PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-cashback-tv-2024-nahled.jpg

Samsung cashback: Získajte späť až 4 000 EUR za nákup televízora s veľkou uhlopriečkou

Práve teraz získate za nákup televízora Samsung s veľkou uhlopriečkou časť peňazí späť. Ktoré modely to sú a aký veľký cashback dostanete? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-one-x-logo.jpg

Xbox One X, najvýkonnejšia herná konzola v predaji

Microsoft na trh uviedol najvýkonnejšiu hernú konzolu vôbec. Zvládne 4K rozlíšenie, a to dokonca pri 60 FPS. Ako sa jej  bude dariť v porovnaní s PS4 Pro? Poznáme finálne špecifikácie, cenu aj obsah balenia. Pozrite sa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rollei_Actioncam_430_nahled.jpg

Rollei ActionCam 430 WiFi je dostupná akčná kamera s plynulým 4K videom

Kamera ActionCam 430 WiFi je doposiaľ najvybavenejším modelom značky Rollei a pýši sa podobnými parametrami ako GoPro HERO5 Black, avšak za podstatne nižšiu cenu. Nahráva napríklad 4K video pri 30 snímkach za sekundu, vie toho však oveľa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Samsung_cashback-Small.jpg

Samsung vám pridá až 1100 € na väčší televízor

Ak práve premýšľate nad nákupom moderného televízora a neviete, ktorý model z našej širokej ponuky si vybrať? Poradíme vám – vyberte si Samsung. Tohtoročný modelový rad ponúka doposiaľ netušené zážitky. Teraz navyše s bonusom až 1100 € pri nákupe do 31. augusta 2016! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GoPro.jpg

GoPro Hero4 – verný spoločník pre extrémne situácie

GoPro Hero4 je akčná kamera, ktorá sa ako ryba vo vode cíti počas plávania, horolezectva alebo napríklad cyklistiky – tzn. všade tam, kde by bežná kamera či fotoaparát pôsobili ťažkopádne a hrozilo by ich poškodenie. Ak sa o tomto zástupcovi rodiny GoPro chcete dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom (1)_50.jpg

Alza Little Monster – herná beštia v kompaktnom šasi

Značkové herné počítače Alza sú dobre známe pre svoj vynikajúci pomer ceny a výkonu. Význačným zástupcom je rad Little Monster, ktorý zaujme aj svojím elegantným vyhotovením. Ak si o týchto diabloch, ktorí si poradia aj s virtuálnou realitou, chcete prečítať viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Panasonic-DX900-banner-small.jpg

Panasonic DX900 - TV so špičkovým obrazom

V našom showroome v Holešoviciach môžete vidieť jeden z obrazovo najlepších a najvyspelejších LED televízorov na svetovom trhu. Nový Panasonic DX900 je prvým modelom LED LCD televízora na svete, ktorý splnil požiadavky združenia UHD Alliance na zaradenie do najvyššej kategórie kvality Ultra HD Premium. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small_19.jpg

Revolúcia - outdoorové kamery teraz dostupné pre každého, kvalitná kamera stojí aj menej než 3000 Kč

Cenové zemetrasenie zmieta v tejto dobe trhom akčných kamier. Zachytiť a podeliť sa o svoje outdoorové zážitky vo vysokej obrazovej a zvukovej kvalite už zďaleka nie je len výsadou drahších modelov. Skúste značku LAMAX a budete príjemne šokovaní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann1-small_4.jpg

Fenomén menom akčné kamery

Poslednou dobou neustále rastie záujem o akčné kamery (ActionCam) a túžba športovcov každého veku podeliť sa o nejaký ten bláznivý kúsok a zážitok natočený v superkvalite a vo vysokom rozlíšení. A na otázku, ktorú kameru si vybrať na splnenie tohto sna a neminúť veľa peňazí, je ľahká odpoveď, ktorá znie Rollei Actioncam 420. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic_small_1.jpg

Zážitok ako v kine - Panasonic TX-65CZ950E

Panasonic s novou generáciou OLED panelov pokračuje v dlhoročnej tradícii poskytnúť používateľom ten najlepší obraz, ktorý technológie umožňujú. A každý rok do mozaiky pribudnú ďalšie kamienky, z ktorých Panasonic zostavuje ten najdokonalejší obraz. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_7.JPG

Spojenie televízorov BRAVIA s platformou Android TV

Vitajte v novej dimenzii televíznej zábavy, ktorá ponúka nielen perfektný obraz a nádherný dizajn, ale perfektné spojenie s najrozšírenejšou mobilnou platformou Android. Svoje obľúbené funkcie smrtfónu či tabletu budete teraz pohodlne prevádzkovať na televízore Sony BRAVIA. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií