AD 1. týden květen P&G boost

Questions and answers: Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey - Mobile Phone

Questions and answers: Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

This page contains frequently asked questions about Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey. They will be answered by our specialists.

Zdravím, reklamoval som u vás telefón a začal vykazovať rovnakú chybu. Problém je v tom, že pani ktorá mi reklamáciu dávala mi hovorila: záruka 2 roky a na baterku pol roka (6) mesiacov. Ubehlo 7 mesiacov a zrazu by som mal platiť nejaký manipulačný poplatok? Veď ja neviem či je chyba v baterke alebo v telefóne. Dávam reklamovať celý telefón tak by ste mi to mali zobrať nie? Navyše boli obchody zatvorené tak sa záruka automaticky má predĺžiť nie? To že ste boli otvorený a platili si pokutu mňa nemusí zaujímať. Takže ak dávam reklamovať telefón musím platiť aj keď je v záruke? Veď ak by bola chyba v baterke tak ju nemusíte vymienať, ja nemusím platiť poplatok a vybavené. Ak je chyba inde tak mi na to platí záruka.

MÁM LENOVO VIBE K5 NOTE, KTERÝ JIŽ NENABÍZÍTE, ALE MŮŽETE MI K NĚMU ŘÍCT - MÁ FUNKCI "NFC" ?

Keď je zanoveny není poškriabaný displej?

Ide dat do toho mobilu micro sim karta ? dakujem

Dobrý deň, na stránke som nenašiel, koľko jadier má procesor. Fon by mal byť VR ready (je?) tzn. že min. 4 asi má... (má?). Vďaka

Dá sa v nastaveniach vypnúť zvuk spúšte fotoaparátu? Za odpoveď ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa spýtať čo to znamená že mobil je zanovený

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či ten slot na druhú sim kartu je samostatný, alebo sa jedná o hybridný slot pre spoločné zdieľanie sim karty/pamäťovej karty?

Dobry deň, chcela by som sa opýtať, čo všetko obsahuje v balení tento mobil?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, tento mobil naozaj nieje zanovny ani rozbaleny? Koli tejto cene som si niesom istá. A fotoaparát predný ma 5 alebo 8? Je to presne tá istá verzia ako zlatý?

12
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info