Articles in the category Nintendo Switch Games

Catalogue
Hot Wheels Unleashed: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Hot Wheels Unleashed: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

V každej detskej izbe sa snáď aspoň raz preháňali autíčka, ktorým v našich končinách hovoríme „angličáky“. Ich celosvetovú obľubu využil tvorca hračiek Mattel so svojou značkou Hot Wheels, ktorá sa ešte navyše môže pochváliť šialenými dráhami, po ktorých sa vozidlá s roztodivnými karosériami preháňajú zbesilou rýchlosťou. Teraz Hot Wheels prenikajú aj do herného sveta vďaka titulu Unleashed. Čo všetko o ňom vieme? Read more
Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Nedostihnuteľný vrah zakončil príbeh voľnej trilógie World of Assassination 20. januára 2021. Ako sa mu darilo v našej recenzii, čo na neho hovorili kritici vo svete, a aký dodatočný obsah sa pre túto akčnú adventúru pripravuje, si prečítate v našom špeciáli, ktorý vám ponúkne súhrn všetkého, čo o tomto diele vieme. Read more
Monster Hunter Rise: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Monster Hunter Rise: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Séria Monster Hunter od štúdia Capcom možno v našich nivách a hájoch nepatrí medzi tie úplne najhranejšie, v posledných rokoch ale jej obľúbenosť u tuzemských hráčov utešene rastie. Tento rast by mohol ešte podporiť jej šiesty diel Monster Hunter Rise, ktorý opäť potvrdil kvality celej série. Ak teda náhodou premýšľate o kariére profesionálneho lovca monštier, pokračujte v čítaní, v našom špeciále sa o Monster Hunter Rise dozviete všetko potrebné.

Read more
Monster Hunter Rise (RECENZIA) – Monštrá vtrhli na Nintendo Switch

Monster Hunter Rise (RECENZIA) – Monštrá vtrhli na Nintendo Switch

Séria Monster Hunter od spoločnosti Capcom, kde sa odvážni lovci vydávajú na skoliť nebezpečné monštrá, sa vracia v poradí už šiestom plnohodnotnom pokračovaní. To trochu netradične vychádza ako Nintendo Switch exkluzivita. Dočkáme sa u zabehnutej série ešte nejakých ďalších prekvapení, alebo už sa na loveckých zbraniach prejavila únava materiálu? Všetko podstatné o Monster Hunter Rise sa dozviete v našej recenzii. Read more
Curse of the Dead Gods (RECENZIA) – Za prekliatím do tajomného chrámu

Curse of the Dead Gods (RECENZIA) – Za prekliatím do tajomného chrámu

Curse of the Dead Gods je zástupca žánru rogue-like vývojárskeho štúdia Passtech Games. Tí vo svojom titule stavili hlavne na návykovú a veľmi zábavnú hrateľnosť, zatiaľ čo vypustili príbehové pozadie. Tento (pre niekoho) nedostatok, ale skvele vyvážili nevšednými mechanikami, vďaka ktorým si hru dokážete užiť aj tak. Ako sa Curse of the Dead Gods hrá a prečo by ste mu mali dať šancu, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Read more
Diablo 2: Resurrected: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Diablo 2: Resurrected: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Diablo 2 nepatrí iba medzi legendy žánru akčných RPG, ale tiež do zlatého fondu všetkých počítačových hier. Pre mnohých ide o jeden z najhranejších titulov pred dvadsiatimi rokmi, zatiaľ čo niektorí o ňom počuli len z rozprávania, keď začali hrať tretí diel tejto značky. V súčasnosti je štvrtý výlet do sveta Sanctuary v nedohľadne, a preto sa ponúka možnosť vzkriesiť herný klenot. Čo všetko vieme o Diablo 2: Resurrected chystanom na tento rok, sa dočítate v našom článku.

Read more
Super Mario 3D World + Bowser

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (RECENZIA) – Stará klasika s novým rozšírením

Časté recyklovanie úspešných hier Nintendu prechádza najmä vďaka tomu, že vždy pridá niečo navyše. V prípade Super Mario 3D World ale nejde o rýchlejší pohyb postáv, vylepšenú grafiku alebo snáď slušivý steelbook (aj keď aj to sa samozrejme počíta), ale úplne novú hru Bowser's Fury. Super Mario 3D World + Bowser's Fury prináša starú osvedčenú klasiku v lepšej grafike a nové dobrodružstvo, ktoré sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Ako sa tento komplet na Nintendo Switch podaril, zistíte v našej recenzii. Read more
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (RECENZIA) – Návrat do minulosti s pedálom na podlahe

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (RECENZIA) – Návrat do minulosti s pedálom na podlahe

Prostredníctvom Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ožíva jeden z najúspešnejších titulov v hernej sérii Need for Speed pod taktovkou Criterion Games. Britské štúdio si na pomoc navyše opäť privolalo vývojárov zo Stellar Entertainment a po vydarenej prerábke pretekárskej divočiny Burnout Paradise si vzali na paškál cenami ovenčené Need for Speed: Hot Pursuit. Na to, či titul nestratil na kvalite a relevantnosti aj po dekáde od svojho vydania a ako sa v jeho prípade prejavil prívlastok „remaster“, sme sa pozreli v našej recenzii.

