AD 1. týden květen P&G boost

Intel

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-nahled.png

AMD Ryzen 9 (Threadripper) útočí na Intel Core i9

Už sa tešíte na novinku od AMD Ryzen 9 (Threadripper)? Hovorí sa, že konečne vo výkone procesorov predbehne svoju konkurenciu Intel! Je to pravda? A čo presne teda hardvérová spoločnosť chystá?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/intel_turbo_boost.jpg

Intel Turbo Boost

Jedna z technológií, ktorú priniesla nová mikroarchitektúra Nehalem. Umožňuje jednotlivým jadrám procesora bežať rýchlejšie, ako je ich základná frekvencia, za predpokladu, že to okolnosti (aktuálna spotreba, teplota jadier) umožňujú.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/intel_hyper_threading.jpg

Intel Hyper-Threading

Technologie zajišťující maximální paralelizaci zpracování vláken programů na procesoru, což umožňuje efektivněji využívat procesor a zároveň významným způsobem zvyšuje výkon u vícevláknových aplikací. U většiny aplikací dochází k průměrnému navýšení výkonu o 20 až 30%.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií