MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: ANTARES Eleonora Grey

Catalogue
ANTARES Eleonora Grey - Office Chair

Questions and answers: ANTARES Eleonora Grey

This page contains frequently asked questions about ANTARES Eleonora Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ANTARES Eleonora Grey. They will be answered by our specialists.

Dobry den, aky je cely nazov? ANTARES NEXT PDH ALU? Ma aj hojdaci mechanizmus?

Dobry den. Rad by som si spolu s touto stolickou kupil pogumovane kolieska, kedze v zakladnej vybave nie su. Viete mi prosim odporucit, ktore si mam vybrat, aby boli vhodne na plavajucu podlahu a zaroven pasovali k tejto stolicke? Dakujem.

Dobry den, chcem sa spytat na rozmery danej stolicky, konkretne ma zaujima sirka stolocky aj s opierkami na ruky. Pripadne je mozne opierky ruk demontovat tak aby nezaberali ziadne miesto do sirky? Dakujem

Zdravím, chcem sa opýtať na čo sa vzťahuje záruka na tejto stoličke.

dobry den, prosim vas viete mi prosim preverit rozmery krabice v akej je stolicka balena? vopred dakujem

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je možné na tejto stoličke nastaviť výšku operadla. V popise na alze je uvedené že áno, ale stránka výrobcu o tom nič nepíše a z konštrukcie stoličky to nie je jasné. Ďakujem

Dobry den, stolicku som objednala prostrednictvom Alzy, prisla, ale na jedno neviem prist.V opise stolicky piset, ze ma výškovo nastaviteľnu bedrovu výstuhu, ale mne to vobec nejde zmenit.Vyzera to na fixne dane.Uvitam nejake info :)...dakujem.Inak max spokojnost, kvalita materialov vsetko top.

Chtělo by to udělat video na tuhle židli.

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info