Read more
Hitman 3 (RECENZIA) – Spanilá jazda agenta 47

Hitman 3 (RECENZIA) – Spanilá jazda agenta 47

Séria Hitman je tu s nami už viac ako dvadsať rokov, počas ktorých sa plešatý agent 47 mal možnosť vydať na nejedno dobrodružstvo. Niektoré jeho výpravy boli po stránke ohlasov úspešné, zatiaľ čo iné si až tak dobre neviedli, čo nakoniec viedlo k snahe reštartovať celú značku, vďaka čomu vznikla trilógia Hitman, ktorej posledný diel sme si mohli v minulých dňoch zahrať. Ako sa darí hre Hitman 3 v porovnaní s Hitman 2 a či disponuje nejakými nečakanými tromfmi, vám povie naša recenzia.

Read more
Persona 5 Strikers (DOJMY Z HRANIA) – Phantom Thieves sú späť v akcii

Persona 5 Strikers (DOJMY Z HRANIA) – Phantom Thieves sú späť v akcii

Persona 5 zaznamenala vo svete obrovský úspech. Obsahovala ťahový systém typický na mnohé JRPG, dodala chytľavý príbeh, skvelé postavy, do ktorých ste sa chtiac nechtiac zamilovali a zanechala svoj odtlačok, ktorý sa neskôr snažili napodobniť aj iné hry. Strikers (v Japonsku známe pod menom Scramble) je fascinujúci z dvoch dôvodov – funguje ako sequel k pôvodnej Person 5 a zároveň ide aj o spinoff. My sme dostali možnosť stráviť s Persona 5 Strikers čas a prejsť si celý prvý dungeon a podeliť sa s vami o naše prvé dojmy.

Read more
Google Stadia: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Google Stadia: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Google vstúpil so svojou streamovacou službou Stadia na trh už koncom roka 2019, na Slovensku a v Českej republike je však Stadia dostupná až od decembra minulého roka. Ako hranie hier bez nutnosti vlastniť výkonný herný počítač alebo konzolu funguje, čo všetko na hranie prostredníctvom Google Stadia potrebujete, aké hry ponúka a koľko vás to bude stáť, sa dozviete v tomto článku. Read more
Fortnite: Battle Royale (RECENZIA) – Ako sa podarila PS5 verzia?

Fortnite: Battle Royale (RECENZIA) – Ako sa podarila PS5 verzia?

Možno premýšľate, prečo práve vidíte recenziu na hru, ktorá uzrela svetlo našich diskov už pred dlhými tromi rokmi. To je síce pravda, Fortnite: Battle Royale však stále patrí medzi najhranejšie tituly sveta a jeho popularita stúpa, pomerne nedávno navyše odštartovala v poradí už piata sezóna druhej kapitoly, nehovoriac o tom, že Fortnite sa stal jedným z launch titulov novej generácie konzol, na ktorej vyšiel vo vylepšenej verzii. Poďme sa teda pozrieť, ako sa vlastne next-gen Fortnite podaril.

Read more
Nové hry – rok 2019

Nové hry – rok 2019

Koniec roka 2019 sa pomaly blíži, no ešte predtým, než zjeme všetky kaprie kosti a záverom bombastickej silvestrovskej noci zo zmrznutej zeme zoberieme posledný odtrhnutý, nie však rybí prstík, je potrebné si predstaviť decembrové herné menu. V našom pravidelnom seriáli, veľmi inovatívne pomenovanom, Nové hry vám ako obvykle ukážeme, ktoré herné tituly sa budú v nasledujúcich dňoch a týždňoch biť o pozornosť vašu aj tej vašej drahej polovičky – teda peňaženky. Poďme na to! Read more
Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Od vydania The Legend of Zelda: Breath of the Wild, podľa mnohých jednej z najlepších hier posledných rokov, ubehlo už niekoľko rokov, a hoci priame pokračovanie už je oficiálne vo vývoji, hneď tak sa ho zrejme nedočkáme. Fanúšikovia série si však môžu skrátiť čakanie aspoň odbočkou Hyrule Warriors: Age of Calamity, ktorej vydanie je zatienené novembrovým štartom PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Naša recenzia vám prezradí, prečo by ste však hru nemali minúť.

