Alza Dny květen 2. týden Kola AD květen

Pretiahnite sa po vianočnom ničnerobení

Catalogue
Pretiahnite sa po vianočnom ničnerobení
0

Podnosy pokryté koláčmi, misy plné zemiakového šalátu a ďalšie dobroty prispeli k tomu, že po vianočných sviatkoch nejeden z nás bojuje s nadbytočnými kilami. Aby sme sa ich zbavili, nemusíme kvôli tomu však ani chodiť do posilňovne. Poďme do nového roka vykročiť správnou nohou. S pomôckami na domáce cvičenie spálite pár vianočných kalórií raz dva.

Činky

Základnou, rokmi preverenou pomôckou, ktorá by nemala vo vašej domácej posilňovni chýbať, sú činky a kettlebelly. Práve kettlebelly, ktorých história siaha až do cárskeho Ruska, si našli cestu aj do tuzemských telocviční a tréneri si ich účinok nemôžu vynachváliť. V našej ponuke nájdete širokú škálu hmotností posilňovacích prístrojov - od ľahkých závaží s váhou 0,5 kg až po naozajstných obrov s hmotnosťou 32 kg. Činky sú skvelé tým, že sú vhodné pre všetky výkonnostné skupiny. Záleží len na vás, akú záťaž si naložíte.

Závesný systém

Iste ste si v posilňovniach všimli závesné systémy. Ich úspech tkvie v tom, že na zvýšenie výkonnosti využívajú len hmotnosť vlastného tela cvičenca. Stačí systém pevne uchytiť do dverí, na strom alebo stenu a ihneď môžete začať s efektívnym posilňovaním svalstva celého tela. O kvalite a všestrannosti tohto systému svedčí fakt, že bol vyvinutý americkými vojenskými jednotkami, ktoré ho využívajú pri svojich náročných tréningoch.

Švihadla

Stálicami medzi cvičebnými pomôckami sú rozhodne hrazdy a švihadlá. Hrazdy dnes ľahko umiestnite do dverí a možno ich kedykoľvek zložiť. Ak však hrazdu medzi dverami necháte, sme si istí, že žiadny prechod cez dvere nezostane bez aspoň jedného zhybu. A pár skokov cez švihadlo pred samotným cvičením vás krásne rozohreje.

Beh

Ak predsa len chcete vyraziť z pohodlia domova a pretiahnuť svoje svaly aj na čerstvom vzduchu, stačí si obuť tie správne topánky. Ak ste sa ešte nepridali k miliónom Slovákov, ktorí objavili kúzlo behu, s príchodom nového roka je ten správny čas. V našej ponuke bežeckej obuvi sa skrývajú ozajstné skvosty, s ktorými sa budete tešiť na každé behanie. A nezáleží na tom, či dávate prednosť spevnenej ceste, alebo poriadnemu terénu plného prekážok a blata.

4.7 82×
Lifefit Kettlebell Steel 20 kg
Kettlebell , weight 20kg
80.06 €
Buy
In stock > 5 pcs at the supplier's
Order Code: SPT4350
Print
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info