AD 1. týden květen Motorola EDGE 50

Questions and answers: Denver WCS-5020

Catalogue
Denver WCS-5020 - Camera Trap

Questions and answers: Denver WCS-5020

This page contains frequently asked questions about Denver WCS-5020. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Denver WCS-5020. They will be answered by our specialists.

je nočný prisvit je viditeľny

Dobrý den Kamera mi nechce brát žádnou kartu a to jsem zkoušel i novou a i funkční s foťáku a stále píše karta error můžete mi prosím poradit co s tím?

Zdravim. Nastavil som si vo fotopasci heslo. Vsetko bolo v poriadku, az kym som raz nemal slabe baterky a fotopascu mi vyplo. Na dalsie zapnutie odomna nepytalo heslo, co mi bolo divne pretoze doteraz vzdy pytalo. Tak som ho znova nastavil ( take iste ako predtym ) a fotopascu vypol. Ked ju chcem teraz zapnut, pyta to heslo, ale pise mi ze error. Ako to viem prosim vas resetovat ?

Dobrý den, jakou maximální kapacitu SD karty lze použít u tohoto modelu. U jiného modelu je uvedeno "Můžete dokoupit až 32 GB" Znamená to, že do fotopasti nemohu vložit vyšší kapacitu. Mám Micro SD 256GB a fotopast píše chyba karty. Kartu jsem i formátoval.. Děkuji.

Zdravim, potreboval by som poradit. Zaznamenane fotky si priamo vo fotopasci pozriet mozem, no ked dam kartu do pc, tak tam nic nie je, tak isto aj ked pripojim pascu kablom k pc, ziadne fotky sa nezobrazia. Toto teda naozaj nechapem.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto fotopast. bohužel mi k ní nebyl přiložen český návod. je možné jej dodatečně doručit?

Zdravím chcu se zeptat jestli můžu zapojit do fotopasti externí baterii

Dobrý deň Mám trošku starosti s nastavenim. V navode sa píše, že mám dať najprv prepínač najprv na polohu "test" v strede, kde si môžem nastaviť technické parametre a potom prepnúť do polohy "on". Vtedy sa mi vždy začne odpočívať 15 sekundový interval, v ktorom kamera požaduje ešte nastavenie nejakého módu. Neviem ako mám ďalej postupovať a kamera proste nenahráva. Akurát mňa, ako sa babrem s testovacím režimom. Po prepnuti do polohy on, ako je odporúčané, sa len spustí 15 sekúnd, počas ktorých chce set mode a už ďalej nič. Nahrávala, nejde.

Dobrý den mám návod jen v angličtině .Je možné sehnat někde návod v češtině?

Dobrý den.při každém pohybu jse na Fotopasti rosviti dvě cervena světla. De to nějak vypnout?dekuji

123
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info