Articles in the category PS5 RPGs

Catalogue
Black Myth: Wu Kong – opičí kráľ s Dark Souls koreňmi (OZNÁMENIE)

Black Myth: Wu Kong – opičí kráľ s Dark Souls koreňmi (OZNÁMENIE)

Kde sa vzal, tu sa vzal, opičí kráľ k nám zavítal. Ale vážne – Black Myth: Wu Kong od indie vývojárov Game Science Studio sa vylúpol z ničoho nič a, popravde povedané, nám svojím 13-minútovým gameplay videom tak trochu vyrazil dych. Toto akčné RPG/adventúra vám na prvý pohľad pripomenie sériu Dark Souls, alebo posledný hit od štúdia FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice a pravdepodobne vás zaujme svojim úhľadným vizuálom. Čo teda možno od Black Myth: Wu Kong očakávať?

Read more
Diablo 4 (NOVINKA) ukazuje kooperatívny boss fight!

Diablo 4 (NOVINKA) ukazuje kooperatívny boss fight!

Stále okolo toho Diabla 4 veľa nevieme, pomaly sa ale stáva všeobecne známym faktom, že sa toto očakávané akčné RPG bude v mnohých ohľadoch blížiť nejednému MMO. Najnovšia ukážka potom napovedá, ako by mal vyzerať jeden z plánovaných onlinových eventov v plnej hre. Viac v našej novinke.

Read more
Bloodborne 2 (ŠPEKULÁCIE) – bude, alebo nebude?

Bloodborne 2 (ŠPEKULÁCIE) – bude, alebo nebude?

Od vydania hororovej PS4 exkluzivity Bloodborne štúdia FromSoftware už uplynulo niekoľko rokov, fanúšikovia na oznámenie druhého dielu ale stále márne čakajú. Poslednou dobou sa však vďaka easter eggom schovaným v PS VR titule Déraciné objavujú špekulácie o pripravovanom 2. diele. Je na týchto teóriách niečo pravdy, alebo ide o obyčajné fantázie?

Read more
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info