AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: LG SN8Y

Catalogue
LG SN8Y - Sound Bar

Questions and answers: LG SN8Y

This page contains frequently asked questions about LG SN8Y. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about LG SN8Y. They will be answered by our specialists.

Dobrý den mám dotaz Co je součástí baleníLG SN8Y Děkuji Černý

dobrý deň, po pár mesiacoch používania sa mi začal vyskytovať problém. pri prehrávaní hudby z PC cez BT sa soundbar samovoľne vypína, najprv po polhodine, po opätovnom zapnutí sa interval vypnutia skracuje. auto off mám vypnuté, update FW asi tiež neprebehol, aspoň žiadne zo zariadení odo mňa nič nepýtalo. pri používaní s TV prepojený HDMI káblom všetko v poriadku. z LG mi odporučili odpojiť ho do napájania aspoň na 5 minút a opätovne spárovať s PC, to ale nepomohlo. skúšal som aj reset cez LG app a všetko iné čo ma napadlo, ale žiadna zmena. nejaká rada prosím vás?

Dobrý den, také by mě zajímalo, kdy a jestli vůbec bude tento soundbar dostupný. Loňský model SL8Y už je všude vyprodán a nástupce pořád nikde dostupný není. Děkuji

Dobrý den, dá se tento soundbar zachytit na zeď? Popř. je tu možnost filtrování takové možnosti? Děkuji

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info