Read more
FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

Športové hry v roku 2020 schytávajú od hráčov a novinárov vlnu kritiky, pretože väčšina z nich išla v stopách malých inovácií za cenu plnohodnotnej hry. Výnimku tvoril eFootball PES 2021 Update, ktorý za nižšiu cenu priniesol aktualizáciu súpisiek a niekoľko vychytávok, ale gigant EA sa rozhodol vydať ďalší diel, teda FIFA 21. Lenže tvorcovia sa nijako zvlášť nepredviedli, a tak nádej na zlepšenie stavu zostáva iba v sľubovanom upgrade pre next-gen konzoly, z ktorého by sme sa podľa predstáv autorov mali posadiť na zadok. Podarilo sa?

Read more
Empire of Sin (RECENZIA) – Napínavá bitka o Chicago

Empire of Sin (RECENZIA) – Napínavá bitka o Chicago

Niektorých herných tvorcov má človek neodmysliteľne spojených so značkami, ktorým umožnili vzniknúť, čo im následne nedáva veľa priestoru na to, aby skúsili iný žáner. John Romero je postavou, ktorá definovala prvé krôčiky riadnych FPS hier. Možno práve preto by len málokto povedal, že práve on sa pustí do vývoja ťahovky. Na staré kolená sa do toho však predsa len dal, vďaka čomu tu máme gangsterskú stratégiu Empire of Sin, o ktorej vám povie viac naša recenzia.

Read more
Just Dance 2021 (RECENZIA) – Tancovanie vo veľkom štýle?

Just Dance 2021 (RECENZIA) – Tancovanie vo veľkom štýle?

Súčasná doba plesaniu úplne nepraje, takže si človek s priateľmi v nočnom klube len tak nezatancuje, čo sa však hráčov úplne netýka, pretože pre nich sú tu ešte virtuálne tanečné parkety ďalšieho dielu obľúbenej párty série Just Dance. Čo presne môžete od Just Dance 2021 čakať a ako je na tom v porovnaní s niektorými svojimi predchodcami z minulých rokov, vám povieme v našej recenzii.

Read more
PGA Tour 2K21 (RECENZIA) – Návrat na green

PGA Tour 2K21 (RECENZIA) – Návrat na green

Golf patrí k športom, ktoré si môže užiť takmer každý. Vezmete do ruky palicu a pokúšate sa odpáliť loptičku daným smerom. Jednoduchá, upokojujúca a zároveň vysoko motivujúca aktivita sa dostáva čoraz viac do hľadáčika širšej populácie, takže si zaslúži tiež svoju digitálnu podobu. Počítačoví hráči predtým mohli okúsiť sériu Tiger Woods PGA Tour od EA či The Golf Club od HB Studios, ktoré sa teraz postaralo o vytvorenie PGA Tour 2K21 pod krídlami spoločnosti 2K. Prospela štúdiu zmena?

Read more
Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Spoločnosť Nintendo včera pomerne nečakane oznámila novú Nintendo Switch exkluzivitu z univerza Legend of Zelda. Nejde však o priame pokračovanie, ale o najnovší diel spin-off série hack & slash Hyrule Warriors, ktoré by malo dejovo predchádzať práve poslednej Zelde (Breath of the Wild). Na čo všetko sa v Hyrule Warriors: Age of Calamity môžeme tešiť, sa dozviete v našom článku. Read more
Maid of Sker (RECENZIA) – Tajomný hotel otvára svoje brány

Maid of Sker (RECENZIA) – Tajomný hotel otvára svoje brány

V oblasti survival hororu nie je Wales Interactive nováčikom. Anglické štúdio do vôd žánru vstúpilo v roku 2017, kedy predstavilo titul Don‘t Knock Twice. Ten bol kompatibilný s okuliarmi pre virtuálnu realitu a v úlohe matky sa v ňom hráč pokúšal o záchranu dcéry. V Maid of Sker, najnovšom výtvore Wales Interactive, sa ocitneme v koži mladého muža vydávajúceho sa do hotela Sker, ktorý ovládli temné sily a uväznili jeho priateľku. To, či sa mu ju podarí vytrhnúť zo spárov vraždiaceho kultu, sa v našej recenzii nedozviete, ak ale chcete vedieť, či nás hra zaujala a stojí aj za váš čas, čítajte ďalej.

Read more
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info