On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Articles in the category Appliance Sets

Catalogue
Práčky Haier zaistia vašej bielizni profesionálnu starostlivosť

Práčky Haier zaistia vašej bielizni profesionálnu starostlivosť

Spoločnosť Haier predstavuje nový prémiový rad práčok I-Pro Series 7, ktorý ponúka vašej bielizni profesionálny servis. Vďaka nadčasovým programom a inovatívnym funkciám ako Steam Plus, Smart Dual Spray, I-Time či Auto Weight sa proces prania posúva na vyššiu úroveň s výsledkom, ktorý doteraz dosahovali iba profesionálne zamerané služby. Zoznámte sa so všetkými benefitmi práčok Haier I-Pro Series 7. Read more
Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier

Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier

Candy, Hoover & Haier je značka, ktorá si zakladá nielen na kvalite a inovácii, ale aj na ústretovej a odbornej starostlivosti o svojich zákazníkov. Potrebujete viac informácií pri výbere produktu Candy či Hoover? Máte otázku na cenu, parametre či nové technológie? Potrebujete nové náhradné diely či objednať opravu? Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier sú tu pre vás. S čím vám môže pomôcť?

Read more
Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Síce má sklokeramická varná doska hladký povrch, ktorý sa dobre čistí, ale aj tak je potrebné sa o ňu starať. V ideálnom prípade pravidelne a po každom varení, aby ste predišli zdĺhavému odstraňovaniu zaschnutých škvŕn a pripáleného jedla. Poradíme vám, ako ju správne čistiť, aby ste neznižovali jej životnosť, aké čistiace prostriedky zvoliť, aby ste dosiahli vytúžený výsledok, a podľa čoho tento typ varnej dosky vyberať. Užitočné tipy a triky nájdete práve tu.

Read more
Varíme s Alzou – jednoduché talianske recepty s Emanuelom Ridim a spotrebičmi Candy

Varíme s Alzou – jednoduché talianske recepty s Emanuelom Ridim a spotrebičmi Candy

Varíte radi jednoduché a chutné jedlá? Milujete taliansku kuchyňu? V tom prípade vás pozývame na prečítanie ďalšieho dielu Varíme s Alzou. Pripravíme si štyri osvedčené talianske recepty, ktoré sú aj napriek jednoduchej príprave a malému množstvu ingrediencií výbornou pochúťkou. Spaghetti carbonara, Lasagne bolognese, Tagliatelle s údeným lososom a kôprom či špagety s cesnakom, olivovým olejom a feferónkou. So sympatickým talianskym šéfkuchárom Emanuelom Ridim a s inovatívnymi inteligentnými spotrebičmi Candy to bude nielen jednoduché, ale aj zábavné a so zaručeným výsledkom.

Read more
Nová generácia práčok a sušičiek Gorenje WaveActive na jednoduchšie pranie a sušenie

Nová generácia práčok a sušičiek Gorenje WaveActive na jednoduchšie pranie a sušenie

Značka Gorenje prichádza na trh s novými práčkami a sušičkami WaveActive. Tieto práčky a sušičky novej generácie predstavujú najnovšiu technológiu a inovatívne funkcie, vďaka ktorým bude starostlivosť o bielizeň oveľa jednoduchšia a rýchlejšia ako doteraz. A to s ešte menšou námahou a s výrazne lepšími výsledkami. Neveríte? Môžete sa o tom sami presvedčiť. Gorenje ponúka od 20. 9. 2018 do 31. 12. 2018 možnosť vyskúšať sušičky WaveActive v pohodlí vášho domova po dobu 60 dní s možnosťou vrátenia späť. V tejto dobe tiež získate ku každej práčke WaveActive prací prostriedok zadarmo. A navyše vám značka Gorenje poskytne predĺženú 15-ročnú záruku na invertorové motory PowerDrive, ktorými sú spotrebiče radu WaveActive vybavené. Tak neváhajte a užívajte si viac voľného času s práčkami a sušičkami Gorenje WaveActive. Read more
Poznáte Grundig? Zoznámte sa s prvotriednymi domácimi spotrebičmi

Poznáte Grundig? Zoznámte sa s prvotriednymi domácimi spotrebičmi

Značka Grundig je v Európe už 70 rokov a presne takú dobu robí radosť všetkým európskym domácnostiam. Zavítala už aj do Slovenskej republiky so svojimi výkonnými a spoľahlivými spotrebičmi. Aké sú ich prednosti a aká je vlastne história značky Grundig? To sa dozviete práve teraz. Read more
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info