AD homeoffice AD homeoffice

Šicie a vyšívacie stroje

Diferenciálny transport

Diferenciálny transport umožňuje potrebný posun materiálu. Používa sa na ľahké šitie pružných materiálov a riasenie na overlocku. Diferenciál zabraňuje nežiaducemu načechraniu a zvlneniu materiálu v priebehu obnitkovania.

Patchwork

Patchwork je špeciálna technika pre zošívanie látok. Touto technikou sa zošívajú malé a rôzne farebné kúsky látok, aby vytvorili geometrické vzory.

Horizontálny rotačný chápač (drop-in)

Puzdro na spodnú cievku je umiestnené horizontálne sa stehovú dosku a máva väčšinou priehľadný plastový kryt pre kontrolu množstva nite na cievke. Výhodou horizontálneho rotačného chápača je predovšetkým tichý chod, možnosť šitia vo vyšších rýchlostiach a väčšia variabilita stehov.

Dvojihla

Dvojihla je druh ihly určený na ozdobné šitie. Má dve telá a dve ušká, takže umožňuje šiť dvomi niťami.

Coverlock

Coverlocky sú šijacie stroje, ktoré šijú tzv. spodkom krytým stehom. Vytvárajú steh, ktorý z rubu tvorí slučky a na líci dva rovnobežné rady stehov. Steh z coverlocky je veľmi pružný a nevyhnutný pre strečové alebo úpletové materiály. Oproti overlocku coverlocky neorezávajú látku.

AHA (Automatic Height Adjustment)

AHA čiže automatické nastavenie výšky je funkcia, ktorá zaisťuje rovnomerný tlak pätky šijacieho stroja na látku aj pri šití rôzne hrubého materiálu. Steh vďaka tomu zostáva rovnomerný a nedeformuje sa.

Overlockový steh

Overlockový steh zošije aj obšije látku v jednom kroku. Hodí sa na šitie najmä pružných materiálov. Klasický šijací stroj šije overlockový steh dvomi niťami, na overlocku je steh 4-nitový.

Automatický navliekač nite

Automatický navliekač nite do ihly je aparát šijacieho stroja, ktorý pomáha navliecť niť do ihly. Vďaka nemu odpadá zdĺhavé navliekanie nite do uška a vy tak behom okamihu môžete začať šiť.


P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií