AD homeoffice AD homeoffice

Obecné

https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/Image/Technologie/NFC_ico.png

NFC

O technológii NFC je počuť čím ďalej tým častejšie a podporuje ju už množstvo nových inteligentných telefónov a tabletov. NFC, čiže Near Field Communication (voľne preložené „Blízke komunikačné pole“) je nový štandard bezdrôtovej komunikácie na krátke vzdialenosti.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/obecne_konvertibilni_tablet.jpg

Konvertibilný tablet

Konvertibilné tablety sa konštrukčne veľmi podobajú bežným notebookom, ponúkajú klávesnicu, navyše však obsahujú aj dotykový displej a kĺb, ktorý umožňuje otáčať s displejom s 180°. Vďaka tomu je možné zariadenie používať aj v zavretom stave.

https://cdn.alza.cz/foto/ImgGalery/Image/article/_thumbs/Images/fact_icons/BatteryLife_CG11.jpg

Ako dlho vydrží notebook na batériu

Výdrž notebooku na batériu závisí na jej kapacite, výbave notebooku aj spôsobu použitia. Približné informácie nájdete v tabuľke.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/obecne_multitouch.jpg

Multitouch - vícedotykové ovládání

Je založeno na schopnosti snímacího zařízení vnímat (zaznamenávat) více dotyků najednou. Díky tomu je možné při ovládání počítače (nebo jiného zařízení) používat "gesta". Gesta jsou speciální pohyby dvěma nebo více prsty, které umožňují intuitivně ovládat například zoomování, rotaci, posun stránky a další.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/Obecne_DVB-T.jpg

DVB-T

Digitální televizní vysílání (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) je systém televizního přenosu, vysílaného přes pozemní vysílače.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/Obecne_DVB-S_logo.jpg

DVB-S

Digitální televizní vysílání (Digital Video Broadcasting - Satellite) je systém televizního přenosu, vysílaného přes satelit.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/Obecne_Full_HD.jpg

Full HD rozlíšenie

Ako Full HD rozlíšenie je označovaný štandard 1080p.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Technologie/icon/Obecne_DVB-C.jpg

DVB-C

Digitálne televízne vysielanie (Digital Video Broadcasting – Cable) je systém televízneho prenosu, vysielaného v sieťach káblových televízií.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií