we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1 sú tu!

Catalogue

Sponsored article

Aktualizované

Hoverboard, elektrické kolobežky, bicykle, skútre, motorky, autá, jednokolky, elektroboardy... Myslíte si, že už to viac „elektro“ byť nemôže? Presvedčíme vás, že áno. Je tu Segway, ale nie len tak hocijaký. Tentokrát ide o elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1. Pokiaľ hľadáte originálny vianočný darček, potom ste ho dosť možno práve našli.

Segway Drift W1: Zábava na prvom mieste

Chcete sa pohybovať a zároveň sa aj baviť? Segway Drift W1 predstavujú číru zábavu. Môžete kĺzať, tancovať alebo objavovať efektné triky, s ktorými oslníte priateľov i okoloidúcich. Všetko s dôrazom na maximálne pohodlie a bezpečie – stačí iba nastúpiť a užívať si jazdu. Nášľapy sú pre väčšiu bezpečnosť potiahnuté odolným protišmykovým materiálom a zároveň nie je potrebné nohu ku korčuliam nijako zapínať, takže môžete kedykoľvek ľahko nastúpiť aj vystúpiť.

Segway Drift W1

Korčule Segway Drift W1 poskytujú možnosť prispôsobiť si predné aj zadné svetlá podľa vášho osobného vkusu.

Na Segway Drift W1 sa pohybujete vlastnou váhou

Elektrické korčule Segway Drift W1 ponúkajú kvalitné spracovanie aj nadčasový dizajn. Navyše budete vo svojom okolí pravdepodobne prvý, kto sa na niečom takom pohybuje. Svoj „boom“ ešte len zažijú a vy určite chcete byť pri tom.

Použité moderné materiály dali elektrickým samobalančným korčuliam Segway Drift W1 nielen tvar, ale aj pevnosť a odolnosť. Korčule sú vybavené gumovými nárazníkmi proti mechanickému poškodeniu. Skelet potom spĺňa stupeň krytia IP54, čo je vyhovujúce aj na jazdu po mokrom povrchu. Elektrické korčule balansujú na jednej pevnej pneumatike s veľmi špecifickým vyhotovením plášťa, vďaka čomu sú stabilné a presné v konaní.

Segway Drift W1

Elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1 sú chránené pred poškodením gumovými chráničmi na prednej i zadnej hrane.

Čo je vnútri samobalančných korčulí Segway Drift W1?

Samobalančná, rokmi overená a tiež patentovaná technológia zaisťuje naprieč výrobkov Segway bezpečný a plynulý pohyb bez najmenšej námahy. Srdcom elektrických korčúľ Segway Drift W1 je tzv. IMU (z angl. Inertial measurement unit). Táto jednotka, ktorá je dnes súčasťou každého inteligentného zariadenia, sa skladá z gyroskopu, akcelerometra a magnetometra. Jej jednotlivé časti kontrolujú predovšetkým rýchlosť, zrýchlenie aj smer pohybu.

Elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1 dokážu vyvinúť rýchlosť až 12 km/h. Hodia sa predovšetkým na jazdenie na spevnenom povrchu, kde sa okrem klasickej jazdy môžete tiež točiť, tancovať alebo rolovať. Nezabúdajte však na bezpečnosť, a to nielen vašu, ale aj všetkých ostatných účastníkov premávky na verejných komunikáciách.

A čo ak dôjdete na koniec cesty? Žiadny problém. Segway Drift W1 sú ľahko prenosné. Vďaka elastickým úchytom na podvozku možno obe korčule vziať do jednej ruky a ľahko ich preniesť. Vzhľadom na absenciu zapínania to všetko navyše prebehne bez zdĺhavého rozväzovania a opätovného zaväzovania.

i Doplňte si výbavu o helmu na skateboard a chrániče na lakte, kolená aj zápästia. Hoci boli korčule Segway Drift W1 konštruované s dôrazom na maximálne bezpečie, najmä začiatočníci by nemali nič podceniť.
Segway Drift W1

Žiadne otravné zapínanie. Na Segway Drift W1 stačí len naskočiť a užívať si jazdu.

Elektrické korčule sú tohtoročnou novinkou, na začiatok ale nastavili dostatočne vysokú latku. Disponujú prepracovanou balančnou technológiou, oslnia pôsobivým dizajnom a sú vytvorené na plynulú a bezpečnú jazdu. Vyskúšajte ich tiež!

Print
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info