AD homeoffice AD homeoffice

GoPro Hero4 – verný spoločník pre extrémne situácie

Zobraziť katalóg
GoPro Hero4 – verný spoločník pre extrémne situácie
0

Akčné kamery z rodiny GoPro sú povestné svojou odolnosťou a výdržou aj v najnáročnejších podmienkach. Ako ryba vo vode sa s nimi budete cítiť počas plávania, horolezectva alebo cyklistiky. Vďaka malým rozmerom, odolnosti a všestrannosti sa ich obľuba rozšírila natoľko, že sa bez nich mnohí športovci či cestovatelia už nezaobídu a nahrádzajú nimi často ťažké a citlivé digitálne fotoaparáty a kamery. V tomto článku sa pozrieme na precíznu kameru GoPro Hero4.

GoPro Hero4 – praktickosť v každom smere

Kamera vás už na prvý pohľad zaujme svojou kompaktnosťou. Celkovú praktickosť prehlbuje bohaté príslušenstvo, na ktorom je zrejmá prvotriedna starostlivosť výrobcu. Zahŕňa rôznorodé popruhy či držiaky, ktorými možno kameru pripevniť na telo, bicykel alebo napríklad na vášho psa. Vaše ruky (resp. labky) vždy zostanú voľné, takže sa môžete plne sústrediť na podanie čo najlepšieho výkonu. Ergonómia jednotlivých produktov je skvelá a doplnky sú určené nielen pre bežné, ale aj extrémne situácie.

Kvalita obrazu podľa moderných štandardov

Kamera Hero4 dokáže nahrávať v 4K rozlíšení (UltraHD). Podporuje aj nižšie rozlíšenie videa ako 1080p, 720p a 480p. Pochvalu si zaslúži rýchle snímanie až 120 snímok za sekundu, ktoré je výborné na nahrávanie rýchlych pohybov. Budete tak môcť scény spomaliť a získať efektné slowmotion zábery.

Až 1,5 hodiny Full HD nahrávania

Napriek malým rozmerom 6 x 4 x 3 cm a váhe len 150 gramov dokáže Hero4 nahrávať nepretržite v najnáročnejšom režime zhruba 50 minút (tzn. v 4K rozlíšení pri zapnutom WiFi a použití GoPro App). V režime 1080p 30fps SuperView s vypnutou WiFi zvládne až 90 minút záznamu. Ak by to pre vás nebolo dostačujúce, možno dokúpiť rozširujúci "Battery BacPac" a výdrž zhruba zdvojnásobiť. Je však treba mať na pamäti, že ide o kameru na nahrávanie akčných zážitkov, nebola stvorená na niekoľkohodinové nahrávanie nielen kvôli kapacite batérie, ale aj zahrievaniu pri prevádzke.

Ovládanie kamery je jednoducho vyriešené tromi tlačidlami. Pretože sa nepočíta s tým, že by ste sa počas športu pozerali cez hľadáčik, nie je vybavená žiadnou náhľadovou obrazovkou (GoPro Hero4 Black Edition). Časom sa môžete naučiť ovládanie len tlačidlami, ale odporúčame stiahnuť si aplikáciu do inteligentného telefónu priamo od GoPro.

Diaľkové ovládanie je vo vašom vrecku

Prostredníctvom aplikácie môžete Hero4 bezdrôtovo ovládať pomocou vášho smartfónu. Týmto spôsobom možno okrem jednoduchého zapínania a vypínania upravovať rozlíšenie, rýchlosť snímania, svetelnosť a podobne. Vďaka tejto aplikácii slúži telefón aj ako náhľadová obrazovka, takže presne viete, kam kamera práve mieri.

Príslušenstvo na každú príležitosť

Kamery GoPro sú vďaka širokému zornému poľu ako stvorené na pripnutie na hlavový popruh alebo držiak na helme, čo je skvelý spôsob získania originálnych záberov z "pohľadu prvej osoby". Pripnúť ich však môžete napríklad na hrudný popruh, teleskopickú "selfie" tyč, kapotu automobilu, psí postroj, nohu či zápästie, alebo kormidlo bicykla/motocykla. Na všetky tieto účely vyrába GoPro celý rad príslušenstva. Vhodnou pomôckou môže byť penový plavák, ktorý zabráni potopeniu kamery uzavretej vo vodotesnom puzdre.

Vytlačiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií