AD homeoffice PET

Technologie

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-nahled.png

AMD Ryzen 9 (Threadripper) útočí na Intel Core i9

Už sa tešíte na novinku od AMD Ryzen 9 (Threadripper)? Hovorí sa, že konečne vo výkone procesorov predbehne svoju konkurenciu Intel! Je to pravda? A čo presne teda hardvérová spoločnosť chystá?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-icx-logo-232.jpg

EVGA iCX prináša dômyselné chladenie grafických kariet

Účinné chladenie je základom každej grafickej karty a chyby v jeho návrhu sú často trestané fatálnym skrátením jej životnosti. Nie každý výrobca sa s týmto problémom vysporiada úplne ideálne, čo však nie je prípad spoločnosti EVGA, ktorá svoje najnovšie grafické karty vybavila dômyselným, takmer revolučným systémom chladenia EVGA iCX.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/solarni-panely.jpg

So solárnym panelom energia vždy a všade

Mať nabitý mobil neustále k dispozícii je v dnešnej dobe veľmi žiadané. Či už pri kempovaní, rybárčení, na rodinnej dovolenke alebo v extrémnych prírodných podmienkach. Powerbanka síce môže tieto situácie vyriešiť, ale má obmedzenú kapacitu, a teda aj využitie. Oproti tomu solárne panely vám poskytnú energiu vždy, všade a neobmedzene.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/experience.png

GeForce Experience

Zariaďte si raz a navždy optimálne grafické nastavenie hier a aktuálne ovládače jedným kliknutím myši s voľne dostupnou aplikáciou NVIDIA GeForce Experience.

https://cdn.alza.cz/foto/Imggalery/ikony/tag.png
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/Next_business_day.png

Next Business Day záruka

Vďaka službe Next Business Day si už nemusíte robiť starosti. V prípade chyby za vami Dell vyšle technika, ktorý po celý čas servisného obdobia zabezpečí servis vrátane náhradných dielov a práce. Next Business Day znamená menej problémov pre vás.

https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/Image/Technologie/NFC_ico.png

NFC

O technológii NFC je počuť čím ďalej tým častejšie a podporuje ju už množstvo nových inteligentných telefónov a tabletov. NFC, čiže Near Field Communication (voľne preložené „Blízke komunikačné pole“) je nový štandard bezdrôtovej komunikácie na krátke vzdialenosti.

https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/widi.png

Intel WiDi

Bezdrôtové pripojenie notebooku a PC k televízoru alebo monitoru.


P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií