej koži. Ako to dopadlo?
Vyskúšali sme multifunkčný zastrihávač Rowenta Selectium Xpert 14 v 1, ktorý disponuje radom nástrojov na presnú úpravu fúzov, chĺpkov na tele aj strihanie vlasov. Ako obstál v našom teste?

Zastrihávače obočia

V kategórii Zastrihávače obočia máme práve teraz na Alza.sk celkom 52 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zastrihávače obočia Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zastrihávače obočia Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zastrihávače obočia Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zastrihávače obočia recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií