Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Články v kategórii Súpravy panvíc

Zobraziť katalóg
Ako vybrať najlepšiu panvicu Tescoma

Ako vybrať najlepšiu panvicu Tescoma

S pomocou kvalitnej panvice môžete pripraviť šťavnatý steak, čínske špeciality, alebo dokonca múčnik. V dnešnom článku si predstavíme kuchynské panvice a woky od značky Tescoma, ktoré si s prípravou vybraných lahôdok hravo poradia, majú nepriľnavý povrch a jednoducho sa čistia. Prečítať viac
Ako vybrať panvicu Tefal

Ako vybrať panvicu Tefal

S panvicami Tefal zvládnete pripraviť ktorýkoľvek pokrm. Na svoje si prídu zástancovia zdravého životného štýlu, tak aj milovníci omáčok či grilovaného mäsa. Pripravili sme pre vás prehľad všetkých typov a poradíme vám, ako vybrať Tefal panvicu podľa vašich predstáv a ako sa o ňu správne starať, aby vám slúžila čo najdlhšie.

Prečítať viac
Tefal predstavuje nové rady špičkových, nepriľnavých panvíc a hrncov

Tefal predstavuje nové rady špičkových, nepriľnavých panvíc a hrncov

Tefal prichádza s 11 revolučnými radmi panvíc a hrncov s odolným, nepriľnavým povrchom. Jednotlivé rady vynikajú svojou kvalitou a disponujú inovatívnymi prvkami a technológiami na rýchlejšie a zdravšie varenie a ľahkú údržbu. Najvyššie rady Unlimited a Excellence predstavujú profesionálne panvice, ktoré nepoškriabete ani kovovým náčiním. Chcete vedieť viac? Informácie o nových radoch nájdete vnútri nášho článku. Prečítať viac
Ako vybrať elektrický hrniec

Ako vybrať elektrický hrniec

Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a elektrické zaváracie hrnce.

Prečítať viac
Palacinky a lievance na rôzne spôsoby zvládnete aj doma (RECEPTY)

Palacinky a lievance na rôzne spôsoby zvládnete aj doma (RECEPTY)

Kto by nemal rád palacinky alebo lievance? Deťom sa s nimi zavďačíte kedykoľvek, ale aj mnohí dospelí uvítajú tento sladký pokrm vo svojom jedálničku, možno aj vďaka jeho jednoduchej príprave. My vám prezradíme recepty na klasické, americké, francúzske a iné palacinky a tiež na klasické, rýchle či banánové lievance. Prečítať viac
Všestranný riad Tefal Ingenio: to pravé pre vašu kuchyňu!

Všestranný riad Tefal Ingenio: to pravé pre vašu kuchyňu!

Tefal má pre vás hrnce, rajnice a panvice Ingenio, ktoré sú naozaj geniálne, ako už napovedá ich názov. Ušetria vám veľa miesta v kuchyni a množstvá špinavého riadu už budú minulosťou. Prečítajte si, v čom vyniká všestranný riad Tefal Ingenio, či ho môžete použiť na indukciu a prečo by nemal chýbať vo vašej kuchyni.

Prečítať viac
Ako vybrať panvicu

Ako vybrať panvicu

Panvice sú jedny z najpoužívanejších druhov nádob a slúžia na smaženie, dusenie, ale aj grilovanie či zapekanie. Ako by však správne mala vyzerať grilovacia, palacinková či klasická panvica? Je lepšie kupovať panvice po kusoch alebo v súprave? A aké vlastnosti by mala mať WOK panvica?

Prečítať viac
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií