AD květen univerzal AD 1. týden květen

Florbal

Curve/doublecurve

Curve/doublecurve je technológia, ktorá určuje prehnutie palice po smere orientácie úchopu. Pomáha s vytváraním razancie pri nahrávkach a strelách.

Kickzone

Kickzone je technológia značky Salming, ktorá využíva špecificky zúžené oblúkové prehnutie hokejky na zvýšenie razancie striel a prihrávok. Vďaka Kickzone sa bod najväčšieho prehnutia hokejky posúva bližšie k čepeli, čo vytvára extra odpor a zosilňuje pohyb. Počas strely, sa spodná časť shaftu smerom k čepeli ohýba viac než zvyšok florbalky, a preto dochádza pri dokončení švihu strely k silnejšiemu odpruženiu, ktoré dodá tempo a razanciu do strely.

Shaft

Shaft je výraz, ktorý sa používa na opis florbalovej palice bez čepele. Ide o rukoväť a zvyšok palice až po úroveň, kde začína čepeľ.

Omotávka

Omotávka je špeciálny typ tejpu na obmotanie hornej časti shaftu. Zlepší kontrolu nad hokejkou a zamedzí preklzávaniu florbalky pod rukami.

Čepeľ

Čepeľ je spodná časť hokejky, ktorá sa využíva na dotyk s loptičkou. Je odmontovateľná a dá sa modifikovať podľa osobnej preferencie.

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií