P&G boost P&G boost

Športtestery

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bluetooth.jpg

Bluetooth (INFORMÁCIE): verzie, dosah, frekvencia a protokoly

Bluetooth je komunikačným nástrojom obrovského množstva elektroniky. Prečítajte si, ako frekventovaný signál vznikol a kde všade nachádza uplatnenie. V jednoduchom prehľade jeho verzií vám ukážeme, ako sa vyvíja a zdokonaľuje, aj aký má Bluetooth dosah. Dozviete sa aj niečo o špecifikáciách a bezpečnosti tohto komunikačného štandardu.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Stupeň krytia (IP) udáva ochranu telefónu pred kvapalinou a prachom

Stupeň krytia (IP, Ingress Protection) je medzinárodne štandardizovaný kód, ktorý udáva odolnosť elektrospotrebičov proti vniknutiu cudzích telies a kvapalín, najmä vody. Vyjadruje sa v tzv. IP kóde, ktorý je tvorený znakmi „IP“ nasledovanými dvoma číslicami: prvá udáva ochranu pred nebezpečným dotykom a pred vniknutím cudzích predmetov, druhá označuje stupeň krytia pred vniknutím vody.

Tepová frekvencia

Tepová frekvencia je hodnota počtu kontrakcií, ktoré vaše srdce vykoná za minútu.

Intervalový tréning

Typ tréningu, ktorý počíta so striedaním rýchlych úsekov vysokej intenzity s odpočinkovými úsekmi. Ide o jednu z najúčinnejších a najnáročnejších tréningových metód.

Footpod

Nožný snímač, ktorý sa pripevňuje na obuv športovcov. Je súčasť hodiniek bez GPS modulu. Meria vzdialenosť a rýchlosť a pred prvým použitím je potrebné vykonať kalibráciu. Jeho výhodou je možnosť použitia nielen vonku, ale na rozdiel od športtesterov aj v telocvični.

Hrudný pás

Hrudné pásy slúžia na meranie tepovej frekvencie pri behaní a ďalších športoch. So športtesterom alebo mobilnou aplikáciou v smartfóne komunikujú bezdrôtovo cez bluetooth. Meranie tepovej frekvencie hrudným pásom je vhodné pre tých, ktorí chcú mať detailný prehľad o svojej aktivite.

GPS modul

Zariadenie, ktoré prijíma GPS signál na určenie a záznamu polohy. GPS modulom sú vybavené športtestery, automobilové aj motocyklové navigácie, cyklocomputery či GPS lokátory.


P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií