AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: MIDEA MDRF648FGF22

Catalogue
MIDEA MDRF648FGF22 - American Refrigerator

Questions and answers: MIDEA MDRF648FGF22

This page contains frequently asked questions about MIDEA MDRF648FGF22. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about MIDEA MDRF648FGF22. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať akú šírku má chladnička v prípade otvorených dvierok resp. či sa jej šírka týmto nemení. Mám priestor pre ňu 90cm široký budem môcť pohodlne otvoriť všetky dvierka ? Ďakujem pekne za odpoveď.

Dobrý den,je skutečně MIDEA MDRF648FGF22 v provedení exkluzivní černé sklo?Na fotografii to tak nevypadá.Dekuji

Dobry den, prosim obe lednice MIDEA MDRF648FGF22 i MIDEA MDRF648FGF28 jsou oznacene jako cerne. Cim se prosim lisi? Je nejaka z nich matna a leskla? Je mozne nekde tuto lednicku videt? Jednu z nich? Dekuji

Dobrý deň, chcem sa opýtať na prázdninový režim tejto americkej chladničky - mraznička je automaticky funkčná a chladí a chladnička je v stave OFF? - aká je tam udržiavaná teplota v chladničke počas prázdninového režimu? Lebo ak potom dobre chápem, že chladnička je v stave OFF, tak tam asi chladiť nebude a môžu sa potom nechať dvierka na chladničke zatvorené? či je tam udržiavaná nejaká teplota a teda dvierka sú zatvorené.....? Ďakujem za vysvetlenie.

P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info