Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fény

Difuzér

Difuzér nie je súčasťou fénu, ale jeho príslušenstva. Ide o nadstavec, ktorý pomáha rozptýliť teplý vzduch z fénu rovnomerne po celej hlave, a tým presušiť kučery či dodať vlasom väčší objem.

Tepelná poistka

Jediným bezpečnostným prvkom v útrobách fénu je tepelná poistka. Tá automaticky vypne fén v prípade jeho prehriatia a nedovolí ho opätovne zapnúť, kým sa fén neochladí na prevádzkovú teplotu.

Turmalínový povrch

Vnútorné steny niektorých fénov sú pokryté turmalínom – minerálom, ktorý sa pri vyššej teplote elektrostaticky nabíja a vytvára záporné ióny.

Keramický modul

Niektoré fény sú namiesto klasického celokovového vykurovacieho telesa vybavené keramickým modulom. Ten sa stará o rovnomerné rozloženie teploty po celý čas fénovania, a tým vaše vlasy chráni pred poškodením príliš horúcim vzduchom.

Ionizácia

Funkcia ionizácie dodáva vlasom vlhkosť a eliminuje nežiaducu statickú elektrinu. Vlasy sú po vyfúkaní fénom s ionizátorom lesklejšie, hladšie a majú zdravý vzhľad.

Studený vzudch

Funkcia studeného vzduchu na féne sa používa na zafixovanie finálneho tvaru účesu.

DC-PRO motor

Moderný univerzálny motor DC-PRO vie vyvinúť veľmi intenzívny prúd vzduchu ako AC motor, avšak v porovnaní s AC motorom má ľahšiu konštrukciu. Predpokladaná životnosť DC-PRO motora je 1 200 hodín.

AC motor

Univerzálne AC motory sú používané v profesionálnych sušičoch vlasov. Dokážu vyvíjať intenzívny prúd vzduchu a vynikajú dlhou životnosťou. Predpokladaná životnosť motora je 2 000 hodín.

Závesné očko

Závesné očko na konci rukoväte fénu slúži na uskladnenie fénu v zavesenej polohe. Možnosť zavesenia fénu na háčik využijú najmä tí, ktorí nemajú v kúpeľni príliš veľa miesta nazvyš.

Hrebeňový nadstavec

Hrebeňový nadstavec slúži na nadvihovanie a prečesávanie vlasov. Dodá vlasom objem od korienkov. V prípade lepších fénov býva súčasťou balenia.

Koncentrátor

Koncentrátor, tvarovacia koncovka alebo ondulačná dýza je názov pre nadstavec, ktorý sa používa na usmernenie prúdu vzduchu z fénu tam, kam práve potrebujete. Jeho ústie je veľmi tenké a široké, a tak sa hodí na finálny styling účesu cez plochú či okrúhlu kefu. Koncentrátor je základným vybavením profesionálnych fénov, ale nájdete ho aj ako súčasť balenia pri väčšine lepších fénov na domáce použitie.

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií