MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: FiiO K5 PRO

Catalogue
FiiO K5 PRO - Headphone Amp

Questions and answers: FiiO K5 PRO

This page contains frequently asked questions about FiiO K5 PRO. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about FiiO K5 PRO. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, utiahne to 250 Ohm slúchadlá? Konkrétne Beyerdynamic DT 990. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, mam sluchátka Sennheiser HD 800, hodí se k nim tento DAC.

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať. Mám Beyerdynamic 770 PRO (80 Ohm) slúchadla. Je vhodný tento zosilňovač alebo mi stačí aj Fiio E10K-TC? Ak som správne pochopil E10K-TC podporuje slúchadla od 16 až po 150 ohm moje sú 80 ohm čiže môže byť. A ten K5 pro podporuje do koľko ohm slúchadla? Ešte jedna otázka na záver mam hifi a to tak že RCA 2x samec vo veži napojený a na druhom konci pre slúchadla alebo do pc. To znamená že môžem prepojiť zvuk z pc do reproduktorov od hifi. Mohol by som zapojiť tu koncovku jack priamo do zosilňovača? aby išiel zvuk priamo do repro?

Dobrý deň, ak použijem USB IN na prepojenie k počítaču a na prepojenie tohto zariadenia s reproduktormi použijem optický kábel do OPTICAL IN bude to fungovať?

Dobrý deň, môžem použiť tento DAC/AMP FiiO K5 PRO a EDIFIER S3000 PRO? Keďže sú reproduktory aktívne tak sa obávam či ďalší AMP nemôže poškodiť reproduktory. Ak to nastavím na tejto krabičke na minimum z troch možností výkonu tak to bude vpohode? Bude to možné prepojiť optickým káblom?

dokaze to potiahnut AKG K 712 PRO? alebo musim pokuknut este po niecom vykonnejsiom?

model m3pro -vystup Usb audio- dá sa použiť aj ako digitálny výstup pre pripojenie externého zosilňovača s Usb vstupom napr K5 Pro

P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info