AD elektro Star Wars

Questions and answers: Razer Manowar

Catalogue
Razer Manowar - Gaming Headphones

Questions and answers: Razer Manowar

This page contains frequently asked questions about Razer Manowar. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Razer Manowar. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, je možnost propojit tento headset s playstation 4 i bez kabelu nebo jen s kabelem ? A proč tu máte 2 edice tohoto headsetu a ta jedna stojí 4999 Kč a ta druhá okolo 3699 Kč ?

Su tieto sluchatka z roku 2016 alebo 2017 pretoze tie z roku 2017 su viac vystuzenejsie a nepraska drziak na hlavu?

Hezký Den, je možné sluchátka využívat bez té dokovací stanice? Respektive vložit ten USB transreceiver do USB na PC? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vnitřní velikost náušníků. Děkuji za odpověď

Dobry den chci se té tat daji se sluchatka pripojit k telefonu bezdratove? I dratove dekuji

dobrý deň, chcem sa spýtať na dostupnosť, od predvianočného časi svietilo že prepokladaný termín naskladnenia je 3.1, dnes naskočilo 14 dní na objednávku... Je to reálny termín? Resp. viete nejako zaručiť že budú k dispozícii? Objednať totiž slúchadlá za 170 €, zaplatiť a potom čakať viac ako mesiac (minimálne) sa mi zdá dosť veľa. Ďakujem za info

Mám dotaz,má to výměnné baterie?

Fungovali by tieto sluchadla s redukciov usb c na usb do toho by som pripojil usb z headsetu (proste aby fungovali na bluetooth)?

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli po připojení k playstationu 4 bude fungovat i mikrofon ? Děkuji předem za odpověď.

Dobrí deň, dnes som si objednal tieto slúchadlá a prečítal som si recenzie kde veľa ľudí píše že horná časť slúchadiel je veľmi krehká a stáva sa že sa zlomí, tak sa chcem spýtať či je takto poškodený tovar možno reklamovať? Vopred ďakujem za odpoveď, s pozdravom

123
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info