Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sjezdové lyže

Viazanie

Viazanie slúži na pripojenie lyže ku chodidlu lyžiara. Je navrhnuté tak, aby sa v prípade pádu lyža odopla a eliminovalo sa riziko úrazu.

Rádius

Rádius lyže je geometrická hodnota bočného vykrojenia lyže. Čím je rádius lyže menší - lyža je viac vykrojená, tým lyža lepšie zatáča, no pri priamej jazde je nekľudná. Lyže s väčším rádiusom, teda menším vykrojením, sú vhodnejšie na priamy zjazd a pre skísených jazdcov s výbornou technikou.

Sklznica

Časť lyže, ktorá sa dotýka snehu.

Chránič chrbtice - korytnačka

Chránič chrbtice sa označuje aj pojmom korytnačka, pretože pripomína jej pancier. Slúži na ochranu chrbtice pred poškodením v prípade pádu a spolu s prilbou by mal patriť do výbavy každého lyžiara.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií