AD elektro Star Wars

Questions and answers: Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM)

Catalogue
Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM) - Operating System

Questions and answers: Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM)

This page contains frequently asked questions about Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM). If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM). They will be answered by our specialists.

Zdravim, kupil som si elektronicku licenciu windows z alza.sk, potrebujem to preinštalovať, ako mam postupovať e-mail s licenciou mám, ale keď kliknem vyhodí ma na alza.cz a tam odomňa žiadá prihlásenie, kde mi vypíše že nie som pre cz verziu zaregistrovaný, tzn. link s licenciou je bezpredmetný ako máma postupovať? Ďakujem

Dobrý. Keď som si do zostavy kúpil w10 tak mi ho nainštalujete ?

Pěkný den, potřebujeme 32b verzi Windows kvůli staršímu softwaru. Nabízí tato licence možnost instalovat i 32b verzi Windows, nebo je již podporováno pouze 64b? Děkuji.

Je to na USB?

Dobrý deň, Mám novú PC zostavu, nainštaloval som tam Win10, ktorý som našiel doma, ale nedá sa aktivovať, a ešte ani grafická karta sa neukazuje vo správcovi zariadení a ani nejde nainštalovať driver na Nvidiu. U tohto windowsu píšete čosi že k nemu musím mat vybrané komponenty, ak som to dobre pochopil... -Nemohol by som proste kúpiť len ten Windows? Keď zostavu už mám. -Dobre som pochopil že OEM je určené pre mnou postavený počítač? Nebola by lepšia Plná verzia? -Mohol by aktivovaný Windows vyriešiť problémy s tou grafikou a driverom?

Dobry den. Ked si kupim zariadenie s operacnym systemom, dostanem ho na CD, DVD alebo bude uz nainstalovany v zariadeni bez CD, DVD? V pripadene, ak si chcem naformatovat zariadenie podla svojich predstav.

Dobry den, ked je tato verzia SK, znamena, ze si k nej nemozem z internetu stiahnut a nainstalovat anglictinu ?

Dobrý deň. Nemám skúsenosť s inštaláciou OEM windowsu. Ako to funguje? Kúpim komponenty poskladám PC. Nainštalujem kúpený WIN 10 OEM pri inštalácii zadám licenčné číslo. Keďže je neprenosné, znamená to, že systém si zapamätá komponenty. Alebo je tam potrebné spraviť nejaké kroky? Keď budem chceť preinštalovať systém na tom istom pc pôjde to s stým istým licenčným číslom? Ďakujem.

Da sa pouzit product key viac krat?

Dobry deň aku ma windows 10 veľkosť v GB??

12
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info