AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rollei-actioncam-uvod.jpg

Rollei ActionCam 372 je mimoriadne lacná akčná kamera

Rollei ActionCam patrí medzi najdostupnejšie outdoorové kamery na trhu. Zvláda záznam vo Full HD rozlíšení, je možné ju ovládať smartfónom a disponuje bohatou výbavou vrátane vodotesného puzdra do 40 metrov. Nie je ale nízka cena na úkor funkčnosti a odolnosti tejto lacnej akčnej kamery? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GoPro-karma-nahled.jpg

S GoPro Karma nahráte profi video vo vzduchu, na zemi aj pod vodou

Takmer až revolučný dron GoPro Karma priniesol svieži vietor do kategórie kvadrokoptér. S pripevnenou kamerou nasníma úchvatné videá, zmestí sa pritom do malého batohu. Letí rýchlosťou až 15 m/s a ovládať ho môžete až na vzdialenosť 3 kilometrov. A dokážu ho pilotovať aj začiatočníci, pričom celkom určite však uspokojí aj profesionálov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rollei_Actioncam_430_nahled.jpg

Rollei ActionCam 430 WiFi je dostupná akčná kamera s plynulým 4K videom

Kamera ActionCam 430 WiFi je doposiaľ najvybavenejším modelom značky Rollei a pýši sa podobnými parametrami ako GoPro HERO5 Black, avšak za podstatne nižšiu cenu. Nahráva napríklad 4K video pri 30 snímkach za sekundu, vie toho však oveľa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/easypix-aquapix-w1024-splash-zluty-10014-_ies986525.jpg

Zachyťte svoje akčné zážitky s outdoorovými kamerami a fotoaparátmi

So stúpajúcou obľubou akčných športov rastie aj záujem o odolné kompaktné fotoaparáty a kamery, ktoré vás ani v extrémnych situáciách nenechajú v nepríjemnej situácii a ktoré vám umožnia zdieľať vaše nevšedné zážitky s rodinou a priateľmi. V našom dnešnom článku sa dozviete všetko potrebné na to, aby ste sa zorientovali v súčasnej ponuke a siahli po tom správnom riešení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GoPro.jpg

GoPro Hero4 – verný spoločník pre extrémne situácie

GoPro Hero4 je akčná kamera, ktorá sa ako ryba vo vode cíti počas plávania, horolezectva alebo napríklad cyklistiky – tzn. všade tam, kde by bežná kamera či fotoaparát pôsobili ťažkopádne a hrozilo by ich poškodenie. Ak sa o tomto zástupcovi rodiny GoPro chcete dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Sony_HDR-AS50B_odolnost_banner.jpg

Sony Action Cam HDR-AS50B – všestranná outdoorová kamera za skvelú cenu

Sony Action Cam HDR-AS50B, to je nová akčná kamera, ktorá nahráva videá až vo Full HD rozlíšení, ponúka množstvo praktických funkcií, umožňuje tvoriť časozberné snímky v 4K, naživo streamovať prostredníctvom služby Ustream a veľa ďalšieho. Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small_19.jpg

Revolúcia - outdoorové kamery teraz dostupné pre každého, kvalitná kamera stojí aj menej než 3000 Kč

Cenové zemetrasenie zmieta v tejto dobe trhom akčných kamier. Zachytiť a podeliť sa o svoje outdoorové zážitky vo vysokej obrazovej a zvukovej kvalite už zďaleka nie je len výsadou drahších modelov. Skúste značku LAMAX a budete príjemne šokovaní. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií